oop vs אינטרו

oop vs אינטרו

איך הקורסים זה לעומת זה? עשיתי אינטרו אז אני יודע איך הוא , אז אם תשוו אותו מול OOP מבחינת שעות השקעה , קושי וידע, זה ייתן לי מושג ברור יותר.. תודה

jack90

New member
אממ

מבחינת תרגילים התרגילים באופ כבר יותר מורכבים וגדולים (זה נכון ללפני 3 שנים ,הבנתי שמאז קצת הורידו בקושי..) אני מניח שתשקיע פחות כי זה פחות תרגילים (5 אאלט) , אבל חלקם יכולים להיות מאוד מעצבנים בהצלחה

going2

New member
כמו ההבדל בין

מתמטיקה בכיתה ג ומתמטיקה בכיתה יב. יש 5 תרגילים אבל כל תרגיל הוא בהקף של 10 תרגילים של אינטרו (לא סתם יש 3 שבועות זמן לעשות אותם). אין אפשרות גם לא להגיש תרגיל. והחומר הוא הרבה יותר מורכב וקשה.

נשמע שאתה קצת מגזים..

אינטרו לבד היה כ"כ קשה שזה לקח חצי מהזמן, אז איך או"פ יהיה יותר קשה כבר? נשמע כמו דופק סמסטרים האו"פ הזה. במקרה שלא לוקחים את או"פ השנה, יש לכך השלכות?

going2

New member
הכל אפשרי

הפלוס היחיד שזה עבודה בזוגות, הקורס ברמה אחרת מאינטרו, ומדובר בעבודות בהיקף הרבה יותר גדול מהעבודות של אינטרו - משהו כמו 5 עבודות של מלחמת הכוכבים באינטרו (וכמו שכתבתי יש בין 3 שבועות לחודש לעשות אותם), לא יודע מה ההשלכות, זה קורס חובה ככה שיכול להיות שיהיה בעיה לקחת קורסי C

jack90

New member
אפשרי לדחות את זה לשנה ב

אני מכיר מישהו שעשה את זה. לא מומלץ, כדאי שתסיים את הזוועה הזו בשנה הראשונה ותיפטר מזה כמה שיותר מהר. מה גם שאתה עושה את זה בשנה א עם המון אנשים שאתה מכיר ואפשר להיעזר בהם מידי פעם ..והחכם יבין.. למיטב זכרוני היו גם שני תרגילים שדרשו יותר מחשבה מתכנות , ולא היו כאלה ענקיים(האחרונים)

למעלה