NOTICE OF LIABILITY

edna10

New member
נכון ועוד נכון../images/Emo18.gif

אם עדי לא מוחקת הודעות אולי זה בגלל שהיא מסוגלת לקבל ביקורת ואני לא מכירה הרבה כאלה, במיוחד אם זו ביקורת הורסת. אז אם לא למחוק את ההודעות אז לפחות לא להתייחס אליהן וזהו. חבל כי הגרעין הטוב של הפורום מתחיל לנשור או פשוט לא להשתתף.

judyr

New member
אולי כבר די../images/Emo70.gif

לכל אלה שרוצים להגיב... שיש להם מה לומר... אפשר להעביר ביקורת אבל מקשיבים לה בד"כ אם היא מושמעת בצורה מכונה ולא מעליבה תחשבו לרגע תעצרו שנייה לפני השליחה הסופית ותשאלו באם זה החרכי בצורה כזו או אחרת... בואו ננסה להיות קצת יותר רגישים ורגועים ואז יהיה פה יותר נעים בואו ננסה כולם קצת לנשום עמוק אחרת לפי מה שאני רואה לא יהיה פה פורום יותר וחבל

ד ז י ר ה

New member
עדי יקרה!אני כמעט כל יום כאן ורוצה

להודות לך על היוזמה, וההשקעה בפורום הנהדר הזה. בכל פורום ישנם קנאים שרוצים להגיע לבמה. ואין להם הזדמנות בחיי היום יום הקשים שלהם. נותר לי רק לרחם על אנשים שכאלו שהחליטו לחבל לך בפורום ממליצה לך בחום להפעיל את המחיקון ולא לעשות חשבון לאיש. הרי רוחנו לא תיפול בגלל אספסוף.

DJNYC

New member
סליחה גברת?

תשמרי את ההשערות שלך ואת העצות שלך לעצמך. את לא עוזרת לאף אחד כאן, ובטח לא עוזרת להרגעת הרוחות.

ד ז י ר ה

New member
סליחה אדון ? הצלחתי להרגיז אותך?

יופי ! ההשערות שלי הן דעותיי האישיות ואף אחד לא יכול לקחת אותם ממני. ובטח לא ינוקא שכמותך! לא התכוונתי לעזור להרגעת הרוחות. רק רציתי לחזק את ידיה של המנהלת שמשתדלת לעשות כאן רק טוב לכולם. אמרת
קיבלת שיט חזרה

DJNYC

New member
שששששש.....

אל תביכי את עצמך, אם יש לך משהו להגיד לי - את מוזמנת במסרים.

למעלה