עד היום הCF פתח לי המון דלתות
והשאיר אנשים מרותקים לכל סיפור שלי. כל הישג מוכפל פי כמה כאשר שומעים שאדם חולה CF מעורב. למרות שדווקא עם השנים מצאתי עוד המון דברים מרשימים יותר באורך החיים שבחרתי, עדיין אני מגלה שהמחלה נותנת לגיטימציה לשמירת עניין אצל לקוחות ואנשים שסובבים אותי. יש המון אופנוענים, רק מעטים מהם חולי CF. יש המון ממציאים ובעלי פטנטים רשומים, כמה מהם חולי CF? יש המון בוגרי תלמה ילין, שוב , כמה מהם בוגרי CF? כמה אנשים ירדו את האלפים ברולר בליידס? כמה מהם עם מחלה כזו? הסיכונים וההצלחות, הכישלונות והקאמבקים, הכל נראה אחרת כשעושה אותם אדם עם מגבלה גופנית, וכאשר המגבלה מוכרת כנוראית ומגיע איתה אדם שנראה כאילו הוא יחייה לנצח ההערכה גדולה. לגבי הסכרת, רק עוד נקודת זינוק ממנה עליתי בהצלחה על גל תגליות אישיות וגם כאן הסיפוק אדיר. ועל אישתי שמופיעה כאן בפורום אני יכול להגיד שזו, עוד כיבוש מוצלח שהשגתי באמצעות קסם אישי, יצירת סקרנות וסיפור גדול מהחיים שהיה לה קשה לקבל. היא אדם מיוחד, מרגש ומעניין בזכות עצמה אבל תחשבו כמה היא מיוחדת עכשיו כשרק לה יש בן זוג מטורף עם תעודות שהוא גם חולה CF, אנשים פשוט עומדים בתור לשמוע איך היא עושה את זה, אם היא תרצה למלא אולם ולתת הרצאה עם עזרים, אני בטוח שכל הכרטיסים יממכרו, שלוש שנים ביחד וכבר יש לה סיפורים ל10 שנים לפחות.