ידעתי שזה יהיה קשה להסביר. אבל פאשלה שלי התכוונתי שתי קבוצות - כחולים ואדומים ובטעות כתבתי לבנים במקום כחולים. וראיתי את זה שניה אחרי ששלחתי וערכתי מיד, אבל כנראה שהגבת לפני. אולי ההסבר יהיה יותר ברור עם התיקון הזה.
אההה אוקיי כן, הרבה יותר ברור עכשיו.
מה את כאילו חושבת שעשיתי את התמונה הזאת בפוטושופ?
חחח לא

סתם חשבתי שהשם וכל הצבעוניות הזאת נראית כמו איזה משחק סיני מונפץ שאף אחד לא שמע עליו
וואי גם אני! (כאילו לא שליטרלי מאכילים אותי, אבל שמכינים לי אוכל זה כזה כייף!!!)
חח אוי עכשיו דימיינתי מישהו שאשכרה מאכיל אותי עם כפית ואיכס. לא תודה

אני גם שונאת שמישהו אומר לי לטעום משהו שמתבשל על הגז ואז כזה דוחפים לבפנים כפית ומגישים לי אותה ואומרים לי לטעום. זה כזה מוזר! תנו לי לדחוף לבפנים כפית בעצמי!
הוא עשה משהו ממש מגניב שכשהפנקייק כבר היה על המחבט ולא נוזל, הוא פשוט שם עם כמה קוביות שוקולד והם הם נמסו והוא פשוט מרח את זה על הפנקייק וזה היה מוש. (לא היו סירופים אז כנראה אילתר, אבל פייר זה היה יותר טעים לדעתי מלשים סירופ!)
אה כן, הייתי עושה את זה הרבה פעמים גם.
פעם כשהיה לי מספיק משעמם הייתי עושה כל מיני פנקייקי שחיתות של הרעלות סוכר והייתי דוחפת לפנים בזמן שהם מתבשלים מכל הבא ליד. הכי אהבתי שוקולד לבן ואגוזים אבל הייתי שמה גם מרשמלו וסוכריות צבעוניות או כרמל. ואז בסוף כדור גלידה וקצפת מעל כדי לוודא שהעורקים אטומים כמו שצריך
אוי הזכרתי לי שרציתי לראות את הסדרה הזאת, גם בין היתר כי רציתי לראות סדרה עם Nathan Fielder, כי ראיתי משהו עליו והבנתי שלסדרות שלו יש ב"כ קונספט ספציפי (משהו שנע בין דוקומנטרי אבל לא בדיוק סתם מתיחות אלה משהו יותר מקורי).
אממ כן, זה בהחלט הקונספט שלה.
בנתיים אני בשבוע חינם שלי באמאזון פריים ואני בדיוק רואה את התחת הזקן שלי וזה באמת אחלה סרט! את יודעת איזה עוד סרטים של אוברי יש שם?
יאא אני מאוהבת בסרט הזה. כל פעם אני מתחילה אותו נקרעת מצחוק ואז בסופו שלו אני שלולית

אממ אני לא יודעת מה זמין באמזון שלכם כי מסתבר שהתכנים משתנים לפי מדינות. את יכולה אבל לעשות חיפוש לפי שם של שחקן ואז לראות מה יש שלהם.
אבל אם יש שם את
Black Bear או את
Ingrid Goes West אני ממליצה לך עליהם.
אני אוהבת שבנות לא משחקות תפקידים שהם אובייס, שזה תכלס לרוב פשוט להיות הבחורה היפה והמגניבה, אלא מנסים לעשות כל מיני תפקידים מוזרים ומעניינים.
אוקיי כן אבל יש מוזרים ויש Kind of Kindness.
אבל עם כמה שהסרט הזה היה חולני זה לא מתקרב לזוועה הזאת שנקראת The Substance. שכאילו מצד אחד אני שמחה שדמי מור פתאום מקבלת הכרה שמגיעה לה. גם אין לי בעיה שהיא תקבל פרסים על התפקיד הזה שלה. אבל זה לא הופך את הסרט הזה לפחות מבחיל בעיני

כאילו אני לא מבינה מה הפואנטה של ליצור סרט שהמטרה שלו היא להגעיל בכוח. כי הרעיון עצמו של הסרט מאוד מוצלח. אבל למה יש סצינות מיותרות של [ספוילר ממש לא רלוונטי לעלילה]
זום אין מטורף לפה של מישהו אוכל בצורה דוחה משהו דוחה שמשפריצים לו מיצים עם כל ביס ומרוח לו רוטב בצידי הפה?! אמאלה אני מובחלת מחדש רק מהמחשבה על הסצינה הזאת איכסססס. זה מזכיר לי שפעם לונה תיאורה בצורה ממש דוחה למה מגעיל אותה שמישהו אוכל תפוח לידה. אז התיאור המגעיל שלה כפול מיליון זה הסצינה הזאת

בגלל זה אני כ"כ אוהבת את אוברי כי היא לרוב הולכת לשם.
לאוברי בהחלט יש המון תפקידים מוזרים אבל לא זכור לי אף תפקיד שלה שהגעיל אותי.
ואני גם יותר אוהבת לראות את אמה בתפקידים האלה.
לעומת זאת אצל אמה היו כמה כאלה....
אבל אולי גם העובדה שאני אומנם אוהבת את אמה, אבל ממש לא באותה רמה של אוברי, אז אני פחות סלחנית? ואולי יש לאוברי תפקידים שאחרים כן יחשבו שהם מגעילים

אבל אני באמת לא מצליחה לחשוב על שום דבר שלה שיכול להיחשב למגעיל

(אלא אם כן זה שהיא רוצה לרכב על רוברט דה נירו מגעיל מישהו

)
אני אגיע לראות את הסרט הזה כשאני אגיע לשלב שאני יכולה לראות דברים בדיסני. וביחס לעוד סרטים של הבמאי שראיתי (הלובסטר, להרוג אייל קדוש), אין לי הרבה ספק שזה מאוד הגיוני שהבוסית שלך אמרה שזה עשה לה טראומה, וזה רק גורם לי לרצות לראות את זה יותר.
חח כמובן.
אגב מה עם דודים? את לא בענין? ז"א לא בהכרח עכשיו ברגע זה. אלא בכללי?
(אבל אני תמיד מעדיפה את השירים שלי בילי מושרים ע"י בילי).
טוב זה מובן. גם כמעט תמיד יש העדפה לביצוע ששומעים בפעם הראשונה. בין אם הוא המקור או הקאבר.
לא ראית המקום הטוב?

(The Good Place)
לא. כשאני בין אובססיות קשה לי לצפות בדברים עם הרבה פרקים שלא כוללים את האובססיה שלי. אבל אם את ממליצה על זה או חושבת שזה משהו שאני אוהב אז אני אוסיף את זה לרשימת הצפיה שלי ואתן לזה צ'אנס
כמובן שתפוז לא נתן לי לשלוח את כל ההודעה כי הוא אנטישמי
אנטישמי והומופוב.

חחח אני בד"כ לא, כי בד"כ אני מתאהבת בדמויות בגלל השיפים שלהם, או בגלל מה שהשיפ מוציא מהם, או בגלל שהשיפ חושף צד אחר שלהם או בגלל שהדינימקה בשיפ מדליקה אותי או לא יודעת מה. אני באמת מנסה לחשוב על דמות שאני מאוד אוהבת ו/או נמשכת אליה או כל מיני סיבות אחרות וזה קשה לי באמת למצוא דמות שאני ממש אוהבת שהיא לא בשיפ, או השיפ הוא לא חלק מרכזי בה, וממש קשה לי לחשוב על מישהו (אולי אני אזכר במשהו יותר מאוחר), וזה נשמע דבילי לגמרי אבל אני חושבת שלחשוב על הדמות עם מישהו שזה לא השיפ שלה זה אשכרה מוריד לי

אני יודעת שזה מוזר. אבל נגיד רק המחשבה עם נגיד להיות עם בן מפארקס למשל פשוט מורידה לי, כי מה הוא מתעניין בבחורה אחרת בכלל יא חוצפן? לזלי היא אהבת חייך וזה חלק ממה שעושה אותך מושלם!!
טוב בן מפארקס הוא שווה רק בגלל הקשר שלו עם לזלי, לכן מבחינתי הוא בעצמו לא מענין (סליחה ומחילה לונה).
אבל נגיד אם ניקח את שאר השיפים שציינתי כאהובים עליי-
אפריל ואנדי (אולי השיפ היחיד שכואב לי להפריד אבל אני גם אקח את אפילו בלי לחשוב פעמים ואנדי יהיה בסדר עם זה כי אני אדאג לה כמו שהוא ביקש מכריס

)
אגת'ה וריו (לגמרי לוקחת את ריו כי אני לא הולכת לריב עם חבורות שירניות על אגת'ה!!)
קלארק ולקסה (לגמרי לוקחת את לקסה [ומתעלמת מזה שאלישיה מבאסת אותי]) (אבל גם, אם זה קלארק של עונה 3 - אני לא אבעט אותה מהמיטה שלי!)
אוקטביה ודיוזה (לגמרי לוקחת את אוקטביה)
פיטר ואוליביה (לגמרי לוקחת את אוליביה

ואת אנה טורב בכללי

)
רוט ושו (פעם הייתי לוקחת את שו בלי לחשוב פעמים כי אומייגאד כרמן!! אבל היום אני לגמרי לוקחת את רוט

)
קורי וברדלי (בהתחלה הייתי לוקחת את ברדלי בלי שאלה, היום אני קצת נוטה לכיוון של שניהם)
טד ורבקה (טוב האמת שיש מצב שהם הזוג היחיד שאני לא רוצה להפריד אם כי הייתי לוקחת באהבה את שניהם ביחד או לחוד

)
יאא איזה חמודה השותפה שלך!
כן, יש לה את הרגעים שלה..
האמת היא שאת צודקת לפעמים אני נתקלת באיזה תמונה ישנה עם אחד האחיינים שלי או סירטון וזה ממש נחמד לי לראות את זה, אני פשוט לא יכולה לראות את זה קורה עם מפורסם. אפילו אם אני אהיה בהופעה של בילי (אייליש) שאני מאוד אוהבת, אני לא חושבת שמשהו יגרום לי לרצות להצטלם איתה כי אני שבשבילה זה סתם שניה וזה לא שהיא תזכור אותי והיא בטח עשה כבר מליון סלפי באותו יום, אז זה פשוט לא מרגיש לי אישי או מיוחד בשום צורה. כאילו לא יודעת, יש תמונות שלה באינטרנט אני יכולה לראות אותם אם בא לי. לא יודעת איך להסביר את זה עוד. (אבל כן כמו שאמרתי לפעמים אני נתקלת בתמונות ישנות שלי עם אנשים שאני מכירה וזה ממש נחמד להיזכר כי זה מזכיר לי למה הצטלמנו ביחד והם מכירים אותי וזה לא סתם משהו שהם עשו מתוך חובה כזאת או משהו).
אוקיי אז מה שמפריע לך זה בעיקר שהסלב לא ירגיש שזה משהו מיוחד? כי כאילו, למי אכפת מה הם מרגישים

התמונה היא בשבילי, לא בשבילם! אני רוצה את התמונה כי אני רוצה את המזכרת. הזיכרון שלי לפעמים ממש דפוק ואני יכולה לשכוח אנשים ותקופות שלמות מהחיים שלי אבל תמונות עוזרות לי לזכור דברים וסיפורים והן מאוד חשובות לי. אז גם אם האנשים בתמונה כבר לא חברים שלי או שהם אף פעם לא ידעו מי אני, זה פחות רלוונטי לי, כי כשאני מסתכלת על התמונה זה לוקח אותי לרגע שהיא צולמה וזה תמיד זיכרון נחמד (כי כאילו מי מצלם תמונות ברגעים שעדיף לשכוח?)
ספיקינג אוף הזיכרון הגרוע שלי- לפני איזה שבוע או סו, ראיתי שתוייגתי לאיזה תגובה בפייסבוק של מישהי שזיהיתי את השם שלה אבל לא הכי זכרתי מאיפה אני מכירה אותה (אם זה מהצבא או מעבודה ישנה) וזה היה בהקשר לאיזה פוסט שכמה בנות הגיבו עליו ואמרו שעבר המון זמן וחייבים לעשות איזה מפגש לזכר הימים הטובים, ואז הבחורה הזאת תייגה אותי ורשמה שחייבים להזמין גם אותי והרגשתי ממש לא נעים כי לא היה לי מושג מי אלו כל האחרות שהיא דיברה איתן. בהתחלה חשבתי שאולי היא התבלבלה ותייגה אותי בטעות כשהיא התכוונה לתייג חברה אחרת. אבל אחרי שהסתכלתי קצת בפרופילים של הבנות האחרות ראיתי איזו אחת שנראתה לי מוכרת מהצבא אז נראה לי שזה איזה חברות בנות ששירתתי איתן מתישהו. הבעיה היא שאני חושבת שזה בנות מהצוות האחרון שהייתי בו לפני השחרור והייתי איתן אולי חודשיים אז הן ממש לא הבנות שאני אזכור מהשירות הצבאי שלי אבל לכי תסבירי להן עכשיו שאין לי מושג מי הן כי בתקופה שהייתי חיילת לא היו אייפונים ואייקלאוד אז לא נשמרו לי כמעט שום תמונות מאז