"Name Thhat Song & Dance" - סיבום סיבוב 9

AeroTom

New member
"Name Thhat Song & Dance" - סיבום סיבוב 9../images/Emo70.gif

סבטלנה שוב לא שלחה תשובות. היחידה שלא עשתה זאת. אם מישהו רוצה לצאת מהמשחק שפשוט יגיד ואני אוציא אותו, כי זה קצת פוגע במשחק והטבלה. נתחיל בסיכום. הפעם היו לנו 7 תשובות אפשריות.
נועם, בוריס ותמרה שלושתם הלכו על בחירת אומץ של Train Kept a Rollin. כולם טועים ומקבלים נקודה.
ארז בחר באומץ ב-Light Inside. אך גם הוא טועה ומקבל נקודה.
ענבל ואלדד הלכו על אופציית 3 התשובות. ענבל הלכה על: Beyond Beautiful Light Inside Draw The Line וגם הפעם היא לא פוגעת...0 נקודות.
אלדד בחר את: Rattkesnake Shake Light Inside Train והוא היחיד בסיבוב הזה שפוגע בשיר, ועוד מקבל עליו 5 נקודות כי התשובה הראשונה, Rattlesnake Shake, היא הנכונה. וכך נראית הטבלה לאחר סיום הסיבוב התשיעי:
ארז - 36 נועם - 25 תמרה - 21 אלדד - 19 בוריס - 17 ענבל - 9
סבטלנה - 7
"שחקן הסיבוב" הולך כמובן לאלדד. היחיד שפגע בשיר בסיבוב הזה וגם היחידה שקיבל מעל נקודה אחת (ועוד 5, שזה מכובד ביותר). "הריקוד הכושל של הסיבוב" הולך יחד לענבל -סבטלנה. שתיהן כבר כמה סיבובים יכולות או לברוח לשניה או לעקוף את השניה בטבלה בקרב בתחתית, אבל ביש-מזל של ענבל בניחושים ואי-שליחת תשובות של סבטלנה, משאירות את שתיהן לבדן בתחתית הטבלה כרגע. אלדד עוקף את בוריס ומתמקם כרגע במקום הרביעי בטבלה, רק 2 נקודות מהמקום השלישי ומדליית הארד. ארז עדיין ראשון עם 11 נקודות הפער שלו, ונועם עדיין שני. תמרה ובוריס חזק בסביבה עדיין גם כן כדי לאיים על הפיסגה. בתחתית כאמור, עדיין קרב צמוד על המקום האחרון בין סבטלנה וענבל. עוד רגע מתחיל הסיבוב העשירי...

AeroTom

New member
../images/Emo103.gif"NTS&D" - הסיבוב העשירי../images/Emo70.gif

החוקים קודם כל:
אופציה ראשונה היא לשלוח 3 תשובות שונות (ולציין מה התשובה הראשונה, השניה והשלישית). פגיעה בול בתשובה הראשונה שווה 5 נקודות. פגיעה בתשובה השניה שווה 3 נקודות, ופגיעה בתשובה השלישית נותנת נקודה אחת.
אופציה שניה היא ללכת על "בחירת האומץ", בה שולחים אך ורק תשובה אחת. במקרה הזה מקבלים אוטומטית נקודה אחת לא משנה אם פגעתם או לא (על האומץ). ואם גם פגעתם בתשובה שלכם אז תקבלו עוד 9 נקודות שלמות שישלימו ל-10.
הבחירות הן השיקול שלכם בכל סיבוב. שימו לב שבכל סיבוב יכול להיות סכום שונה של תשובות להגדרה, מה שאולי יגרום לכם לחשוב על אופן הבחירה. לכן שימו לב כמה תשובות אפשריות יכולות להיות בכל סיבוב.
את התשובות יש לשלוח אך ורק במסר אל היוזר שלי. הדד-ליין לשליחת תשובות הפעם הוא יום רביעי בחצות.
את השירים בסט-ליסט של המשחק בחר צ'אק, האייפוד הגאון שלי, ואני אישית סידרתי אותם בסט-ליסט בסגנון שבו הם יכולים להופיע באמת בהופעה של הלהקה. אבל זה לא תמיד יהיה המקרה...
שיר לא יכול להופיע יותר מפעם אחת בסט-ליסט. ועכשיו להגדרה החדשה בסט-ליסט: 1. Make It 2. Same Old Song And Dance 3. 4. 5. Lightning Strike 6. 7. Last Child 8. 9. Bone To Bone 10. Amazing 11. Lord of the Thighs 12. שיר מתוך Toys In The Attic שמופיע גם באלבום לייב 13. What It Takes 14. ------------------------------ 15. Rattlesnake Shake 16. לא לשכוח לשלוח עד רביעי בחצות ואני מקווה בפעם שכל ה-7 ישלחו תשובות. האם ארז יתחיל לתכנן את נאום הזכיה שלו? האם נועם ייעזר באוויר של זכרון יעקב כדי להיסחף קדימה לעבר המקום הראשון? האם תמרה תמשיך לייצג את המין הנשי של הפורום בכבוד ותעלה מעלה? האם אלדד התחיל להיכנס לכושר וימשיך לרוץ קדימה? האם בוריס יראה אם הכוונות שלו באמת נועדו לפיסגה? האם ענבל תקבל נקודה אחת לרפואה? והאם סבטלנה תשלח תשובות ותרצה להמשיך להשתתף במשחק שלנו? כל התשובות כשהסיבוב העשירי יסתיים.יש לנו עוד 7 סיבובים מלאים, שזה עד 70 נקודות בקופה. הכל יכול לקרות, אז תשלחו את התשובות...בהצלחה.

AeroTom

New member
לא משנה איזה. פשוט שמופיע בלפחות אלבום לייב

אחד כלשהוא.

בָלבָל

New member
מזה ביש מזל... אמרתי שזה לא ישנה אם אני אשלח

תשובות או לא... אני אף פעם לא פוגעת!!

rocket

New member
כמוני כמוך

הפסקתי לשלוח כי זה ממש מבאס שאני לא פוגעת אף פעם. וחוץ מזה, אני בוחרת שירים שאני יותר אוהבת ומכיוון שהך אייפוד שלך יש טעם כמו שלך ... אז אין מצב שאני אפגע

AeroTom

New member
אבל למה להפסיק?

יש גם קרב על המקום האחרון...חבל שאנשים יוצאים מהמשחק בגלל שהם לא קרובים למקום ראשון...צריך לדעת גם לשחק בכבוד ולהמשיך. חוץ מזה, יש עוד הרבה נקודות בקופה וגם יש קרב מאוד מעניין מי יברח מהתחתית. חבל שתעופי מהמשחק ככה סתם. זה מוריד את החשק להמשיך להשקיע שאין הרבה השתתפות. ובקשר לבחירת שירים...הכל יכול להיות. סגנון הניחוש יכול להיות מה שבא לך. זה כאמור רק אני סידרתי אותם. הכל נבחר ראנדומלית.

rocket

New member
כי תסכים שזה דיי מתסכל שפעם אחרי פעם

אתה בסוף. ניחא אם הייתי איפה שהוא באמצע. וח"ח לך על ההשקעה! באמת כל הכבוד לך ואני לא בא אלייך בטענות או משהו כזה !
אני מבטיחה לשלוח תשובות היום בערב!

למעלה