ORACLE EBS - ERP

tberger

New member
ORACLE EBS - ERP

שלום לכולם, יש לי שאלה שאולי לא קשורה ב 100% לפורום אבל אני מקווה שכאן יש מי שיוכל לעזור ואם לא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אני רוצה להתקין לצרכי לימוד ORACLE EBS (מה שנהוג לכנות Oracle Applications), ויש מספר שאלות: 1. האם ניתן להתקין על Win או חייב לינוקס? 2. מהו המקום הנדרש להתקנה - מספיק לי לעת עתה פיננסי ולוגיסטי. 3. אם מישהו התקין מה צריך להתקין כלומר DB, שרת אפליקציות וכדומה? 4. האם יש כמה סוגי התקנות ומה מנסיונכם מומלץ לבחור. כמובן אם יש הערות וטיפים אשמח לשמוע. תודה מראש

D u k a s

New member
מעט פרטים

1.ניתן להתקין על כל מערכת הפעלה.(unix.linux,win ) 2.לשם התקנה של גרסת vision נדרש בגדול כ 100G שטח + 2GB RAM תלוי בגרסה. 3.4.אני מניח שכדאי לך להתקין את גרסת ה vision שכוללת בתוכה הכל כולל נתוני demo . 5.האם יש לך את ה cd/dvd של ההתקנה ? זה לא משהו זמין כל כך.

tberger

New member
תודה רבה...

אין לי התקנה. מישהו אמר לי שיש באינטרנט. לפי הנתונים שנתת לי עדיין אין לי מחשב מתאים ולכן עדיין לא רלוונטי. האם אין גירסה קטנה יותר עם פחות נתונים? אפילו רק המודולים הפיננסיים יספיקו לי בהתחלה. תודה

tberger

New member
מערכת הפעלה מועדפת

האם יש מערכת הפעלה מועדפת להתקנה מבחינת קלות התקנה והפעלה?

D u k a s

New member
אין מערכת הפעלה מועדפת

הכל שאלה של נוחות...ברגע שרצה ההתקנה זה לר משנה כלכך. אני אישית מעדיף linux . הארגונים הגדולים בוחרים במערכת הפעלהעפ"י שיקולי עלות,רשיונות וכדומה.

למעלה