S O S

S O S

היי אני קארין ......... אני ממש צריכה עזרה ממכם (שאני בטוחה שמבינים בתחום המשחק) אז בתחום המשחק אני ממש בעיקרון חדשה הייתי באודישן של במרום הפקות ויש שם 3 מסלולים והתקבלתי למסלול המקצועי הקטע שהם יהיו כמו הסוכנות שלי (בלי חוזה) וישלחו אותי לאודישנים של הפקות עד כה הכל נראה טוב יפה ומקסים אבללל צריך לשלם להם משהו כמו 850 ש"ח ותכלס אני מאד רוצה אבל אני לא יודעת על החברה הזאת .. זה שווה את זה בכלל.? הם אמינים? תענו לי בהקדם ... סתם להוסיף על עצמי אומנם אני לא למדתי משחק אבל אני במגמת תקשורת במאית ועכשיו סיימתי סרט דוקומנטרי =)

סוכניות...

אמינות לדעתי לוקחות באחוזים, לא משלמים להן מראש... אבל אני לא אתיימר להבין בזה מספיק בשביל לקבוע

טומיתם

New member
במרום היא לא סוכנות שחקנים.

היא חברה שמספקת שירותי אודישנים, ועל כך הם לוקחים כסף. אם את מתקבלת לעבודה כלשהיא, את מקבלת את מלוא 100% של הכסף, ולא לוקחים לך אחוזים. משמע, את יכולה להיות גם אצל סוכן וגם ב"במרום". אם את לא מיוצגת אצל סוכן, ישנה אפשרות שהם ייצגו אותך. זה נתון לבחירה. בכל מקרה, אם לא למדת באופן מקצועי, אז הסיכוי שתקבלי אודישנים באמת מקצועיים (גם שם וגם בכל סוכנות אחרת) הוא נמוך. המקסימום שאת יכולה לעשות כרגע זה פרסומות וניצבות. (בלי קשר לסוכנות שבה את נמצאת). בהצלחה !

למעלה