Project Pat

Mad-DawG

New member
Project Pat

הראפר Project Pat, הורשע בגין אחזקת נשק בלתי חוקית, עורך דינו טוען שהוא נשפט שלא בצדק, ושהשופט הושפע מהליריקס של פאט. גזר הדין: 4 שנים ושלושה חודשים. ושורה התחתונה, שאפשר לעשות ממנה מערכון פתיחה, בעסק: כנעצר פאט בינואר 2001 לאחר שנמצאו במכונית הקאדילק שלו הנשקים המדוברים, אמר לשוטרים: "כן, הנשקים האלה שלי, אבל אני צריך אותם כי אני ראפר!"

Ambitionz

New member
איזה מסכן, האלבום שלו אמור לצאת

בספטמבר לא? מה הבעיה שלו להוציא רשיון, כסף לא כל כך חסר לו, לא? ובקשר לעורך דין, הוא גם אמר שכל האנשים בחבר המושבעים היו לבנים, גם בגלל זה "לא היה צדק"...מעורך דין של מיליון דולר ליום הייתי מצפה למשהו קצת יותר חכם...

Latent

New member
אל תשחקו עם גפרורים

אני מבין שאם לקחת על עצמך לשחק תפקיד של גנגסטה, אתה צריך אקדחים, ולנופף בהם מדי פעם, אבל אם אתה משחק אותה גנגסטה, אז תשחק אותה עד הסוף, לא כמו אמינם, c-murder, וכל השאר שבאים למשפט ומשחקים אותה ילדים תמימים וטובים, שנפלו קורבן למערכת המשפטית הלבנה.

multi

New member
מי אמר שלשחק אותה גנגסטה עד הסוף

אומר לאהוב להיות בכלא? למה שלא יעשו הכל כדי להגן על עצמם, זה טבע בסיסי של האדם לא? חוץ מזה מה בכלל "מערכת המשפט הלבנה"

Latent

New member
לא, אבל אם אימצת תדמית של גנגסטה,

תדבוק בה. ובכלל מעצבן אותי כל השטויות האלה שראפרים עושים כדי לקבל רייטינג.

מהההההההההההה

איזה ידעה עצובה חשבתי אני פה הגבר היחיד מכיר את טרי 6 אבל לא ובקשר לאלבום הוא כבר יצא והוא צריך חהגיע אליי בקרוב ויש לי כושי אחד יש לו כבר את השתיים הקודמים חזק מאו three 6 mafia מומלצים מאוד

למעלה