NOTICE OF LIABILITY

mom&shaked

New member
NOTICE OF LIABILITY

הסיפור כזה... קיבלתי מכתב ובו שלוש תמונות המעידות כי מכוניתי חוצה את הצומת ברמזור אדום
... האם מישהו יודע אם מלבד הקנס הכספי ירשמו לי גם נקודות ואם כן האם זה ישפיע על פוליסת הביטוח שלי? אגב, אני מניו יורק

וייס

New member
הרשיון ישראלי?

כמדומני שאם הרשיון ישראלי (או אפילו לא ניו יורקי) אז הם לא יכולים לרשום לך נקודות. וחוץ מזה על פי שכל הם לא יכולים להוריד לך נקודות! אולי בעלך נהג או חבר וכו´

mom&shaked

New member
הרישיון הוא ניו יורקי...

גם אני חשבתי על זה שאיך בעצם הם יכולים לרשום לי נקודות אם הם לא יודעים מי נהג ברכב... אבל לפעמים אין קשר בין ההגיון לבין החוקים.

לגבי נקודות זה תלוי בהרבה גורמים

אבל בנושא ביטוח התשובה היא כנראה כן. פוליסות הביטוח מתעדכנות בעבירות תנועה שנחשבות "רציניות" כגון לעבור באדום או running a stop sign וכן נהיגה מעל 15 MPH מעל המהירות וכו´. תוך כחודשיים אחרי ש"תורשעי" (או תודי) בביצוע העבירה תקבלי surcharge בפוליסת הביטוח.

mom&shaked

New member
עדי לא ממש הבנתי

נתחיל מזה ששלחו לי קנס לתשלום בצירוף תמונות של רכבי הפוטוגני
לא קיבלתי שום טופס מצורף לגבי משפט או משהו שאני צריכה להודות באשמה... לכאורה זה נראה כמו כל קנס אחר (של חניה למשל). איך אני יכולה לדעת איזה קנסות ישפיעו בעתיד על פוליסת הביטוח שלי ואיזה לא?

כאשר את משלמת את הקנס

את מודה בביצוע העבירה. לגבי סוגי עבירות המשפיעות על הביטוח הנה כמה דוגמאות: surcharges - תוספות לעלויות הביטוח במשך תקופת הביטוח עלולות לחול על הפוליסה שלכם תוספות שנקראות surcharges. התוספות נקבעות בהתאם להתנהגויות או מקרים מסוימים שגורמים להעלאת דירוג הסיכון שלכם בעיני חברת הביטוח. כמה דוגמאות לאירועים שגורמים ל- surcharges הם: · תאונה עם נפגעים או נזק לרכוש מעל סכום מסויים, או תאונה בה הוכחה אשמתכם · נסיעה במהירות של 15mph או יותר מעל המהירות המותרת · נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים · נהיגה ברכב תוך נסיון להימלט מאכיפת החוק (מרדף משטרתי) · עזיבת מקום תאונה מבלי לדווח על התאונה · השתתפות במירוצי מכוניות · נהיגה ללא רשיון בתוקף או מתן הרשאה לאדם אחר לנהוג ברכבכם ללא רשיון · נסיון להגיש תביעת ביטוח כוזבת חברת הביטוח מחויבת להודיע לכם בכתב על כל תוספת לפוליסת הביטוח שלכם, כולל פרטים על תאריך ואופי העבירה בגינה אתם מחויבים בתוספת וכן על סכום התוספת. עוד מידע לגבי סוגי העבירות תוכלי לקבל מחברת הביטוח שלך (זה קצת משתנה בין חברות) או במדריך הביטוח של מדינת ניו יורק. את יכולה גם להציץ במאמר שכתבתי על הנושא כאן. מקווה שזה עוזר!

shaffavi

New member
תתעלמי מהשטויות של עדי

אין נקודות ואין דיווח לחברות הביטוח. הכלל הזה מובנה לתוך תוכנית המצלמות מתחילתה (בניו יורק) ולא ידוע לי על שום שינוי בנושא מאז. יש קנס (עדיין $50 ?) וזהו. אפשר ללכת למישפט (יש פרוט בדוח) הסיכוי במישפט קרוב לאפס. ניסיתי. חבל על הזמן. אלא אם כן יש לך נימוק נהדר. עקרונית, מה´תמונות´ האלה שקיבלתי אני כבר יכול למלא אלבום... מאיזה צומת התמונה שלך? 42&2? 3&72? 72&Amsterdam ? ....... יום טוב,

NYboy

New member
shaffavi אני לא מבין מי לימד אותך לדבר

יש פה אנשים שמנצלים את העובדה שעדי מנהלת הפורום ולא תמחק הודעות עוקצות ומעליבות כלפיה, צר לי להגיד שזה ממש גועל נפש לא יתכן צורת דיבור כזו !!!!!!!!

tali KS

New member
ובתור אחד שיכול למלא אלבום מעברות

תנועה, (ועוד גאה בזה) כגון חצית רמזור באור אדום. אתה באמת מצפה שנתייחס אליך ?? חבל שטרחת לרשום את תשובתך פה. סע הלאה... ועצור בטרם תעבור.

yonis

New member
מי לימד אותך לדבר

אפילו אם עדי לא דייקה ,וזה לא בטוח,איזו זכות יש לך לזלזל בה ,בנה קודם משהו בחייך ,וגם את סגנונך, נימוס לא הרג אף איש בנתיים

mom&shaked

New member
../images/Emo51.gif לכל המשיבים באשר הם

לא התכוונתי שתפרוץ מלחמה
משאלתי התמימה... בכל אופן אני מקווה מאוד שזה לא יעלה לי את סכום הביטוח, אני אעדכן אתכם אם יהיו התרחשויות בנושא.

yonis

New member
אגיד

רק שחזרתי לפורום לאחר כמה חודשי העדרות,בגלל נסיעות ,ומאחר שגיליתי בשובי אוירה דיי מוזרה ותגרנית בפורום הזה אני מנסה מזה מספר ימים להגיב,ןלמתן ולפייס,ולהתלוצץ אבל זה לא נגמר,הולך תוקפני אחד באים שניים במקומו,יללא התעייפתי, אז להתראות לכולם אחרי הקיץ ,,,,,,,,

edna10

New member
עדיין לא קראת מספיק

את כל מה שלא ראית בזמן ההעדרות. פורום של ישראלים תגרנים וחלקם מחרחרי ריב אז אני מעדיפה רק לקרוא

yonis

New member
מסכים איתך עדנה יקרה

הבהרה קלה אני לא עוזב חלילה סופית, הרבה חברים יקרים לי ולמרים יש כאן רק לוקח חודש חודשיים הרי אני ואת יודעים שכל המחרחרים יתקלו בסופו של דבר באוייבם הגדול ביותר-חוסר ההשראה והדמיון שלהם ואי היכולת לעניין אחרים,הם תמיד גומרים כך במחשב הוירטואלי או בחיים האמיתיים חחחחח נשיקות ולהתראות

חייבים לרדת לשורש הבעיה ולעשות סדר

אני מציע שנעשה סדר בבלאגן יש מספר כל כך קטן של אנשים שפשוט לא אוהבים את עדי אני לא מתכוון לגפן או אלה שהתטאו כמוה כי זה לגטימי בהחלט אלא לאנשים מאוסים ומגעילים שמנסים להרוס פה את האווירה היפה של הפורום שנמצא קבוע בראש מצעד המועדפים אני מציע שנוקיע אותם בכל תוקף כי הייחס המגעיל הזה גורם לאנשים לעזוב אז יוניס אתה יכול להשאר כי זה קל לברוח החכמה זה לא לעשות את זה אלא לעזור אז יופי שעשית את זה שבוע אבל זה ממש לא בסדר אם תלך עלינו להוקיע את כל החצ´קונים של הפורום כמו זה שאני לא רוצה להתייחס אליו פה שזה לא הפעם הראשונה שהוא מלכלך מתוך קנאה בעדי אני מקווה שכולכם תצטרפו לקריאה שלי שפשוט במקרה כזה מעכשיו ואילך עם יהיו חמש חברים שיקראו להסיר את הודעה ללא התנגדות מצד שאר החברים המוכרים היא תוסר מייד מה אתם חושבים

MARMELAD

New member
דין, תן לעדי קצת קרדיט

"אם יהיו חמש חברים שיקראו להסיר את הודעה".....? אז מה אתה עושה בזה בעצם.....? אתה כאילו נותן לה כבוד ובעצם עושה את ההיפך. תן לעדי להחליט איזה הודעות למחוק ואיזה לא. היא ילדה גדולה.

אתה צודק אבל

אני מסכים איתך אבל אני רואה שעדי לא מוחקת הודעות מחרחרות ריב כנגדה בגלל שהיא לא רוצה להראות שהיא מנצלת את התפקיד אז אני אומר בואו נתמוך בה

yonis

New member
המשך וכתוב דין../images/Emo45.gif

אנו זקוקים ליותר בונים ופחות הרסנים ,,,,,

למעלה