סוליד סנייק
New member
S09E04 ../images/Emo233.gif
- ליסה, בניגוד לאלייזה, בגדה סתם ולא רק כדי להציל את התחת שלה. בדומה לברנדוג, זה מוריד את מפלס הביטחון בה כמעט לאפס. - הפעם המבוגרים חייבים להעיף את רורי. בריידי וג'ון קיי חשובים הרבה יותר מדי. אבל במקור זה רעיון של סארג', שלא מבין יותר מדי באסטרטגיה. - המקומיים חוזרים והפעם בעונה טובה. אתגר זיכרון. לגברים היה מזל ממש מזעזע, ובנוסף ג'ון לא ממש עזר להם. לעומת זאת, לאיימי, אלייזה וטווילה לא חסר שכל. אז הנשים זכו באחד מפרסי הפרה-מיזוג הטובים ביותר. - עניין המבטא הדרומי עולה כאן הרבה לאחרונה. לטווילה יש מבטא דרומי חזק, אבל אני אוהב לשמוע אותה. היא פשוט נשמעת מגניב, והיא באופן כללי מלכה בכל התחומים (חוץ מהמראה החיצוני
אבל ברגע שמישהי שולטת עד כדי כך, לא איכפת לי איך היא נראית) באמת שיש להם שם הרבה צמחים מיוחדים. ומי היה חושב לחתוך קוקוס בצורה מושלמת אם משתמשים בצד השני של המצ'טה? - הראש של באבה לא במשחק. אבל אני לא יודע למה, זה לא מפריע לי כמו אצל סטפני מאיי קוק (הלוואי שיכולתי לתת לה כינוי גנאי כלשהו, כי זה פשוט עוול שיש לה אותו שם כמו סטף). אולי זה בגלל שהוא במצב רוח רע ממה שקורה בשבט. גם שיין רצה יום אחד לפרוש. - בעקבות הייצוג הבלתי-נאמן-בעליל של רורי לשחורים, מישהו ביוטיוב שאל מה יהיה הצעד הבא, עונה עם ייצוג של חמישה לכל גזע? ואז הגיעה איי קוק. מצחיק אותי כשזה קורה. כמה מאיתנו קראו את שם הסרט "רוקי בלבואה", וחשבו "מה יהיה עכשיו? לסרט רמבו הבא יקראו 'ג'ון רמבו'?" - אתגר החסינות הוא אתגר מחשבתי טוב. שוויוני לחלוטין. חוץ מהעובדה שבשבט הבנות יש את איימי, אלייזה וטווילה. לא נורא. במקרה הזה תמיד יהיה שבט שיותר טוב מהשבט האחר. ואני בספק אם ג'ון פי האידיוט היה עוזר, וגם ברוק לא היה גאון. אלייזה עלתה על האלכסונים כמעט מההתחלה. ומאז שהשיטה התגלתה, בום! הנשים שוב זוכות. כי בעונה הזו הן פשוט שולטות. מי כבר יש לבנים? בריידי, ג'ון וסארג' טובים פלוס בתחום הפיזי, כריס וצ'אד בתחום המנטלי. רורי ובאבה שווים לתחת בכל התחומים, אבל באבה הוא פשוט איש חביב ואני מוצא שאני מתקשה לשנוא אותו. - בדיוק כפי שציינתי, צריך להדיח עכשיו את רורי, אז ליתר ביטחון את ג'ון (כדי שלא יווצר מצב שמספיק שמבוגר אחד יחליף צד) ואז את באבה. אבל לא. הם הולכים ומדיחים את חבר השבט המבטיח ביותר שלהם באתגרים. השבט הזה חושב יותר מדי לקראת המיזוג, זה תופעת לוואי של שבט עם אסטרטג מעולה בעונה עם הרבה מתמודדים (ראו גם את שבט קניבה באפי"ש). לפחות בפרק הבא השבטים יעורבבו. אבל הנזק הגדול כבר נעשה כי הגברים יהיו במיעוט ואיימי הולכת לשלוט במשחק עם אגרוף ברזל, למשך הרבה זמן. בפרק הבא: לא, שום פיל לא נכנס למים, אבל בכל זאת משהו מפריע באמצע וידוי. דירוג: 1.) אלייזה
2.) טווילה 3.) איימי 4.) כריס 5.) סקאוט 6.) צ'אד 7.) בריידי 8.) באבה 9.) ג'ולי 10.) סארג' 11.) ג'ון קיי 12.) ליאן 13.) דולי 14.) ג'ון פי 15.) ליסה 16.) ברוק 17.) מיה 18.) רורי
- ליסה, בניגוד לאלייזה, בגדה סתם ולא רק כדי להציל את התחת שלה. בדומה לברנדוג, זה מוריד את מפלס הביטחון בה כמעט לאפס. - הפעם המבוגרים חייבים להעיף את רורי. בריידי וג'ון קיי חשובים הרבה יותר מדי. אבל במקור זה רעיון של סארג', שלא מבין יותר מדי באסטרטגיה. - המקומיים חוזרים והפעם בעונה טובה. אתגר זיכרון. לגברים היה מזל ממש מזעזע, ובנוסף ג'ון לא ממש עזר להם. לעומת זאת, לאיימי, אלייזה וטווילה לא חסר שכל. אז הנשים זכו באחד מפרסי הפרה-מיזוג הטובים ביותר. - עניין המבטא הדרומי עולה כאן הרבה לאחרונה. לטווילה יש מבטא דרומי חזק, אבל אני אוהב לשמוע אותה. היא פשוט נשמעת מגניב, והיא באופן כללי מלכה בכל התחומים (חוץ מהמראה החיצוני