nutram - מישהו מכיר?

Ortal D

New member
nutram - מישהו מכיר?

לפני כמה ימים אבא שלי עבד אצל מישהי שיש לה חתולים, וכשהיא שמעה שגם לנו יש חתול, היא נתנה לו 2 שקים גדולים של אוכל לחתולים מבית Nutram . בחיים לא שמעתי על החברה הזו, וגם לא ראיתי אותה בחנויות. מישהו מכיר ויודע אם זה טוב? ועוד שאלה - על שק אחד כתוב שהוא לחתול מבוגר, ונראה לי שזה טוב כי החתול שלי כבר כמעט בן 13. אבל על השק השני כתוב שזה לחתולי חצר. אפשר לתת לו לאכול מזה? (יש לציין שהוא חתול שיוצא החוצה לפעמים). בכלל, מה הכוונה לחתולי חצר? מה יש באוכל הזה שאין באוכל הרגיל לחתולי בית? אשמח לתשובות. תודה מראש!

dimitrygo

Active member
מנהל
לדעתי כל המזונות של NUTRAM הם די בינוניים

גירסת מבוגרים מכילה פחות מדי חלבון וקצת יותר מדי שומן לטעמי . חתולי חצר או חתולי רחוב הם חתולים שאין להם בית והם חיים ברחוב. חברות רבות מייצרות מזון בשקים גדולים ובמחירים נוחים להאכלת חתולים אלה. האם המזון שקיבלת ניראה ככה http://www.nutram.com/petfood/happy/cat.aspx ? אם כן לא הייתי מאכיל בו חתול בית

לאורה7

New member
דווקא nutram הוא מצויין

ונמצא בקטגורית פרימיום עם שאר החברות הכי טובות. מה שטוב במוצר זה שהוא ראוי גם למאכל אדם, מה שאולי מצביע שהוא בריא יותר....... הכי טוב שתשאלי וטרינר ולא תסתפקי מתשובות של אנשים שיכולים להטעות.

dimitrygo

Active member
מנהל
המזון עצמו לא ראוי כמובן למאכל אדם ../images/Emo13.gif אלא רק

הבשר שממנו הוא עשוי. אין הגדרה מדוייקת מה זה מזון פרמיום ומה לא, זה רק גימיק שיווקי. מבלי לזלזל בוטרינרים הם רובם לא מכירים את רוב המזונות שנמכרים בארץ. לרוב הם מכירים רק חברות שמייצרות גם מזון רפואי. ולדעתי זה גם לא התפקיד שלהם - להכיר את כל המבחר שיש.

yaelofer

New member
הוטרינרים באמת לא מכירים את כל המבחר שיש

כי סה"כ התפקיד שלהם הוא לרפא ולא להיות חיות מזון. הם באמת מכירים בעיקר את החברות שאיתן הם עובדים, כלומר אותן חברות שמשווקות גם מזון רפואי. בד"כ מה שאני עושה לגבי מזון לא מוכר לי: א. שואלת פה בפורום. ב. לפעמים מביאה גם לוט' את "החלק האחורי" של השק כדי לקבל גם את חוות דעתו, ואז גם אם הוא לא הכיר את האוכל, הוא יכול לתת לי דעה על סמך מה שהוא רואה.

sadju

New member
החתולים שלי הכי אוהבים נוטרם

וכשאני מביאה משהו אחר הם לא נהנים

sadju

New member
כנראה שהאוכל לחתולי חצר

פחות טובה מלחתולי הבית אבל אני לא בטוחה...... אם תהיי מעוניינת אתן לך טל של חנות שמוכרת נוטרם ופשוט תשאלי אותם... אבל אם קיבלת מתנה תתני לו... אולי אפשר לערבב?

Ortal D

New member
לא בסוף זה לא של חתולי חצר

במבט שני ראיתי שכתוב INDOOR , לא יודעת למה לפני זה ראיתי שזה דווקא ההיפך...

למעלה