Power Rangers

• פותח הנושא Itay8
  • פורסם בתאריך

Itay8

New member
Power Rangers

כבר המון זמן שאני מחפש את המשחק הנ"ל למגאסון (NES). למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד אותו?

MegaTom X

New member
תשמע

יש משחק מגה דרייב פצצתי של פאור רנג'רס קוראים לזה פאור רנג'רס הסרט! משחק ענק הכי יפה לדעתי ויש למגה דרייב עוד משחק מכות אחד נגד השני אפשר לשחק שם עם הרנג'ריס הרגילים שמנצחים פעם ראשון אז פעם שניה זה קרב מגה זורדים אני הכי אוהב שבוחרים את טומי והוא מנצח אז רואים אותו מנגן בחליל ואז הדרקון זורד בא לדעתי שנייהם משחקים יפים ויש עוד אחד לסופר נינטנדו הוא משחק רק של מגה זורדים אבל ממש כיף שחקתי בזה קצת פחות מאלה של המגה דרייב

Itay8

New member
תודה על המידע

אבל בשבילי המגאסון והמשחק בפרט הם נוסטלגיה ולכן אני לא אתעניין במשחקים אחרים. מה שכן, אם תוכל להראות לי תמונות של המשחקים זה יהיה נחמד (מכיוון שיכול להיות שאחד מהם שדרוג של המשחק ששיחקתי).

MegaTom X

New member
תשמע

פאור רנג'רס המשחק של הסרט זה המשחק הכי טוב שיצא לפאור רנג'רס לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהחדשים שבתלת מימד המשחק הולך ככה כל אחד בוחר שחקן(אפשר גם את טומי הלבן) ונלחמים באנשים האפורים האלה ואז בא בוס למשל גולדארק מנצחים אותו ואז הוא גדל ואז יש לך בחירה בין המגה זורד של טומי לשל ג'יסון אתה בוחר אחד או 2 קשור כמה אתם ואתה מנח את הבוסים ממש בקלות מה שיפה את הבוס האחרון נותנים לך את המגה זורד נינג'ה נראה לי שככה קוראים לזה והציפור הלבנה הזאת בקיצור אתה וחבר שלך מנצחים אותו ואז הוא עף גבוה לחלל והציפור מחזיקה אותך ואתה נותן מכות רגיל בקיצור משחק שחבל"ז למזלי הטוב יש לי אותו במגה דרייב אמיתי(לא קונסולה) והיה כל כך כיף לשחק בזה

למעלה