nubi!

ילדונט

New member
nubi!

פתאום נפל לי האסימון. היו כאן המון שאלות לגבי פניה לחדר לידה בחודש תשיעי/עם צירים, גם אם בסוף לא מתפתחת לידה. האם צריך הפניה? האם משלמים? האם יש לך תשובות לאור ביקורך האחרון שם? ובנימה יותר אישית - היית ברוטשילד? איך היה שם?

אני הגעתי למיון עם צירים

וכהבאתי למכבי את הטופס של המיון והיא ראתה שהגעתי למיון עם צירים, היא ישר הוציאה טופס 17. בקיצור, לא צריך הפניה.

nubi

New member
גם במוקד היא שאלה

אם ראו במוניטור צירים. כשאמרתי שכן אז היא אמרה שישר יתנו לי הפניה, בלי בעיות. עכשיו אני רק צריכה לגרור את עצמי לקופ"ח.

nubi

New member
מזל טוב על נפילת האסימון ../images/Emo6.gif

לגבי הפניה-אמרו לי שישלחו לי בדואר אם צריך. אני מקווה שלא. במוקד אמרו לי לגשת עם טופס השיחרור לסניף של מכבי. היינו ביום שישי בערב-היה מפוצץ! מלא לידות (אבל אף אחת לא בחדר הטבעי). סה"כ היו מאוד נחמדים ויסודיים - לא שיחררו אותי לפני בדיקה ידנית (כאבי תופת) ו-US. מה שמדאיג אותי זה דבר אחר - נוצר לי רושם שיש שם כמו תחנת רכבת: הם די גמישים בנושא של מלווים ונוצר מצב שפעם אמא של היולדת נכנסת, אח"כ הבעל וכו' וכו'. חוץ מזה, במחלקה יש המון המון אנשים (מבקרים)!

ילדונט

New member
למה מדאיג?

משמח אותי שאם האיש ירצה לצאת להתאוורר אמא שלי תוכל להיות איתי קצת במקומו (רק אם אני ארצה), והרי בחדר הלידה את לבד, בלי נשים נוספות. ולגבי המחלקה, גם אני זוכרת שמפוצץ שם במבקרים, אבל למיטב זכרוני לא יותר מפוצץ מרמב"ם.

nubi

New member
החדר הטבעי מאוד קרוב

לפתח של חדרי הלידה, ואני מפחדת שהתחנת רכבת הזו תפריע. לגבי כל שאר האנשים, הכי הרגיז אותנו שיושבים שם ומעשנים וכשאת מבקשת לא לעשן - מתווכחים איתך!

עדי 4

New member
בעיית המעשנים,חוצפה

אני הגעתי ללדת את טל ולאחר שהתקבלתי ללידה ישבתי קצת עם בעלי בחוץ ומידי פעם צעדתי להקל על הצירים. ישבו שם חמולות של משפחות וצפו בטלויזיה,פיצחו פיצוחים ועישנו. בעלי ביקש מהם להפסיק לעשן ליד חדר לידה והם אמרו שפה זו פינת עישון. אני הרגשתי באיזה שהוא שלב שאני מפריעה להם ולא הם לי. לא יאומן איך שאנשים מתנהגים

nubi

New member
וזה בכל בית חולים

ובכל מחלקה. המסדרונות מלאים עשן. בהדסה, אנשים לא העזו לעשן כי עברו פקחים ונתנו קנסות. אבל בבתי החולים בחיפה - זו פשוט הפקרות!

nubi

New member
לא הייתי אף פעם

ביולדות בכרמל. אגב, שמעתי עליהם דברים טובים. לא קשור-איזה גשם!!! ממש תענוג! אפילו שוב התחילו לי צרים לכבודו!

ילדונט

New member
הרעמים!

קודם היו כמה ממש מפחידים, וקרובים אחד לשני
אני לא פוסלת את כרמל ללידה, אגב.

עדי 4

New member
לחיי הצירים,שיתפתחו להם

לאחרונה באמת שומעים המון דברים טובים על כרמל. והגשם, בגדול אני טיפוס של גשם אבל עכשו אני צריכה לצאת מהבית עם הילדים ולא יכולה להוציא את האף בגלל המבול שבחוץ.

nubi

New member
הגשם נרגע...

וגם הצירים. אגב, אני כבר לא מתייחסת אליהם. אני כבר יודעת שלא יצא מזה שום דבר. היא תשאר לי בבטן לנצח.

nubi

New member
לא. סתם.

פשוט ביום שישי, באחד מהחדרים שכבה מישהי כבר כמעט יומיים, עם פתיחה של 3 + אפידורל ועושה רושם שזה פשוט לא מתקדם לשום מקום.

בעקרון מלווים לא עוברים ליד הדלתות

הראשיות של החדרים, יש מסדרון שמוביל לדלת האחורית של כל חדר ורק משם מותרת כניסה של מלווים כשהם מתחלפים.

למעלה