Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

LeAnnDyIan

Well-known member
טוב אני צריכה לקום לעבודה אז אגיב לשאר אח״כ אבל רציתי להגיב לזה
אלוהים ישמור! :-D:-D איזה פחד!
האמת היא שעשיתי את זה כדי להטריל את השותפה שלי.
יש לי חולצה עם התמונה הזאת עליה שהשותפה שלי ממש לא אוהבת כי היא טוענת שהיא מפחידה.
ובגלל שהמקלחת/שירותים שלי הם מחוץ לחדר שינה (בניגוד לשל השותפה שלי שהם בתוך החדר שינה שלה) לפעמים כשהיא מתה לפיפי כשהיא נכנסת הביתה היא נכנסת לשלי, אז חשבתי שיהיה ממש מצחיק אם היא תיכנס ותראה את התמונה הזאת😂😂
[וזה אכן הצחיק😂😂]
והמקלחת שלך באמת שחורה??? וואו זה מדהים.
בעיקרון רציתי לצבוע באפור כהה. הצבע שקניתי נראה יותר כמו סוג של כחול אפור כזה אבל בתמונה בגלל התאורה זה נראה שחור.

Lion_Heart

Well-known member
כמה ליונים צריך בשביל להחליף נורה? לפי מה שדיווחת פה התשובה היא אחד.

למה ליון חצה את הכביש? בשביל להגיע לבר!

ליון אחד נכנס לבר ואז הבין... שחייו הם בדיחה!
and the punchline is on me
קראתי על מה זה, וזה נשמע עצוב.
https://en.wikipedia.org/wiki/Two_(TV_series) זה?
נשמע שיכול להיות נחמד. הטחינה תאזן את החוסר טעם של הפרוזן יוגורט.
אני אוהב פרוזן יוגורט!
אני חושבת שכל סיפורי האהבה (וגם שאר הסיפורים) הם על אנשים עם בעיות נפשיות.
את לא ממש טועה :-D

didalf

Well-known member
אבל זה המכנסיים היחידים שנראים טוב עם החולצות שאני לובשת לעבודה. אז כל הג'ינסים הטובים שלי הם סקיני(והיו לי כל מיני סידורים, לא יכולתי להסתובב עם ג'ינס אחרים).

חוץ מזה אני לא ממש עוקבת אחרי טרנדים באופנה, אני פשוט לובשת מה שגורם לי להרגיש בנוח.
את לא צריכה להתנצל בפני:-D זה לא אני אמרתי זה ג'ן זי.
אני גם עדיין הולכת עם סקיני ג'ינס כי הם נראים טוב בעיני. לא אכפת לי מה הילדים אומרים.

dilly snake

Active member
אני גם עדיין הולכת עם סקיני ג'ינס כי הם נראים טוב בעיני. לא אכפת לי מה הילדים אומרים.
אני לא מבינה למה נערות הולכות עם מכנסיים שנראים כמו שקים או עם חורים בברכיים.

חלק מהמכנסיים שראיתי היו ממש מכוערים או נראו כבדים ולא נוחים. מה הקטע? 8-*

didalf

Well-known member
אני לא מבינה למה נערות הולכות עם מכנסיים שנראים כמו שקים או עם חורים בברכיים.

חלק מהמכנסיים שראיתי היו ממש מכוערים או נראו כבדים ולא נוחים. מה הקטע? 8-*
לא מבינה גם כן 🤷‍♀️ 🤷‍♀️

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שבעבר אני בעיקר אהבתי דמויות כשהיו בניהם דרמות, וזוגות דווקא שיעממו אותי כשהם סתם היו זוג רגיל כזה שלא קורה איתם דברים מעניינים. נראה לי שזה טיפה השתנה, כלומר אני עדיין חושבת שאם אני מששפת זוג אני כן קצת מעדיפה שיהיו דרמות איתם או לפחות לא סתם שהכל יהיה סתם רגיל כל הזמן, אבל אני מעדיפה היום יותר שהדרמות או איכשלא תרצי לקרוא לזה ינבעו מדברים שירגישו יותר אורגניים כמו דרמות שיכולים להיות בחיים של זוגות אמיתיים, ופחות מדברים שלפעמים אוהבים לעשות בסדרות כמו אי הבנות ודברים כאלה (מישהו שמע מישהו אחר אומר משהו מחוץ לקונטקס ואז המישהו הזה כועס על מישהו אחר בגלל אי הבנה וכו', זה קורה רק בסדרות), זה באמת פחות מעניין.
אוקיי אז לי אין בעיה שיהיו דרמות אבל שלא קשורות לזוגיות של השיפ שלי. ז"א כל העולם יכול למות בחוץ אבל כשהם ביחד אני רוצה שהם יהיו ביחד ולא יריבו. גם אם זה לא על דברים מטופשים. גם אם זה על דברים אמיתיים. לא רוצה. רוצה אותם מאוהבים ומסתדרים כל הזמן.
זה כמובן לא אומר שאני לא אוהבת זוגות שיש איתם המון דרמות, אבל הרבה פעמים זה פשוט מתיש אותי ובא לי שפשוט יהיו חמודים ומאוהבים ביחד כדי שיהיו לי הרבה גיפים חמודים.
אבל ממה שזכור לי הם עשו את זה ממש רק פעם אחת איתם עם זה שאפריל ראתה את אן מנשקת את אנדי ולקח לה כמה פרקים להפסיק לכעוס עליו בגלל זה (וזה באמת לא היה אשמתו כי אן נישקה אותו או משהו).
חח יואו זה הצחיק אותי שאן נישקה אותו ואז כשאפריל נכנסה ונישקה אותו הוא כזה "אני רק רוצה להיות כנה איתך ולספר לך שלפני שבאת התנשקתי עם אן" ואז היא יוצאת בעצבים והאחות נכנסת והוא כזה "שלא תחשבי אפילו לנשק אותי!!!" :-D כזה טמבל אמאלה:-D
אבל לאורך עונה 2 דווקא הייתי סבבה שעשו את כל הקטע של "Will they won't they" כי אני אוהבת את השלב של ההיכרות בהתחלה של השיפ במיוחד אם עושים את זה טוב יש משהו יותר מספק כשהם כבר נהיים ביחד. גורם לי להבין למה הם רוצים להיות ביחד. (וגם היה איזה קטע שאנדי תהה שאולי אפריל צעירה מדי בשבילו, אבל זה גם הגיוני). אבל הכימיה בניהם בעונה 2 הייתה כ"כ טובה שזה לגמרי היה ברור לי למה הם התאהבו אחד בשניה ולמה הם רוצים להיות ביחד. וזה הרגיש לי כמו תהליך יפה כזה, משהו שלא קורה בשניה אלא נבנה לאט ולא שמפרידים בניהם כל פעם בגלל נקודות לא אמינות שקורות רק בסדרות, אלא שהם לומדים להכיר אחד את השניה, שלוקח להם פשוט זמן להבין את הדברים האלה בעצמם (טוב יותר לאנדי לקח זמן להבין את זה כי הוא חשב שהוא רוצה את אן, אבל זה זה לא אי הבנה חיצונית, אני מבינה למה הוא חשב ככה בעצמו ואם זה פנימי זה בעצם חלק מהתהליך ההתאהבות של הזוג)
טוב את מסבירה יפה ואני אוהבת את ההסבר שלי אבל אני עדין רציתי שיוותרו על רוב זה ויתנו להם כבר להיות ביחד. כל הקטע הזה של "היא צעירה מידי בשבילי" התיש אותי כי זה לא כאילו שהיא קטינה. היא בת 20. למרות שכן הבנתי את הסצינה שהוא רצה להזמין אותה לבר ואז התבאס כשלא נתנו לה להיכנס כי היא לא בת 21. זה בהחלט מבאס. אבל כאילו בוא, אתה אולי בן 29 אבל יש לך שכל של ילד בן 5. זה שהיא צעירה בגיל לא אומר כלום לכן קצת התיש אותי הקטע הזה.
דווקא זה שהוא עדין חשב שהוא מאוהב באן פחות הפריע לי כי זה לא שהוא היה מאוהב בה, הוא היה אובססיבי אליה ודי קשה להיפטר מאובססיות כאלה ברגע (אמרה זאת שזרקה 25 שנות אובססיה לפח כאילו היו כלום...) אז הרגיש לי יותר אמין מהקטע של הגיל.
הבנתי אחר כך שהיו כל מיני דברים מעניינים מאחורי הקלעים-
א. הדמות של כריס פראט לא הייתה אמורה להיות קבועה. בגלל זה בעונה 1 הוא מגה דוש. אבל הכותבים אהבו את השחקן אז החליטו להשאיר אותו ולכן גם במהלך עונה 2 הוא נהיה הרבה יותר אהיב ברמה משמעותית ממה שהוא היה בעונה 1.
הוא אומנם היה טמבל בעונה הראשונה אבל דווקא את טום שנאתי הרבה יותר ממנו בהתחלה. גם טום היה אמור להיות זמני?:-D
ב. זה לא היה התוכנית מראש לעשות אותו ואת אפריל זוג, פשוט נתנו להם כל מיני סצנות להיות ביחד (אני משערת שעדיין קצת חיפשו את הדמויות וסתם ניסו כל מיני דברים כמו נגיד סתם לשים כל מיני דמויות שלא היו באינטראקציה ביחד ולראות מה יוצא). הם גילו שהייתה כימיה מדהימה בין אוברי לכריס ואז החליטו לעשות אותם זוג בסוף.
הדברים האלה מוסיפים לזה שאהבתי את השיפ, אבל גם בלי לדעת אותם, אני זוכרת שבעונה 2 פשוט הכימיה בניהם הייתה כ"כ מורגשת גם בלי לדעת את הדברים האלה שאני זוכרת שכל פרק הכי חיכיתי לקטעים איתם.
אני דווקא ראיתי הרבה קטעים של אוברי מספרת שזה היה רעיון שלה שאפריל ואנדי יהיו זוג. או כאילו שאחרי הסוף של עונה 1 היא דחפה לזה שהם יהיו זוג כי היא חשבה שאיך שאפריל הסתכלה על אנדי אומר שהיא בענין שלו.
(ואתם לא יכולים לקטול אותי כי בעונה 2 בן הגיע רק בשני פרקים האחרונים או משהו, ורק בעונה 3 הוא הפך לבן שאנחנו אוהבים, אז זה בסדר שאני אומרת את זה).
חח לי לא אכפת להיקטל כי גם בסוף הסדרה אני מעדיפה את אפריל ואנדי פי מיליון מאשר את בן ולזלי (שגם אותם אני אוהבת, אז זה לא כאילו להגיד שאני לא, אלא רק להדגיש כמה שאני מעדיפה את אפריל ואנדי).
אני ממש אוהבת את כריס פראט באופן כללי, אבל אני יודעת שיש כל מיני דברים קצת חשודים בשחקן כמו שהוא נדמה לי היה סיינטולוג או עדיין. והוא גם סיפר משהו שתכלס אותי זה הצחיק אבל כן על הנייר זה הטרדה מינית (בעונה ראשונה יש קטע שהוא מגיע לבית של אן ערום ולזלי פותחת לו את הדלת. בפועל עושים את זה עם תחתונים בצבע עור ומטשטשים את זה כדי שזה יהיה נראה כאילו הוא ערום, אבל פראט החליט לעשות טייק אחד שהם באמת ערום לגמרי (שזה אסור והם כמעט פיטרו אותו על זה), אבל זה השיג את האפקט שהם רצו מההבעה של לזלי על זה (איימי פולהר שלא ציפתה לראות אותו ערום בהחלט הופעתה מאוד כשזה קרה) וזה היה גם השוט שהשתמשו בו בסוף בשביל הסצנה.
טוב האמת שאני לא הכי נכנסת לחיים הפרטיים של סלבס. כשאני אומרת שאני אוהבת מישהו זה בדר"כ אומר שאו שהם מספיק יפים כדי שארצה להסתכל עליהם בראיונות, או שאני אוהבת את הסרטים/סדרות שלהם. לא כזה מענין אותי מה הם עושים/אומרים בחיים בפרטיים שלהם. (אלא אם כן הם אנטי ישראל ואז הפטריוטיות הנשכחת שלי נכנסת להילוך גבוה והם מתים עבורי).
אני אהבתי כ"כ את הטוויסט שהיה בפרק הזה עם התמונה הזאת. כי, ואני לא זוכרת למה בדיוק, בסיפור מסגרת היה שטום היה צריך לצלם איזה זוג בשביל שיהיו על עטיפה של שער בעיתון.
יואו היה קטע בהתחלה של הפרק שהוא מראה להם כל מיני אופציות לתמונות לשים בקטלוג ואז התמונה האחרונה היא "בטעות" תמונה שלו מחזיק כוס קפה קטנה עם מבט מהורהר ואז הוא כזה "אופס.... אני לא יודע איך התמונה הזאת הגיע לפה" ווינק ווינק. ואז הוא מסתכל על התמונה וכזה "על מה הוא חושב" ואפריל כזה "למה הכוס שלי כל כך קטנה" :-D
והוא מנסה כל היום לצלם את אן ומארק שהיו אז ביחד באיזה תמונה זוגית חמודה, ולא משנה מה הוא עושה אן תמיד נראית ממש עצובה בתמונה והוא לא מצליח לצלם תמונה טובה שלהם. בסוף, אנדי מצלם את התמונה הזאת שלו ושל אפריל בקטע הכי ספוטני בלי קשר לעלילה של אן מארק וטום (נדמה לי שהוא מקבל את המצלמה ומישהו אומר לו שנשארה שם תמונה אחת אז הוא מהר אומר לאפריל להסתכל ומצלם מהר כזה תמונה שלהם סתם כדי לסיים את התמונות במצלמה), ואז בסוף טום רואה את התמונה הזאת ומשתמשים בה כי היא יותר טובה מכל התמונה שהוא צילם עם אן ומארק. וזה כזה טוויסט שובב וחמוד שאני לא יכולה לא למות עליו. זה מעביר את המסר בול, מבלי להרגיש שזו האכלה בכפית. רק מהעניין עם התמונה אן מבינה שהיא צריכה להיפרד ממארק כי אם היא מצלמת איתו כ"כ הרבה תמונות ולא נראית מאושרת, כנראה שזה פשוט לא זה (וגם אהבתי שלא היה מישהו רע בסיפור, הוא היה חבר טוב והתייחס אליה יפה, זה פשוט לא היה "זה" בשבילה), ואהבתי כ"כ איך דרך התמונה של אנדי ואפריל שצולמה בכזאת אגביות אנחנו רואים כמה הם מושלמים ביחד למרות שבשלב הזה הם עוד לא ביחד.
אוקיי צפיתי בפרק הזה לא מזמן אבל אני ממש לא זוכרת שהראו לנו בעצם את אנדי מצלם את התמונה הזאת. אולי הדחקתי את זה?|תוהה| לי רק זכור שבסוף כשהם מקבלים את הארגז עם כל המגזנים כל אחד לוקח אחד ואז רואים את התמונה הזאת שלהם וזכור לי החיוך של אפריל המובך/נרגש/מאוהב כשהיא רואה אותה|מאוהב|
אגב גם לא זכור לי שאחרי שאן ראתה את התמונות היא החליטה להיפרד ממארק. אאל"ט הם נפרדו רק בפרק הזה של ההתרמות שלזלי ניסתה לשכנע את מארק להציע לאן נישואים בשידור חי. אבל אני בהחלט אוהבת את הפרשנות שלך. ואולי את בהחלט צודקת וזה מה שהיינו אמורים לקחת מהמבט הזה שלהם, אבל איכשהו זה עבר לי מעל הראש.

LeAnnDylan

Well-known member
ידעתי שזה יהיה קשה להסביר. אבל פאשלה שלי התכוונתי שתי קבוצות - כחולים ואדומים ובטעות כתבתי לבנים במקום כחולים. וראיתי את זה שניה אחרי ששלחתי וערכתי מיד, אבל כנראה שהגבת לפני. אולי ההסבר יהיה יותר ברור עם התיקון הזה.
אההה אוקיי כן, הרבה יותר ברור עכשיו.
מה את כאילו חושבת שעשיתי את התמונה הזאת בפוטושופ?
חחח לא:-D סתם חשבתי שהשם וכל הצבעוניות הזאת נראית כמו איזה משחק סיני מונפץ שאף אחד לא שמע עליו:-D
וואי גם אני! (כאילו לא שליטרלי מאכילים אותי, אבל שמכינים לי אוכל זה כזה כייף!!!)
חח אוי עכשיו דימיינתי מישהו שאשכרה מאכיל אותי עם כפית ואיכס. לא תודה:-D אני גם שונאת שמישהו אומר לי לטעום משהו שמתבשל על הגז ואז כזה דוחפים לבפנים כפית ומגישים לי אותה ואומרים לי לטעום. זה כזה מוזר! תנו לי לדחוף לבפנים כפית בעצמי!
הוא עשה משהו ממש מגניב שכשהפנקייק כבר היה על המחבט ולא נוזל, הוא פשוט שם עם כמה קוביות שוקולד והם הם נמסו והוא פשוט מרח את זה על הפנקייק וזה היה מוש. (לא היו סירופים אז כנראה אילתר, אבל פייר זה היה יותר טעים לדעתי מלשים סירופ!)
אה כן, הייתי עושה את זה הרבה פעמים גם.
פעם כשהיה לי מספיק משעמם הייתי עושה כל מיני פנקייקי שחיתות של הרעלות סוכר והייתי דוחפת לפנים בזמן שהם מתבשלים מכל הבא ליד. הכי אהבתי שוקולד לבן ואגוזים אבל הייתי שמה גם מרשמלו וסוכריות צבעוניות או כרמל. ואז בסוף כדור גלידה וקצפת מעל כדי לוודא שהעורקים אטומים כמו שצריך:-D
אוי הזכרתי לי שרציתי לראות את הסדרה הזאת, גם בין היתר כי רציתי לראות סדרה עם Nathan Fielder, כי ראיתי משהו עליו והבנתי שלסדרות שלו יש ב"כ קונספט ספציפי (משהו שנע בין דוקומנטרי אבל לא בדיוק סתם מתיחות אלה משהו יותר מקורי).
אממ כן, זה בהחלט הקונספט שלה.
בנתיים אני בשבוע חינם שלי באמאזון פריים ואני בדיוק רואה את התחת הזקן שלי וזה באמת אחלה סרט! את יודעת איזה עוד סרטים של אוברי יש שם?
יאא אני מאוהבת בסרט הזה. כל פעם אני מתחילה אותו נקרעת מצחוק ואז בסופו שלו אני שלולית🥺🥺
אממ אני לא יודעת מה זמין באמזון שלכם כי מסתבר שהתכנים משתנים לפי מדינות. את יכולה אבל לעשות חיפוש לפי שם של שחקן ואז לראות מה יש שלהם.
אבל אם יש שם את Black Bear או את Ingrid Goes West אני ממליצה לך עליהם.
אני אוהבת שבנות לא משחקות תפקידים שהם אובייס, שזה תכלס לרוב פשוט להיות הבחורה היפה והמגניבה, אלא מנסים לעשות כל מיני תפקידים מוזרים ומעניינים.
אוקיי כן אבל יש מוזרים ויש Kind of Kindness.
אבל עם כמה שהסרט הזה היה חולני זה לא מתקרב לזוועה הזאת שנקראת The Substance. שכאילו מצד אחד אני שמחה שדמי מור פתאום מקבלת הכרה שמגיעה לה. גם אין לי בעיה שהיא תקבל פרסים על התפקיד הזה שלה. אבל זה לא הופך את הסרט הזה לפחות מבחיל בעיני8-{8-{8-{ כאילו אני לא מבינה מה הפואנטה של ליצור סרט שהמטרה שלו היא להגעיל בכוח. כי הרעיון עצמו של הסרט מאוד מוצלח. אבל למה יש סצינות מיותרות של [ספוילר ממש לא רלוונטי לעלילה] זום אין מטורף לפה של מישהו אוכל בצורה דוחה משהו דוחה שמשפריצים לו מיצים עם כל ביס ומרוח לו רוטב בצידי הפה?! אמאלה אני מובחלת מחדש רק מהמחשבה על הסצינה הזאת איכסססס. זה מזכיר לי שפעם לונה תיאורה בצורה ממש דוחה למה מגעיל אותה שמישהו אוכל תפוח לידה. אז התיאור המגעיל שלה כפול מיליון זה הסצינה הזאת8-{8-{8-{
בגלל זה אני כ"כ אוהבת את אוברי כי היא לרוב הולכת לשם.
לאוברי בהחלט יש המון תפקידים מוזרים אבל לא זכור לי אף תפקיד שלה שהגעיל אותי.
ואני גם יותר אוהבת לראות את אמה בתפקידים האלה.
לעומת זאת אצל אמה היו כמה כאלה....
אבל אולי גם העובדה שאני אומנם אוהבת את אמה, אבל ממש לא באותה רמה של אוברי, אז אני פחות סלחנית? ואולי יש לאוברי תפקידים שאחרים כן יחשבו שהם מגעילים|תוהה| אבל אני באמת לא מצליחה לחשוב על שום דבר שלה שיכול להיחשב למגעיל|תוהה| (אלא אם כן זה שהיא רוצה לרכב על רוברט דה נירו מגעיל מישהו:-D)
אני אגיע לראות את הסרט הזה כשאני אגיע לשלב שאני יכולה לראות דברים בדיסני. וביחס לעוד סרטים של הבמאי שראיתי (הלובסטר, להרוג אייל קדוש), אין לי הרבה ספק שזה מאוד הגיוני שהבוסית שלך אמרה שזה עשה לה טראומה, וזה רק גורם לי לרצות לראות את זה יותר.
חח כמובן.
אגב מה עם דודים? את לא בענין? ז"א לא בהכרח עכשיו ברגע זה. אלא בכללי?
(אבל אני תמיד מעדיפה את השירים שלי בילי מושרים ע"י בילי).
טוב זה מובן. גם כמעט תמיד יש העדפה לביצוע ששומעים בפעם הראשונה. בין אם הוא המקור או הקאבר.
לא ראית המקום הטוב? :-0 (The Good Place)
לא. כשאני בין אובססיות קשה לי לצפות בדברים עם הרבה פרקים שלא כוללים את האובססיה שלי. אבל אם את ממליצה על זה או חושבת שזה משהו שאני אוהב אז אני אוסיף את זה לרשימת הצפיה שלי ואתן לזה צ'אנס|כן|
כמובן שתפוז לא נתן לי לשלוח את כל ההודעה כי הוא אנטישמי |שפם|
אנטישמי והומופוב.
:-D חחח אני בד"כ לא, כי בד"כ אני מתאהבת בדמויות בגלל השיפים שלהם, או בגלל מה שהשיפ מוציא מהם, או בגלל שהשיפ חושף צד אחר שלהם או בגלל שהדינימקה בשיפ מדליקה אותי או לא יודעת מה. אני באמת מנסה לחשוב על דמות שאני מאוד אוהבת ו/או נמשכת אליה או כל מיני סיבות אחרות וזה קשה לי באמת למצוא דמות שאני ממש אוהבת שהיא לא בשיפ, או השיפ הוא לא חלק מרכזי בה, וממש קשה לי לחשוב על מישהו (אולי אני אזכר במשהו יותר מאוחר), וזה נשמע דבילי לגמרי אבל אני חושבת שלחשוב על הדמות עם מישהו שזה לא השיפ שלה זה אשכרה מוריד לי :-D אני יודעת שזה מוזר. אבל נגיד רק המחשבה עם נגיד להיות עם בן מפארקס למשל פשוט מורידה לי, כי מה הוא מתעניין בבחורה אחרת בכלל יא חוצפן? לזלי היא אהבת חייך וזה חלק ממה שעושה אותך מושלם!!
טוב בן מפארקס הוא שווה רק בגלל הקשר שלו עם לזלי, לכן מבחינתי הוא בעצמו לא מענין (סליחה ומחילה לונה).
אבל נגיד אם ניקח את שאר השיפים שציינתי כאהובים עליי-
אפריל ואנדי (אולי השיפ היחיד שכואב לי להפריד אבל אני גם אקח את אפילו בלי לחשוב פעמים ואנדי יהיה בסדר עם זה כי אני אדאג לה כמו שהוא ביקש מכריס:-D)
אגת'ה וריו (לגמרי לוקחת את ריו כי אני לא הולכת לריב עם חבורות שירניות על אגת'ה!!)
קלארק ולקסה (לגמרי לוקחת את לקסה [ומתעלמת מזה שאלישיה מבאסת אותי]) (אבל גם, אם זה קלארק של עונה 3 - אני לא אבעט אותה מהמיטה שלי!)
אוקטביה ודיוזה (לגמרי לוקחת את אוקטביה)
פיטר ואוליביה (לגמרי לוקחת את אוליביה|מאוהב| ואת אנה טורב בכללי|מאוהב|)
רוט ושו (פעם הייתי לוקחת את שו בלי לחשוב פעמים כי אומייגאד כרמן!! אבל היום אני לגמרי לוקחת את רוט|מאוהב|)
קורי וברדלי (בהתחלה הייתי לוקחת את ברדלי בלי שאלה, היום אני קצת נוטה לכיוון של שניהם)
טד ורבקה (טוב האמת שיש מצב שהם הזוג היחיד שאני לא רוצה להפריד אם כי הייתי לוקחת באהבה את שניהם ביחד או לחוד:-D)
יאא איזה חמודה השותפה שלך!
כן, יש לה את הרגעים שלה..
האמת היא שאת צודקת לפעמים אני נתקלת באיזה תמונה ישנה עם אחד האחיינים שלי או סירטון וזה ממש נחמד לי לראות את זה, אני פשוט לא יכולה לראות את זה קורה עם מפורסם. אפילו אם אני אהיה בהופעה של בילי (אייליש) שאני מאוד אוהבת, אני לא חושבת שמשהו יגרום לי לרצות להצטלם איתה כי אני שבשבילה זה סתם שניה וזה לא שהיא תזכור אותי והיא בטח עשה כבר מליון סלפי באותו יום, אז זה פשוט לא מרגיש לי אישי או מיוחד בשום צורה. כאילו לא יודעת, יש תמונות שלה באינטרנט אני יכולה לראות אותם אם בא לי. לא יודעת איך להסביר את זה עוד. (אבל כן כמו שאמרתי לפעמים אני נתקלת בתמונות ישנות שלי עם אנשים שאני מכירה וזה ממש נחמד להיזכר כי זה מזכיר לי למה הצטלמנו ביחד והם מכירים אותי וזה לא סתם משהו שהם עשו מתוך חובה כזאת או משהו).
אוקיי אז מה שמפריע לך זה בעיקר שהסלב לא ירגיש שזה משהו מיוחד? כי כאילו, למי אכפת מה הם מרגישים:-D התמונה היא בשבילי, לא בשבילם! אני רוצה את התמונה כי אני רוצה את המזכרת. הזיכרון שלי לפעמים ממש דפוק ואני יכולה לשכוח אנשים ותקופות שלמות מהחיים שלי אבל תמונות עוזרות לי לזכור דברים וסיפורים והן מאוד חשובות לי. אז גם אם האנשים בתמונה כבר לא חברים שלי או שהם אף פעם לא ידעו מי אני, זה פחות רלוונטי לי, כי כשאני מסתכלת על התמונה זה לוקח אותי לרגע שהיא צולמה וזה תמיד זיכרון נחמד (כי כאילו מי מצלם תמונות ברגעים שעדיף לשכוח?)
ספיקינג אוף הזיכרון הגרוע שלי- לפני איזה שבוע או סו, ראיתי שתוייגתי לאיזה תגובה בפייסבוק של מישהי שזיהיתי את השם שלה אבל לא הכי זכרתי מאיפה אני מכירה אותה (אם זה מהצבא או מעבודה ישנה) וזה היה בהקשר לאיזה פוסט שכמה בנות הגיבו עליו ואמרו שעבר המון זמן וחייבים לעשות איזה מפגש לזכר הימים הטובים, ואז הבחורה הזאת תייגה אותי ורשמה שחייבים להזמין גם אותי והרגשתי ממש לא נעים כי לא היה לי מושג מי אלו כל האחרות שהיא דיברה איתן. בהתחלה חשבתי שאולי היא התבלבלה ותייגה אותי בטעות כשהיא התכוונה לתייג חברה אחרת. אבל אחרי שהסתכלתי קצת בפרופילים של הבנות האחרות ראיתי איזו אחת שנראתה לי מוכרת מהצבא אז נראה לי שזה איזה חברות בנות ששירתתי איתן מתישהו. הבעיה היא שאני חושבת שזה בנות מהצוות האחרון שהייתי בו לפני השחרור והייתי איתן אולי חודשיים אז הן ממש לא הבנות שאני אזכור מהשירות הצבאי שלי אבל לכי תסבירי להן עכשיו שאין לי מושג מי הן כי בתקופה שהייתי חיילת לא היו אייפונים ואייקלאוד אז לא נשמרו לי כמעט שום תמונות מאז;-(

LeAnnDylan

Well-known member
:-D

כולנו צריכים את הבוסית שלך בחיים שלנו!
תאמינו לי שאתם לא|פנים|
וואו מעניין אצלכם! :-D
חח תמיד.
חלה עם כל דבר וגם בלי כלום זה הדבר הכי טעים בעולם.
תלוי מי מכין אותה.
את עקבית מאוד. אני שמחה לראות שאת עוד עם האובססיה שלך.

:-0:-0:-0
כולן יהיו שם??
כלומר כולל כל מי שחשובה?
הונסטלי? אני ממש בספק. אבל אני גם לגמרי אלך רק בשביל קת'רין.
יש גם אחד של ניתוק, אבל אין בקאסט אף אחד שבא לי לשלם עליו $200
נראה לי שהייתי אוהבת יותר את הפרוזן יוגורט שלכם. (אבל סוכריות גומי? סירייסלי?)
חח סוכריות גומי זה הדבר האהוב עליי.
בארץ הגלידה האהובה עליי הייתה גומיגם ככה שסוכריות גומי עם גלידה תמיד נשמע לי כמו שילוב הולם.
ביחד זה סיהוקס!
בדיוק! כפרה על הקבוצה הכושלת שלי💚💙
אהבת את דקסטר החדש?
אין בו אוברי אז כל דבר נטול אוברי בימים אלה פחות מרגש אותי.
חחחחחחחחחחח היא הורסת:-D
למרות שהבנתי מהתחלה שהיא התכוונה לתשואה:-P:
בסדר כפרה אני בקושי זכרתי שקיימת מילה כזאת בעברית אז בטח שלא חשבתי עליה כשהיא התחילה את המשפט שלה. אבל איכשהו כן ידעתי איך לאיית אותה למרות שלא נראה לי השתמשתי בה בחיי:-D חבל שהבוסים שלי לא יכולים להגיד אותו הדבר.
חלוה וטחינה שניהם עושים משומשום נכון?
אז טעית בממרח השומשומי|פטיש|
אני לא אוהבת טחינה.
וגם אפיתי את החלה עם החלבה. זו חלה מתוקה. לא יודעת מה קשור פתאום טחינה.
עשיתי אחת עם חלבה ואחת עם נוטלה. אני לא מתה על שוקולד אז הנוטלה היה בשביל החבר'ה בעבודה כדי שלא יאכלו לי את החלבה:-D

זה מושלם:-D
אני מחכה שתבואי לפה או שסהר יבוא אלייך אני רוצה לראות אתכם לובשים את זה ביחד:-D
כפיתי עליו לשלוח לי תמונה שלו איתה כדי שאוכל לשים לו את זה כתמונה איש קשר וזה מספיק טוב בשבילי:-D
יאאאאאאאאא איזה כיף!!
תמסרי להם דש מכולנו!
אוברי גם תהיה?
לא הודיעו עדין על מי יהיה בפאנל אבל זה לא עושה רושם שהיא תהיה. וזה בסדר כפרעליה שתיקח כמה זמן שהיא צריכה.
הסיטקום על חייך כמובן שבו היא תגלם אותך.
בדיוק:-D
חחחחחחחחח די זה גאוני (ולא קריפי בכלל)
אני גם חושבת! אני מחכה שכל התמונות שהזמנתי יגיעו ואז אשלח לך תמונה של התוצר הסופי.
זה כזה את להביא תמונה כזאת:-D
תמיד מוזר לי לראות אותה בבלונד (למרות שזה הצבע האמיתי שלה אבל כאילו האדום זה ה-מאפיין שלה) אבל היא תמיד יפה.
אולי זה לא נראה ככה אבל שתדעי לך שהתמונה הזאת זה בערך הכי נורמלי שהיא נראתה בסדרה הזאת. בשאר הסדרה היא נראית מוזר לאללה.
משחק קלפים שצריך להפטר מהקלפים שלך בשיא המהירות.
מחלקים בהתחלה חצי חצי ואז כל אחד מסדר מספר מסוים של קלפים כשרק חלק חשופים לפי איזה סדר ספציפי.
ואז פותחים שני קלפים במרכז. ואז צריך לשים קלף מתאים לקלף הקיים מהקלפים שסידרת וצריך לעשות את זה נורא נורא מהר.
המנצח הוא זה שנפטר מהקלפים ראשון. המנצח לוקח אליו את הערמה הקטנה יותר. וככה משחקים עד שלצד אחד נגמרים כללל הקלפים.
אהה אוקיי כן, זה בהחלט נשמע מוכר.
זה אשמתך מי הרשה לך לעזוב אותי?
אף אחד.
ששש אנחנו לא מדברים רע על קייפופ בבית הזה עכשיו. (אני גם לא מתחברת ככ אבל אחותי אוהבת אותם ממש ואני מכבדת אותה. [אנחנו הולכות להופעה שלהם ביולי]).
וועליה.
איפה ההופעה?
זה בסדר אני גם לא, רק קמתי לתמונת ניצחון בבוקר:-D
אז בעד מי את בסופרבול? האיגלז הם אויב כמו ה49ניירס או שלא אכפת לך?
אני בעד הפרסומות:-D
האיגלס לא אויבים ואם אני אצפה במשחק אצל אחות של השותפה שלי והבנות השירניות שלה אז כנראה שאצטרך להעמיד פנים שאני בעדם. אבל, וטיילור סוויפט תאלץ לסלוח לי, זה בערך הסופרבול הכי משעמם שיכלו לבחור|חבול|
עגבניה. זה. הירק. הכי. טעים. שיש!
שיהיה.
שני סרטים שונים האמת.
בגולדן גלוב הוא זכה על הסרט A Different Man שבו אם הבנתי נכון הוא מגלם אדם עם עיוות בפנים שפתאום הופך ליפה או משהו כזה. אולי אני אראה.
ולאוסקר הוא מועמד על המתמחה שבו הוא משחק את טראמפ בשנות ה80. שאת זה אני לא אראה כי איכס אני לא יכולה לראות את סב בתור טראמפ;-( אפילו שאומרים שהוא נותן הופעה ממש טובה. אבל זאת בדיוק הבעיה חחחחח הוא נטמע מידי בטראמפ אני לא יכולה.
אה כן טוב גם לי לא בא לראות את הסרט על טראמפ אבל אולי את השני כן אנסה.
סבתא שלי הייתה עושה את זה וזה טעים|מובך|
לא ניסיתי את זה אפילו כי זה נראה מבחיל אבל אני שמחה שאת אוהבת את זה.
לאאאא הקיר של דרו:-0
לא הקיר בחדר שינה. לא צריך להגזים. גם אם תם עידן הדרו זה עדין המאסטרפיס שלי וזה לא הולך לשום מקום.
אני דיברתי על הקיר דרו שבמקלחת שלי.
מהההה אני מתה על השלב הזה (פחות דברים דבילים שמפרידים ביניהם) אבל כן שיש קצת מתח ולוקח לזוג כלשהו להבין שהם מאוהבים ואז להיות ביחד ואז כשהם סוףסוף מתנשקים וזה כזה מספק|מאוהב|
טוב זה ידוע שאת ומיקי צריכות להיות זוג לא מתפקד IRL ואתן סתם משליכות את זה על דמויות טלוויזיוניות וזה בסדר. [מותר לשפ"פ חברי פורום? כי כאילו אני לגמרי משפפת אתכן:-D]
אבל אפריל ואנדי באמת נשארו חמודים לאורך כל הזמן.
ילדים יפים שלי|לב|

יואו ספיקינג אוף, כל כמה זמן הקטע הזה מהסרטון הזה קופץ לי בפיד ואני לא יכולה עם המתיחות המוזרות האלה שהיא עושה שם כדי לנסות להסתיר את הדמעות שלה. תינוקת שלי. אני שלולית🥺|בוכה|

dilly snake

Active member
שאלון חודשי (באדיבות ליון)

שם
:
משחק שולחני אהוב:
צבע אהוב:
מזכרת אהובה:
תה אהוב:

סרט החודש:
סדרות החודש:
ציטוט החודש:
משחק החודש:
ירק החודש:
מאכל החודש:
שיר החודש:
בגד החודש:
שחקני החודש:
דמויות החודש:
קראש החודש:
ספר החודש:
בדיחת החודש:
סיפור החודש:
סיבה למסיבה:

האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?

ובגלל שאנחנו בפבואר אז:
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב"
)

ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי)

ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!

יש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם
?

יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?

ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא
)
זוג בדיוני אהוב?

groundhog day גם בפבואר , אז...פרק groundhog day אהוב?

וכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת
?
האם את\ה צופה ב KDRAMA ואם כן...איזו? (כי משעמם לי!)

תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
בבקשה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בעיקרון התכוונתי לתקן את זה כשהעתקתי את השאלון אבל שכחתי.
אבל עכשיו אני לוקח את הצד של פבואר כי יש לי אנטי לאקדמיה ללשון העברית ולקטע של אנשים לתקן לאנשים את השפה.

לפי האקדמיה ללשון העברית חדי קרן זה לא הרבים של חד קרן. ומילא אם זאת הבחירה שלהם אז אני מכבד אותם ואת מה שהם רוצים לעשות עם החיות הקסומות שלהם, אבל שלא יגידו לי מה לעשות עם שלי.

Lhuna3

Well-known member
בעיקרון התכוונתי לתקן את זה כשהעתקתי את השאלון אבל שכחתי.
אבל עכשיו אני לוקח את הצד של פבואר כי יש לי אנטי לאקדמיה ללשון העברית ולקטע של אנשים לתקן לאנשים את השפה.
אבל אתה אוהב לתקן אנשים על כל מיני אי דיוקים אחרים!

didalf

Well-known member
אוקיי אז לי אין בעיה שיהיו דרמות אבל שלא קשורות לזוגיות של השיפ שלי. ז"א כל העולם יכול למות בחוץ אבל כשהם ביחד אני רוצה שהם יהיו ביחד ולא יריבו. גם אם זה לא על דברים מטופשים. גם אם זה על דברים אמיתיים. לא רוצה. רוצה אותם מאוהבים ומסתדרים כל הזמן.
|כן|מרגע שהם ביחד אז כן, שיתמודדו עם צרות העולם ביחד.

אתה אולי בן 29 אבל יש לך שכל של ילד בן 5

הוא אומנם היה טמבל בעונה הראשונה אבל דווקא את טום שנאתי הרבה יותר ממנו בהתחלה. גם טום היה אמור להיות זמני?:-D
וואי טום עדיין בלתי נסבל בכל צפיה מחדש.

אגת'ה וריו (לגמרי לוקחת את ריו כי אני לא הולכת לריב עם חבורות שירניות על אגת'ה!!)
:-D:-D

אוקיי אז מה שמפריע לך זה בעיקר שהסלב לא ירגיש שזה משהו מיוחד? כי כאילו, למי אכפת מה הם מרגישים:-D התמונה היא בשבילי, לא בשבילם! אני רוצה את התמונה כי אני רוצה את המזכרת
|כן|:-D
אם הייתה לי תמונה עם טיילור הייתי שמה אותה שומר מסך בכל מכשיר אפשרי וממסגרת.

אין בו אוברי אז כל דבר נטול אוברי בימים אלה פחות מרגש אותי.
כמובן:-D

אני לא אוהבת טחינה.
ווי איזה גרועה את
וגם אפיתי את החלה עם החלבה. זו חלה מתוקה. לא יודעת מה קשור פתאום טחינה.
עשיתי אחת עם חלבה ואחת עם נוטלה. אני לא מתה על שוקולד אז הנוטלה היה בשביל החבר'ה בעבודה כדי שלא יאכלו לי את החלבה:-D
אוקי חלה מתוקה באמת פחות קשור. אני מעדיפה חלה לא מתוקה.
אבל וואי זאת עם הנוטלה האפויה נשמע מדהים אני רוצה גם.
כפיתי עליו לשלוח לי תמונה שלו איתה כדי שאוכל לשים לו את זה כתמונה איש קשר וזה מספיק טוב בשבילי:-D
לא מספיק בשבילי|שפם|

לא הודיעו עדין על מי יהיה בפאנל אבל זה לא עושה רושם שהיא תהיה. וזה בסדר כפרעליה שתיקח כמה זמן שהיא צריכה.
כן ברור אבל חבל:-(
אני גם חושבת! אני מחכה שכל התמונות שהזמנתי יגיעו ואז אשלח לך תמונה של התוצר הסופי.
יופי מחכה:-D

וועליה.
איפה ההופעה?
בפרנקפורט. ואז ניסע גם ליער השחור.

אני בעד הפרסומות:-D
האיגלס לא אויבים ואם אני אצפה במשחק אצל אחות של השותפה שלי והבנות השירניות שלה אז כנראה שאצטרך להעמיד פנים שאני בעדם. אבל, וטיילור סוויפט תאלץ לסלוח לי, זה בערך הסופרבול הכי משעמם שיכלו לבחור|חבול|
כן? למה?
מבחינתי טיילור בסופרבול וזה מה שחשוב:-D

לא הקיר בחדר שינה. לא צריך להגזים. גם אם תם עידן הדרו זה עדין המאסטרפיס שלי וזה לא הולך לשום מקום.
אני דיברתי על הקיר דרו שבמקלחת שלי.
אהה אוקי
כואב לי לשמוע שתם עידן הדרו כאילו אני הייתי המעריצה חח
טוב זה ידוע שאת ומיקי צריכות להיות זוג לא מתפקד IRL ואתן סתם משליכות את זה על דמויות טלוויזיוניות וזה בסדר. [מותר לשפ"פ חברי פורום? כי כאילו אני לגמרי משפפת אתכן:-D]
מיקיייייייי שמעת אנחנו שיפ לא מתפקד!!!|מאוהב||מאוהב|
זה גם אנחנו:
1738691210733.png
ילדים יפים שלי|לב|
חמודים|מאוהב|
יואו ספיקינג אוף, כל כמה זמן הקטע הזה מהסרטון הזה קופץ לי בפיד ואני לא יכולה עם המתיחות המוזרות האלה שהיא עושה שם כדי לנסות להסתיר את הדמעות שלה. תינוקת שלי. אני שלולית🥺|בוכה|
אווו🥺🥺

LeAnnDyIan

Well-known member
וואי טום עדיין בלתי נסבל בכל צפיה מחדש.
בעיקר מעצבנת אותי האובססיה שלו לאן.
|כן|:-D
אם הייתה לי תמונה עם טיילור הייתי שמה אותה שומר מסך בכל מכשיר אפשרי וממסגרת.
As you should
ווי איזה גרועה את
אמרה זו שחושבת שעגבניה זה הירק הכי טוב😂
אוקי חלה מתוקה באמת פחות קשור. אני מעדיפה חלה לא מתוקה.
אבל וואי זאת עם הנוטלה האפויה נשמע מדהים אני רוצה גם.
אבל זה קינוחחחח זה צריך להיות מתוק!!
מישהו אחר היה אחראי לחלה הרגילה.
בפרנקפורט. ואז ניסע גם ליער השחור.
אמאלה מה זה אומר עליי שהדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי פרנקפורט זה ״מה להקת צהובים הזאת איבדה בקנטקי?!״😂
כי הן לא קבוצות מרגשות. תמיד רוצים לראות את האנדרדוג מגיע לגמר והשנה הקבוצות שכל אמריקה קולקטיבית רצתה לראות בגמר זה הבילס מול הליונס אז הרבה אנשים סתם מבואסים מגמר של שתי קבוצות שרק לאוהדים שלהן אכפת מהן.
מבחינתי טיילור בסופרבול וזה מה שחשוב:-D
לגיטימי.
אהה אוקי
כואב לי לשמוע שתם עידן הדרו כאילו אני הייתי המעריצה חח
אין מה לכאוב. יש לה קיר של כבוד וגיף בחתימה שאין לי כוח לשנות והיא תאלץ להסתפק בהם😂
מיקיייייייי שמעת אנחנו שיפ לא מתפקד!!!|מאוהב||מאוהב|
זה גם אנחנו:
צפה בקובץ המצורף 123281
ברור לך שבמשוואה הזאת את אנדי, כן?😂

didalf

Well-known member
בעיקר מעצבנת אותי האובססיה שלו לאן.
לגמרי

אמרה זו שחושבת שעגבניה זה הירק הכי טוב😂
כי זה נכון!
אבל זה קינוחחחח זה צריך להיות מתוק!!
מישהו אחר היה אחראי לחלה הרגילה.
אוקיייייייייייייי הניסוח הראשוני שלך לא היה ברור שזה קינוח!!
חוצמזה אמרתי שזה עם הנוטלה נשמע מדהים.

אמאלה מה זה אומר עליי שהדבר הראשון שחשבתי עליו כשקראתי פרנקפורט זה ״מה להקת צהובים הזאת איבדה בקנטקי?!״😂
את נוראית:-D
כי הן לא קבוצות מרגשות. תמיד רוצים לראות את האנדרדוג מגיע לגמר והשנה הקבוצות שכל אמריקה קולקטיבית רצתה לראות בגמר זה הבילס מול הליונס אז הרבה אנשים סתם מבואסים מגמר של שתי קבוצות שרק לאוהדים שלהן אכפת מהן.
אהא טוב תתמודדו

ברור לך שבמשוואה הזאת את אנדי, כן?😂
כמובן חחח לזה התכוונתי
היא אוהבת דברים פסיכופטיים ואני אוהבת דברים חמודים:-D

למעלה