Plastic Dreams

BlackPlastic

New member
Plastic Dreams

היי לקראת סיום השנה ומאחר ובאופן מאוד מפתיע אני פה בבית, לבד, אני מפרסם כאן שיר שכתבתי לפני כחצי שנה שבא בעקבות תקופה קצת קשה. אני פתוח ומקווה לתגובות הצעות ושאר ירקות נב. תקראו אותו לאט, בלחש ובחושך בשביל להשיג תפוקה מירבית

badphish

New member
זה נשמע כמו משהו מוקדם של

מטאליקה סטייל fade 2 black או משהו כזה אבל חביב ביותר

SMILE 4 NOTHING

New member
אוף!ההודעות לא נשלחות לייייי!

בקשר לשיר- ממש אהבתי!יש עליך... עלה והצלח!

BlackPlastic

New member
תודה לך ולכולכם על התגובות

במגירתי עוד לא מעט שירים בסגנון כתיבה דומה

BlackPlastic

New member
לא רוברט

ההשראה היחידה היא מהחיים והמוזיקה הסובבת את חיי ברצוני להודות כאן ועכשיו ל: The Offspring Deftons Metalica At The Drive In Papa Roach ושאר החברה ששכחתי אותם שבזכות הקול העצבני והכועס שלהם ובשילוב אומנותי של אקורדים צרחניים ותיפוף עצבני, הריצו לי הכל לראש

Nightwish-boy

New member
יפה ומעניין, ויש לי הצעה אליך.

אני וחבר שלי מהווים את צמד "שחור צבעוני" ("COLORFUL BLACK"). אני הסולן (בינוני ומטה, אבל טוב מאוד+ בצרחות ובאפקטים מיוחדים) וחבר שלי גיטריסט (בינוני ומטה, אבל טוב מאוד+ באקורדים ושטויות מיוחדות) ואם אתה רוצה אנחנו יכולים לנסות להלחין אותו...רק תיזהר, כי מה שאנחנו לא עושים תמיד אנחנו נשמעים קצת כמו ניו מטאל... בעע! זה יהיה נחמד עם הפתיח של הדיסק הגאוני שאנחנו הולכים להוציא, הלהיט הבא במעלה עקרבים והסביבה! (הוא יקרא "ריחוק" על שם שיר הנושא המאוד מאוד אישי, כתבתי על אקסית שלי בדיוק כשנפרדנו, איך לא יהיה אישי). הפתיח הולך ככה: אני עושה קול של קריין וחבר שלי מנגן בשקט ואני אומר: "העולם, הוא כל כך גדול, יש בו כל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה יופי, כל כך הרבה דברים יפים, כל כך הרבה יופי, כל כך הרבה כל כך הרבה כל כך הרבה כל כך הרבה כל כך הרבהההה........ כל כך הרבה זבלללללללל!!!!!!!! כן... זבל... כל כך הרבה זבל..." נכון גאוני? תודו! הא! שלכם דור

BlackPlastic

New member
הצעה מעניינת

אך אני לא בטוח שפלסטיק דרימס הוא מה שיתאים לכם הנה משהו שסתם שירבטתי לי כאן בהפסקה של הקורס ספר לי מה דעתך, במיוחד על הקטע השני עם הקאפסים where can i find that missing piece of mind which controll on my emotions keeps my motives going on the piece of mind that is so small and is camoflagued in all its smashed but i wont frawn and my motives going on BLOW MY HEAD COS NOW IM DEAD CANT YOU SEE HOW IM AFFRAID EVERYTHING YOU SEE IN ME EVERYTHING I WANT TO BE GRAB THIS KNIFE AND MAKE ME HALF GO AWAY AND FUCK YOURSELF!!!! EVERYTHING YOU TRY TO HIDE YOU KEEP PUSHING ME ASIDE ALL SHIT GROWS SO FAST LIKE GRASS SHOVE THIS REALITY UP YOUR ASS!! טוב זה סתם משהו שהפלצתי פה כשאני בדיוק בהפסקה של הקורס לעיונכם/התרשמותכם.

Nightwish-boy

New member
כן... יכול להיות שזה לא יתאים

נראה שרשמת את זה מתוך עצבים וחבל... זה נשמע יותר כמו קטע ראפ זועם או משהו... חבל שקיללת כל כך הרבה כי המסר יכול לצאת מאוד מעניין. אנחנו גם שרים בעברית בדרך כלל... ואגב, ריחוק יצא ממש יפה. זה איך הטכונולוגיה יכולה להרוס קשרים... זה שיר מאוד אישי, על החברה לשעבר שלי. בהצלחה לך דור

warrior hippie

New member
אם כבר מדברים על כתיבת שירים...

(דרך אגב אני לא הצלחתי לקרוא את המקורי, העמוד לא עולה, מצטער פלסטיק...) אני הכנתי שיר משלי! אך לפני שתכינו את עצמכם לחוויה משחיתת מוח זו, אני מבקש לא לקחת ולו הברה אחת מהשיר ברצינות! וכצפוי אני מבקש מכם לא לגנוב לי מילים מהשיר כי יש לי ידיד קטן בשם ג´ון בונבון והוא פשוט סופר את השניות כדי לצאת למסע הרג רצחני לכל גונבי השורות שלי (ולהזכיר שהוא גם צריך לקנות תה ועוגיות אז הוא צריך לעשות הרבה...) על כל מקרה... הנה השיר: פעם הייתי היפי צמחוני, עכשיו גיליתי שזה ממש לא בשבילי, אחרי שנתיים עמוק בכלא שש, המוח מתחיל לאט להשתבש! פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי את סבתא שלי דחפתי למקרר ואת אח שלי זרקתי לבאר היער מקום נחמד לטייל, עד שאני מתחיל להשתולל כל פעם שאני מחזיק כלי חד בידיים, כולם מסביב מרימים ידיים (ושרים...) פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי כל פעם שמישהו עוקף אותי בכביש אני לוקח על עצמי את הזכות להעניש... (זאת זכותי המלאה כאזרח מדינת ישראל!) משטרת בת-ים תפסה אותי, כשהשכנה ראתה אותי, הייתי משועמם והיה מאוחר, ופתאום החלטתי להתערטל בבאר השכונתי. פעם הייתי רצוי, עכשיו אני כבר לא שפוי אני חוזר עכשיו לכלא שש, אפגש עם כל החברה נשחק שש-בש וככה יהיה עד הפריצה הגדולה בינתיים ניתן למשטרה זמן להירגע ופעם הייתי רצוי! עכשיו אני כבר לא שפוי! אני תמיד מתחיל לאבד שליטה כשאני רואה רובה טעון בסביבה (עוד הפעם!) פעם הייתי רצוי עכשיו אני כבר לא שפוי, ניפגש בשבתות, ניפגש בחגים, ונעשה ביחד כיף חיים! נ.ב: הכשרוניים במיוחד מביניכם יכולים אפילו לכתוב לחן...

למעלה