regal האם הוא אוכל איכותי לחתולי רחוב?

דרור97

New member
regal האם הוא אוכל איכותי לחתולי רחוב?

שלום אני מאכיל חתולי רחוב ואני מאכיל בריגל regal האם הוא אוכל איכותי?

אני מאכילה:

קבוצה אחת ב-לה קט וקבוצה פחות בעייתית ב-גורגיו. הנ"ל יותר זולים אך חתולי הרחוב אוהבים אותם ונראה לי פחות טובים מ-regal. לך תבין אותם

chemical beats

New member
../images/Emo207.gifשאלה לגבי אוכל+

שלום אני מאכילה בשבועות האחרונים חתולה שבאה בקביעות לביתי לקבל אוכל . ברשותי כלבה ולאחרונה החלפנו לה את האוכל בגלל אלרגיה שנוצרה. את האוכל שנשאר אני מביאה לחתולה זה בסדר? מדובר בפרופלאן עוף אורז והיא מחסלת את כל מה שאני מביאה לה. שאלה נוספת - היא בהריון
הייתי עדה להזדווגות שלצערי לא הצלחתי למנוע. בכל אופן מאחר והיא כל הזמן ליד הבית, אני מניחה שהיא תמליט גם פה האם אני צריכה לצפות למשהו? היכן חתולות רחוב נוטות להמליט? בטח היא צריכה מקום מיוחד לא? כמה זמן נמשך הריון של חתול? בתודה.

bonita30

New member
חתולים זקוקים למזון חתולים

שיש בו את המרכיב טאורין אפשר לתת להם כמזון נוסף את האוכל של הכלבה לגבי ההריון אני ממליצה לך בחום לנצל את העובדה שהחתולה אוכלת אצלכם ולתפוס אותה ולקחת לעיקור המלטה של חתולים בחוץ מלווה בדרך כלל בסבל של הגורים מחלות שונות שיכולות לגרום למוות ואת גם תמצאי את עצמך מאכילה 5 חתולים במקום אחת ואותם גורים במידה ויהיו בריאים יגדלו וימליטו גם הם ופתאום את עם חבורה של עשרות חתולים (-: כדאי למנוע את זה מבעוד מועד אם את רוצה אפשר להמליץ לך על וטרינרים באזור שלך שיעקרו אותה במחיר מוזל בהצלחה וכל הכבוד על הדאגה

למעלה