אם כבר מדברים על כתיבת שירים...
(דרך אגב אני לא הצלחתי לקרוא את המקורי, העמוד לא עולה, מצטער פלסטיק...) אני הכנתי שיר משלי! אך לפני שתכינו את עצמכם לחוויה משחיתת מוח זו, אני מבקש לא לקחת ולו הברה אחת מהשיר ברצינות! וכצפוי אני מבקש מכם לא לגנוב לי מילים מהשיר כי יש לי ידיד קטן בשם ג´ון בונבון והוא פשוט סופר את השניות כדי לצאת למסע הרג רצחני לכל גונבי השורות שלי (ולהזכיר שהוא גם צריך לקנות תה ועוגיות אז הוא צריך לעשות הרבה...) על כל מקרה... הנה השיר: פעם הייתי היפי צמחוני, עכשיו גיליתי שזה ממש לא בשבילי, אחרי שנתיים עמוק בכלא שש, המוח מתחיל לאט להשתבש! פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי את סבתא שלי דחפתי למקרר ואת אח שלי זרקתי לבאר היער מקום נחמד לטייל, עד שאני מתחיל להשתולל כל פעם שאני מחזיק כלי חד בידיים, כולם מסביב מרימים ידיים (ושרים...) פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי כל פעם שמישהו עוקף אותי בכביש אני לוקח על עצמי את הזכות להעניש... (זאת זכותי המלאה כאזרח מדינת ישראל!) משטרת בת-ים תפסה אותי, כשהשכנה ראתה אותי, הייתי משועמם והיה מאוחר, ופתאום החלטתי להתערטל בבאר השכונתי. פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי אני חוזר עכשיו לכלא שש, אפגש עם כל החברה נשחק שש-בש וככה יהיה עד הפריצה הגדולה בינתיים ניתן למשטרה זמן להירגע ופעם הייתי רצוי! עכשיו אני כבר לא שפוי! אני תמיד מתחיל לאבד שליטה כשאני רואה רובה טעון בסביבה (עוד הפעם!) פעם הייתי רצוי עכשיו אני כבר לא שפוי, ניפגש בשבתות, ניפגש בחגים, ונעשה ביחד כיף חיים! נ.ב: הכשרוניים במיוחד מביניכם יכולים אפילו לכתוב לחן...