Planet Israel,פרק מספר 10

Thats

New member
Planet Israel,פרק מספר 10

פרק מספר 10 103.165.02:30 (זמן ארץ 14/6/2151) זמן רב אחרי שהמנהיגים הפלשתינאים עזבו את החדר, משאירים מאחוריהם את גוויות שני הישראלים שטינפו בדמם את הכורסאות והרצפה שמסביבם בשלוליות הדם המשיך מחשב הדלתות בפתח אולם הישיבות הממוכן להוציא התרעה מוקלטת "שני משתתפים טרם עזבו את חדר הישיבות. לא ניתן לסגור את הישיבה!". ההודעה חזרה ונשנתה על המסך מידי חמש דקות. רק בשתיים וחצי בלילה הגיע אות האזעקה לרחבי המפלס העליון וירון עם עוד אנשים התעוררו לתוך הסיוט. התורן קרא לירון ואמר לו "ירון, לא כדאי שתראה את הקלטת הישיבה. זה נורא" אך ירון התעקש ואז אמר לו התורן "ירון, תתכונן לגרוע מכל. פנינה ואריה הלכו. היה שם רצח מתועב" ירון הסתכל על המסך בקור רוח איך אריה המנהיג הותיק ועתיר הזכויות שדאג לטפח אותו נרצח בדם קר ולאחריו אהובתו שלו, הנערה שיועדה לו מרגע לידתה. 103.165.04:30 (זמן ארץ 14/6/2151) בשעה ארבע וחצי בבוקר התכנסה ההנהלה לישיבת חירום לאחר שנאספו עוד נתונים, שם אמר להם ירון "כולכם יודעים את הנתונים, כולכם יודעים שאיבדנו את אריה ונשארנו ללא מנהיג. אני מעמיד את עצמי לרשותכם. לא כך חשבתי להיכנס לתפקיד, בעת חירום שכזאת. אריה זכרונו לברכה, אמר לכם בישיבה האחרונה כי הוא רוצה אותי כמנהיג ואני אמרתי שאני רוצה הצבעה פה אחד. תחליטו בלעדי, אני יוצא עכשיו מהחדר ותקראו לי בחזרה לאחר שתסיימו להחליט. אקבל כל החלטה שלכם. מצבנו קשה ביותר, שני חברנו שוכבים מתים בחדר הישיבות שהפך להם לבית קברות. הם מחכים להחלטתכם כדי שנחלץ אותם." ירון עזב את החדר. כשחזר אמר לו דב, הרב והפיסיקאי של הספינה. "אנו מקבלים אותך כאחד מהמנהיגים העתידיים שלנו בשנים הבאות, אולם כרגע אנו רוצים שתיתן לחזי, הבקיא בהלכות הפיקוד להוביל את הצוות." ירון לא הסתיר את אכזבתו. "ברכותי לך חזי" הנהן לעבר המנהיג החדש. אז פנה חזי לעבר שאר המנהלים: "הבעיה הראשונה שלנו היא לחלץ את הגופות מחדר הישיבות הנעול. מבנה החדר הזה בנוי כמו בכספת כך שניתן להיכנס רק כמספר האנשים שנבחרו קודם לכן מכל צד. אי לכך מהצד שלנו כבר נכנסו שני אנשים ולכן איננו יכולים להכניס עוד אנשים. אל תשאלו אותי למה, ככה המתכננים בנו את אולם הפגישות בינינו לבין הפלשתינאים. אני רוצה שאפי, קצין הביטחון שלנו, בעזרת עוד כמה מאנשינו ייגשו מיד לפתח אולם הישיבות המיוחד במפלס המרכזי לפרוץ את הדלת בעזרת לומים. אם יהיה צריך, נפוצץ את הדלת בעזרת חומר נפץ. אנו נביא בהמשך היום את כל ארבעת חברינו לקבורה. למרות שמדובר ברצח אכזרי ביותר, שבוצע דווקא על ידי המנהיג שלהם עלי. אנו לא נוכל לשרוד במלחמה איתם. יש לעשות הכל, לאור יחסי הכוחות, לאפשר להם ולנו דו קיום ולא לחדד את המתחים שממילא כבר קיימים. אחרת, מה יצא לנו אם נהרוג זה את זה כשאנו בנחיתות מספרית כה גדולה? הרי "ניגמר" לפניהם. אנסה לפנות עוד היום אל עלי כדי לנהל איתו מו"מ לקביעת נוהלי עבודה משותפים בחללית. במצב כזה אנו חייבים להיות שקולים. אנו גם ננסה ליצור קשר עם צי החלליות אולם איני בטוח שנוכל להגיע אליהם משום שהם כבר התרחקו מאיתנו מרחק עצום". "סליחה" הרים ירון את ידו ואמר "אני מצטער להיות עוכר השלווה אולם לדעתי אנו הולכים למלחמה בלתי נמנעת. יש להתכונן למלחמה חסרת פשרות. מרגע זה עלינו להתחלק לשלוש משמרות. על כל אדם לעבוד לפחות שתי משמרות מתוך השלוש. משמרת אחת תעסוק בשמירה נייחת וניידת על השדות והמחסנים שלנו באופן בלתי פוסק, משמרת שניה תישן ותנוח והשלישית תעסוק בפעילות שוטפת של החללית. מעתה, עלינו לישון פחות ולשמור יותר, כדי לצמצם את חסרוננו המספרי הבולט. עלינו לבדוק ולפתח את הטכנולוגיה שלנו, אין לנו שום יתרון טכנולוגי על הפלשתינאים אולם להם יש פי ארבעה אנשים. כל שנוכל לעשות זה למצוא טכנולוגיות חדשות, אסטרטגיות חדשות שיצמצמו את יתרונם האדיר עלינו. אני מצטער לומר אבל כולנו נרדמנו בשמירה ואלה הם התוצאות". לאחר אתנחתא קלה השיב לו חזי "ירון, מה שאתה מציע זו התאבדות. עלינו לשקול היטב את צעדינו ולדבר עם הפלשתינאים. חובה עלינו לשמור עימם על קשר" אמר חזי בתוכחה. "מה שאתה מציע זו גם כן התאבדות, ללכת ולדבר עם הרוצח עלי? על מה תדבר איתו? שבפעם הבאה לא ירצח?" אמר ירון ולא הסתיר את נימת הלעג הבוטה בקולו. דממה השתררה בחדר הישיבות. איש מהנוכחים לא ציפה שירון יקבל כל כך מהר את תבוסתו מול חזי, אולם איש גם לא חזה שפיקודו של חזי יועמד בקריאת תגר על מנהיגותו מצד ירון כה מהר. Thats all folks לאתר הבית ולסיפור מתחילתו: http://Thats_allfolks.tripod.com

למעלה