NLP באבחון

breuven

New member
NLP באבחון

לדעתי אחת מהתכונות הבולטות ב - NLP - גישה יחסית אינטואיטיבית לראפור עם מנגנן פחות מפותח של טסטים פורמליים. באבחון של קודים מחשבתיים הדגש יותר על אסטרטגיות של VAK, ו-submodalities פחות על תוכנות-על, על איך לטפל באנשים עם מבנה אישיות מסויים. פחות על גישות פרקטיות למיקרים בעייתיים. בספרים הכל יותר מידי חלק ויפה - פשות הרמוניה מושלמת.

מצא

New member
היי ראובן

בכדי להפוך את התאוריה לעשייה יש לתרגל,רצוי עם איש מקצוע או ללמוד את התחום הטיפולי במוסד מקצועי.על סמך קריאה ניתן להעשיר את הידע אך לא להשתמש בו למטרות טיפוליות.יש היצע רחב של טכניקות לעבודה.וכנראה שפה הפער בספר יכול להיווצר הרושם של to good to be true בפועל כשמבינים את השיטה דרך החוויה והתרגול "יורד האסימון". בהצלחה עידית

breuven

New member
tbh

אני לא מדבר על כך ש"צריך להית מנוסה" זה ברור NLP מערכתי מתימר להיות מדע במיוחד בקטע של מידול ז.א. לפתח בסיס טאורתי עם זה בסיס טאורתי עדיין לא מפותח ואני מצביע באיזה מקומות - זהו.

חצי מסכים עימך

ברגע שהטכניקות השונות הופכות להיות מיומנות שלך או אז הן "קופצות" לך באופן אינטואיטיבי. כפי שקרטיסט בולם מכה של תופף באופן אינסטנקטיבי.. - הוא התאמן על כך הרבה לפני זה. זו הדעה שלי, יכול להיות שאני טועה, אך כך אני רואה את זה. שבוע טוב מיקי

Paraliminal

New member
גם חצי

נכון לאמר שתרגול, ממושך כמה שיותר, מקנה יכולת אינטואיטיבית לשימוש בטכניקה. נכון שללא תרגול אין הטמעה של התהליך. למרות זאת יצא לי כמה פעמים לעבוד עם מטופלים עם טכניקות שלא תרגלתי מעולם בפועל (רק בראש, והרבה) וההצלחה לעיתים היתה גבוהה כאילו תרגלתי זאת שנים. לדעתי חייבת להיות הטמעה של החומר בצורה כלשהי - בין אם דרך תרגול וחוויה ממושכים, או ע"י למידה וספיגה מנטאלית של החומר ועבודה עם דמיון, חלומות וכו'. שלכם אביטל

למעלה