Obie Trice - real name no gimmicks

Psycho MC

New member
Obie Trice - real name no gimmicks

אובי טרייס, שם מלידה בלי גימיקים, נולד בדטרויט, מישיגן. אובי עשה ראפ כבר יותר מ-12 שנים מאז שהיה בן 11. הוא מושפע "מוזיקלית" מראפרים ביג דאדי קיין, ביז מארקי, ראקים ורדמן. הוא הצליח עם הרבה להיטי אנדרגראונד כמו "Well Known Asshole", "Respect", "Rap Name", "Yo", "Dope Job Homeless" וכו´. בזכות הלהיטים האלה, הוא הוחתם בלייבל של אמינם "Shady Records" של Interscope. הוא התארח באלבום של די-12 בשם Devil´s Night, שאותו הפיק אמינם, בסקיט "Obie Trice" (מספר 15), שבו הוא עושה פריסטייל, וגם התארח בדיסק מיקסים השני של DJ Butter בשם "Shit Happens". אלבום הבכורה שלו אמור לצאת עוד השנה, כשהמפיקים הם אמינם, דרה, מוס, די ג´יי הד, ראש (המפיק של רויס דה 9 5), קון ארטיס ואלכמיסט. עובדות על אובי טרייס: הסרט האהוב עליו הוא "Boyz In Da Hood". יש לו ילדה בת 4 בשם קובי (לקרוא לבת שלו בשם של ישראלי?) והיא הכל בשבילו. הלייבל הראשון שהיה חתום בו הוא "No Airplay Records", אחר כך "Certified Records" ועכשיו ב-"Shady Records". הוא הוציא שני סינגלים - "The Well Known Asshole", שלא ניתן לקנייה יותר, ו-"Mr. Trice/Respect", שכן זמין. הוא הופיע ב-"Lyricist Lounge V.3". יופיע באלבום החדש של Paradim.

Psycho MC

New member
לא דווקא התכוונתי ל...

ליריסיסט v.3... סליחה על הטעות! עוד משהו, מישהו??

Wakizashi

New member
קצר וקולע; באמת עדיין לא יצא לי

לבדוק עובדות טרויוויה על אובי (וואן קנובי?) טרייס, אז סחתיין על ההבאה של ההודעה והתמונה; וואלה, הוא אפילו הרבה פחות מכוער ממה שחשבתי...

Psycho MC

New member
שלי דווקא לא...

הסרט שאני הכי אוהב זה "ספרות זולה" אבל מסרטי ראפרים בהחלט "The Wash"... אבל הוא לא יחזיק הרבה מעמד במקום הראשון אצלי... כשיגיע "8 מייל" המצב ישתנה... אני מקווה!

למעלה