s.o.s לפני שאני מתיאש......

moti0823

New member
s.o.s לפני שאני מתיאש......../images/Emo178.gif

אני כבר כמעט חודש נסחב עם "בעיית הטסט". לא מצליח למצוא צמיג אחורי לפי המידות ברישיון... כבר ניסיתי כמעט הכל ,מידות חופפות ,שאלתי בעופראבניר ,אפילו פה בפורום זרקתי על זה הודעה לפני שבוע בערך... בכל אופן אני חייב כבר לסיים את הטסט הזה ,אם יש למישהו או מישהו שמע על מישהו שיש לו חבר ששמע ממישהו...בקיצור הבנתם! אני צריך את המידות האלה:
110/90 18" צמיג אחורי. רק לטסט וזהו .... תודה מראש....

zzzny

New member
מאיזה איזור אתה מוטי??

ולמה אתה לא יכול ללכת לאיזה מוסך או פאנצ'ריה ולמצוא צמיג יד שניה שעובר טסט בכמה גרושים??

moti0823

New member
הייתי במוסכים

ושאלתי גם טלפונית .... הקצה חוט היחידי שיש לי זה שבעופר אבניר אמרו לי "כן,יש את הצמיג אבל זה מקורי של סוזוקי וזה עולה 1050 לפני מע"מ".... ממש לא בא לי........כבר עדיף לי לשלם מחדש את האגרה ולהעביר במקום אחר......

dagant

New member
נצל"ש - יבואני acerbis

מישהו יודע מי מייבא? ובאותה הזדמנות - האם למישהו יש mount kit של acerbis ל fatbar?

yules

New member
את אקרביס מייבאים מטרו

אל תטפח ציפיות, הם די זוועה אם אין להם את החלק במלאי, וגם יקרים. ולגבי mount kit - בדוק בשחר, נדמה לי שהיה להם מתאמים של emgo.

אכן כן,למטרו אין כלווום על המדף גם

בגלל רמת מחירים מטורפת של ACERBIS ולטענתם מגיני הידיים הRACE היו עולים בארץ 900 ש"ח !!! ולכן לא ייבאו כמעט שום מוצר שלהם,יסיימו את המלאי הנוכחי ודי.

בוקסה

New member
הייתה לי אותה בעייה ב DR

ובכל מקום שהלכתי לחפש את הצמיג עשו לי פרצוף עקום מאיפה הבאתי את המידה הזאת? בעופר אבניר שאחראים על מצב המגוחח ניפנפו אותי (היבואן הוא שמוסר למשרד הרישוי את המידות לפי מה שהיצרן מוסר), כשבדקתי מה הנתונים שהיצרן נותן הוא נותן טווח של מידות מומלצות והם כנראה מסרו למשרד הרישוי מידה אקראית מיתוך הטווח או שזאת המידה שנמכרה עם האופנוע בזמנו, הישועה באה בסוף ממשרד הרישוי (הייתם מאמינים?) הבוחן הראשי במשרד הרישוי בירושלים אישר לי להוסיף 10 מ"מ ברוחב על חשבון 10% בגובה ויש לי עכשיו ברישיון 120/80/18 ההיגיון שלהם (מן הגיון מוזר) הוא שסה"כ הקוטר של הגלגל לא ישתנה באופן משמעותי גם אם הייתי מבקש 100/100/18 היו מאשרים לי

moti0823

New member
המידות הנ"ל כולם יכולות להיות טובות

אבל רק אחרי שאני מאשר את זה כמו שכתב בוקסה. כרגע כתוב לי ברישיון מידות אחרות... תודה בכל זאת!!! נראה מה אני אעשה.....

למעלה