nobody loves me here??
((

מצב
הנושא נעול.

skoozy

New member
nobody loves me here?? ../images/Emo10.gif((

nobody loves me here??
((
למה אף אחד לא מגיב להודעות שלי.... משום מה אני גם לא רואה אתכם חברי הפורום קופצים משמחה על המכרז שיצא לקו A1 לי-ם... אני כל כך התלהבתי שראיתי אותו היום... האם זה באמת אומר שהתוכנית אושרה כולה והסתיימו העיכובים הטיפשיים? האם זה אומר שלמך אביתר שלנו תהיה סוף סוף רכבת מהירה ליד הביתה?? ???ANYBODY

elians

New member
אני קורא את כל ההודעות

nobody loves me here??
((
למה אף אחד לא מגיב להודעות שלי.... משום מה אני גם לא רואה אתכם חברי הפורום קופצים משמחה על המכרז שיצא לקו A1 לי-ם... אני כל כך התלהבתי שראיתי אותו היום... האם זה באמת אומר שהתוכנית אושרה כולה והסתיימו העיכובים הטיפשיים? האם זה אומר שלמך אביתר שלנו תהיה סוף סוף רכבת מהירה ליד הביתה?? ???ANYBODY
אני קורא את כל ההודעות
אבל מגיב בהתאם לצורך תודה על המידע שאתה מזרים לפורום. אפי

אתה רצוי פה תמיד ידידי ! אתה ואני

nobody loves me here??
((
חברים מן המניין וכולנו אחים ! - כולנו שווים - כל בני האדם שווים באשר הם תמיד !!! אני שמח על המכרז אך השמחה שלי מהולה בעצב בגלל עי שיקום תחנת החאן... לילה טוב.

עי = אי. כמובן איזו טעות מפגרת שלי

חברים מן המניין וכולנו אחים ! - כולנו שווים - כל בני האדם שווים באשר הם תמיד !!! אני שמח על המכרז אך השמחה שלי מהולה בעצב בגלל עי שיקום תחנת החאן... לילה טוב.
עי = אי. כמובן איזו טעות מפגרת שלי

skoozy

New member
אביתרוש, אל תיפול רוחך, עוד נחזיר-

את תחנת החאן לאלתר!! תראה מה תושבי בוסתן הגליל עושים לפרוייקט ההכפלה בין נהריה לקריות- כבר 7 (שמת לב ל=777777) שנים התכנית מתעכבת..... אז נראה לי שנוכל להתגבר על הבעייה... אז רגע, התכנית לקו המהיר מאושרת ומוכנה לפעולה??? אני רק מחכה ל- "כן" כדי לקפוץ מאושר....

אורי404

New member
אולי מאושרת, אבל עד שיתחילו אותה...

את תחנת החאן לאלתר!! תראה מה תושבי בוסתן הגליל עושים לפרוייקט ההכפלה בין נהריה לקריות- כבר 7 (שמת לב ל=777777) שנים התכנית מתעכבת..... אז נראה לי שנוכל להתגבר על הבעייה... אז רגע, התכנית לקו המהיר מאושרת ומוכנה לפעולה??? אני רק מחכה ל- "כן" כדי לקפוץ מאושר....
אולי מאושרת, אבל עד שיתחילו אותה...

התוכנית כמעט מאושרת. הבעיה הינה

באזור שאל מעבר לקו הירוק. שם אין עדיין אישרור וממתינים לאישורו של מני מעעאזוז.

צחקן

New member
שיזוז הADDON

שיזוז הADDON
ב"ה ושיאשר את זה מה הבעיה? לספח 10 ק"מ???? באמת, אני ממש לא מבין שעושים קו לעיר הבירה, זה הבעיות שלהם? תחליט כבר, אני רוצה לסוע למלחה!.

השגת כבר טלאי כתום ? ../images/Emo6.gif זה טלאי

שיזוז הADDON
ב"ה ושיאשר את זה מה הבעיה? לספח 10 ק"מ???? באמת, אני ממש לא מבין שעושים קו לעיר הבירה, זה הבעיות שלהם? תחליט כבר, אני רוצה לסוע למלחה!.
השגת כבר טלאי כתום ?
זה טלאי
שמייצג את חברת האוטובוסים בצפת שצבעי אוטובוסיה כתום-לבן...נתיב-אקספרס מן הסתם...

skoozy

New member
בוקר טוב ידידי,אני ממש לא קולט-

האם הבן אדם כל כך(!!!) יסודי שזה מצדיק החלטה של כמה חודשים??? כמה זמן לוקח להתכונן משפטית??? לי נראה שאנחנו יותר מידי דואגים מה יאמרו עלינו בעולם ולא חושבים על טובתינו האישית קודם... הייתכן מצב כזה במדינה אחרת? אין קישור תחבורתי לבירה?? אין קישור מהבירה לשדה התעופה הבינ"ל?? יש לנו מזל שגם ככה המדינה קטנה בשטח, מה היה קורה אילו היה מדובר בקו ארוך יותר? רק הנכדים היו זוכים לקו הזה... תגיד,אתה יודע את פרטי המכרז? גשר 6??? לא ברור לאילו עבודות מתכוונים שם....

גשר 6 ליד מודיעין. מאעעזוז לא מבין

האם הבן אדם כל כך(!!!) יסודי שזה מצדיק החלטה של כמה חודשים??? כמה זמן לוקח להתכונן משפטית??? לי נראה שאנחנו יותר מידי דואגים מה יאמרו עלינו בעולם ולא חושבים על טובתינו האישית קודם... הייתכן מצב כזה במדינה אחרת? אין קישור תחבורתי לבירה?? אין קישור מהבירה לשדה התעופה הבינ"ל?? יש לנו מזל שגם ככה המדינה קטנה בשטח, מה היה קורה אילו היה מדובר בקו ארוך יותר? רק הנכדים היו זוכים לקו הזה... תגיד,אתה יודע את פרטי המכרז? גשר 6??? לא ברור לאילו עבודות מתכוונים שם....
דבר בנושא זה. חשוב לו רק התפקיד שלו והמשכורת. אין ספק שהמצב אבסורדי. יום טוב.

mucool2

New member
ועל זה נאמר

דבר בנושא זה. חשוב לו רק התפקיד שלו והמשכורת. אין ספק שהמצב אבסורדי. יום טוב.
ועל זה נאמר
אבן שטיפש אחד זרק לבאר, גם אלף חכמים לא יצליחו להוציא על אמירות שלא היו צריכות להיאמר, אנחנו נשלם עוד הרבה זמן.

mucool2

New member
מה איתי? מה עם "דין תומאס" (יובל)?

nobody loves me here??
((
אביתר הוא לא הירושלמי היחיד כאן! (אני בחו"ל כבר שנתיים אבל עדיין מחשיב את עצמי ירושלמי.)

skoozy

New member
סליחה, עדיין לא הכרתי את כולם-

אביתר הוא לא הירושלמי היחיד כאן! (אני בחו"ל כבר שנתיים אבל עדיין מחשיב את עצמי ירושלמי.)
סליחה, עדיין לא הכרתי את כולם-
מתנצל.... מה אתה אומר?? התכנית תצא לפעול סוף סוף???.

מצב
הנושא נעול.
למעלה