OK שאלה בקשר לבשמים...

d d t2

New member
OK שאלה בקשר לבשמים...

ההורים שלי נסעו לחו"ל ואמא שלי התקשרה ואמרה לי שהיא קנתה לי ג'אדור מה אתם אומרים על הריח שלו???? אמרו לי ש212 ורושאס לנשים ממש נעים... מה אתן/אתם אומרים/אומרות......??

Ne§t£A Gi®L

New member
כולם יודעים...../images/Emo108.gif

לירי בלי אנג'ל זה דבר נדיר:) חוצמזה אני ממליצה על אסקודה. אני לא מתמצאת יותר מדי בבשמים, אז...מצטערת.

ג'אדור נחמד, טיפה מבוגר לטעמי...

אני ממש ממש אוהבת את אולטרא ויולט (הסגול!), 212 וNOA למרות שהם פאקינג חרושים- אבל הם באמת טובים. (מה אני עושה פה
)

d d t2

New member
י'נעל המוכרים בדיוטי פרי...

חחחחחח הוא אמר לה ש212 ורושאס לנשים הוא מבוגר מדי ושתיקח בשבילי ג'אדור יש לו ריח חזק?

SuGaRBabe1

New member
הממ

אני דווקא אהבתי את ג'אדור... 212 גם טוב.. אני אוהבת את noa fleur (החדש, הורוד) ואת אולטרה ויולט הסגול..

shookit

New member
אממ אני אגיד לכן מה

אנג'ל יש על כל בחורה בעולם..אממ..אני חושבת שלכל אחד יש את הבושם שיושב עליו הכי טוב. אנג'ל יש לו ריח נפלא- גם ג'אדור ו212 ונועה שהיה לי די חמצמץ לטעמי נועה. אממ אבל עליי הכי טוב יושב קבוטין. אין אני חולה על הבושם הזה. ואנהיס אנהיס וואי..איזה בושם. אבל ממזמן לא קניתי אותו- כל הזמן עם הקבוטין..

וואלה ואני חשבתי שאני היחידה עם קבו

כי לא ידעתי שעדיין מוכרים אותו, למרות שאני עוד יותר אוהבת את דאליסים דאלימאניה ועוד כל מיני מתוקים כאלה כמו היפנוטיק פוייזן ויש לי בושם מבודי שופ מתמציות וניל, מהמם מרוב שהוא מתוק... חולה על המתוקים האלה... לינוי

למעלה