NZDUSD (גרף חודשי)

libertycm

New member
NZDUSD (גרף חודשי)

למה לסחור בתוך יומי ?

libertycm

New member
משהו מטורף שאני מנסה בדמו

רוב הסיכויים שזה לא יצליח לי, אבל אני עובד על פתיחת עסקאות בנגיעה של המחיר ברמות תמיכה והתנגדות (לקרוא את הגרף לפי "הטיקים" שזה כמעט זהה לקריאה של גרף של 3 דקות). את העסקה הזו פתחתי עכשיו בדמו לונג USDJPY קנייה ב 88.86 (הרגע התבצעה עסקה והמחיר תפס) סטופ נמצא ב 88.61 TP - אחרי נניח מהלך של 1:1 (קודם כל שלא יתפס ה SL
) אם זה ילך זה יהיה משוגע

Boy Plunger

New member
כמה טריידים אתה מתכוון לנסות

לפני שאתה הופך את זה לפעיל? אם זה ילך אז א' הצטרפת באופן רשמי גם לסוחרי יום וב' מדובר ב"כסף קטן" שיכול לעזור לך יופי עם החשבונות. בהצלחה

libertycm

New member
אני מתכוון לנסות את זה בדמו חצי שנה

אין לי בעיה להצטרך כל עוד שאני יודע שאני עושה כסף בוודאות :)

Boy Plunger

New member
האם הלכת על זה שורט?

היתה שם תצורה מעניינת חבל שראיתי את זה רק עכשיו אבל זה יכול להיות שורט טוב אם תהיה קפיצה לאיזור ה0.74

libertycm

New member
איזה שורט, זה היה לונג !!!!!!

והמחיר טססססססססססססססס למעלה

Boy Plunger

New member
כן, טיסה זה בגרף החודשי אבל תסתכל ביומי

היה תיקון בחודש וחצי האחרונים, אחרי זה נסיון לבדוק שוב את הגבוה ועכשיו זה נראה לי שורט לכיוון ה0.71 יש סיגנל מכירה חזק באיזור ה0.74

libertycm

New member
אתה מדבר על דבר אחר

אני מדבר על העסקה שפתחתי עכשיו בדמו (עסקת יין). העסקה שאתה מדבר עליה (NZD) עדיין לא הופעלה

Boy Plunger

New member
הכל מופיע באותו אשכול יא גנוב

תפסיק לעשות בלאגן בפורום
בכל אופן, אם תסתכל שוב אז תראה שהתגובה שלי היתה מופנית לענף של של הNZD האם אתה מבשל משהו בNZD?

libertycm

New member
כן, שירשרתי לאותו ענף כי מישהו ביקש טריידים

העסקה של ה JPY הלכה טוב (מזכיר שזה בדמו), SL עבר לנקודת הכניסה ומכאן אין סיכון על הטרייד. לגבי ה NZD, נראה לי שבמהלך הזמן הקרוב הוא יצא לתיקון (אני מקווה שזה יהיה תיקון חד כלפי מטה). הכניסה היא מתחת לקן הירוק כאשר TP נמצא באזור התיבה הכתומה. מכיוון שזה גרף חודשי, אם ההוראה לא תופעל עד סוף החודש אז אני אבטל אותה, אבל לפי התנועה של היום נראה לי שהנר הזה ישבר בסבירות מאוד גבוהה.

Boy Plunger

New member
ומה לגבי הSL בNZD?

מעל הנר של אוקטובר?? זה נראה לי המון לסכן !!!
אני בכל אופן לא רגיל לסכן יותר מ100 פיפס לטרייד.

libertycm

New member
כן, מעל הנר של אוקטובר

מה זה משנה כמה פיפסים זה??? זה יכול להיות 1000 פיפס, אני תמיד מסכן רק אחוז אחד מהתיק. אל תחשוב בפיפסים תחשוב באחוזים.

Boy Plunger

New member
כן אבל בוא נניח שיש לי 100K בחשבון סטנדרטי

ואני רוצה לסכן אחוז מזה($1000) אז אני קצת בבעייה לסכן 1000 פיפסים כי 1000 פיפסים בחשבון סטנדרטי זה $10000, דהיינו 10%. זה יכול לעבוד במניות כי היחידת השתתפות המינימלית היא מנייה אחת אבל כשמדובר בחוזים זו קצת בעייה.

libertycm

New member
אם זה מה שכתבת אתה לא יודע לסחור

אין כזה דבר מינימום סטנדרטי ומה שבטוח שפיפס אחד לא שווה במינימום ל 10$ (לפי חשבון שלך ש 1000 פיפסים זה 10000 דולר). זה שבארץ המינימום הוא דולר לפיפס זה כי דופקים פה את הסוחרים, פתח חשבון אצל ברוקר בחו"ל ושם אפשר לסחור גם ב סנט לפיפס.

Boy Plunger

New member
אם הייתי יודע לסחור לא הייתי שואל אותך שאלות

אבל מה הקשר בין מחת לתחת? לא מדובר כאן על סחר אלה על איך שהסיסטם עובד. בחשבון סטנדרטי פיפס אחד = $10 בחשבון מיני פיפס אחד = $1 בחשבון מיקרו פיפס אחד = $0.1 * המספרים הנ"ל נכונים לחלק מהצמדים אבל יש צמדים שזה קצת יותר וצמדים שזה קצת פחות. החשבון המינימלי ששמעתי עליו(חשבון מיקרו) הוא 10 סנט לפיפס ולא סנט אחד אבל אתה מוזמן לחדש לי סתם בשביל הספורט. בכל אופן, גם בחשבון מיני 1000 פיפס זה $1000 ואם יש לך חשבון של $10000(חשבון של סוחר ממוצע) אז $1000 זה עדיין 10%. לגבי החשבון מיקרו, בהחלט אפשרי כי 1000 פיפס שקולים ל$100 אבל אם אתה שואל אותי עדיף כבר לפתוח חשבון דמו ולהתאמן עליו במקום לשחק בקקה כי כסף אמיתי אי אפשר לעשות עם 10 סנט לפיפס, אישית לא מתאים לי לשבת על פוזיציה בNZD חודשיים שלושה בשביל להוציא $100 מהשוק אם בכלל שזה בערך הפוטנציאל של הטרייד שדיברנו עליו בהנחה ואנחנו סוחרים אותו בחשבון מיקרו. ודרך אגב,איפה כתבתי שאני נמצא בארץ? שים לב לפרטים גבר ואולי גם אתה תהיה QUESTIONS PLUNGER

libertycm

New member
טעות שלי, זה 10 סנט

בטעות כתבתי סנט. ואם אתה חושב שאני אצא מהעסקה הזו עם רווח של 100 דולר אז אתה טועה :)

Boy Plunger

New member
לא חשבתי לרגע שאתה תזיע חודשיים בשביל 100$

וגם בתור אחד שלא יודע לסחור אני חושב שזה יהיה ביזיון
חשבון מיקרו הוא טוב כי אפשר לקנות 10 חוזים שזה שקול לחוזה אחד בחשבון מיני רק שבמקרה כזה אפשר לקחת רווח חלקי.

libertycm

New member
בלי קשר, אל תזלזל ב 100$

יש אנשים שאין להם מה לאכול, יש אנשים שעובדים ולא מרוויחים כסף. אם נותנים לך 100 דולר אז תיקח אותם. יש לך 100 דולר לתת לי ? :)

Boy Plunger

New member
חלילה

כסף זה כסף אבל צריך להיות ריאליים. לזרוק כמה לירות שם אין ממש מה להפסיד אבל זה לא ממש ישרת לי את המטרה של הכנסה שבועית על אחת כמה וכמה שאי אפשר לקחת Pt חלקי כאשר סוחרים בסכומים כל כך קטנים. אשמח לתת לך $100 אם אצליח להיות רווחי במשך רבעון. קבענו? אבל בתנאי שתתרום לפחות חצי אם לא הכל לרעבים.

למעלה