MZ5 ב1600 שקל כולל כל החלקים...

The Messiah

New member
MZ5 ב1600 שקל כולל כל החלקים...

+בטריה ספייר משומש במצב כמעט מושלם שווה לקנות?

2cookie

New member
ממש לא....

מכשיר די עבה, תומך רק בממורי סטיק מסוג מג'יק גייט, הסבר- אם חשבתם שממורי סטיק זה יקר, ממורי סטיק DOU נדיר וממורי סטיק פרו זה עוד יותר נדיר, מסתבר שיש סוג אפילו עוד יותר נדיר! כל כך אבסורדי, קוראים לו מג'יק גייט, והוא בעצם ממורי סטיק שמקביל לSD, יש לו מנגנוני הגנה מובנים. המכשיר פשוט לא יעבוד עם ממורי סטיק רגיל, והמג'יק גייט כל כך יקר מהסיבה שלקסאר (פנסוניק) לא מייצרת אותו, פשוט אין לה אישור. רק סוני מייצרת ולכן הוא מאד יקר ונדיר, ובא בנפחים של רק עד 128 מגה בייט. אז זה היה הסבר "קצר" על ממורי סטיק
עכשיו לעניין- מכשיר כזה, שהוא דבר די מוגבל, זה בעצם טלפון חביב (Z7) משולב בנגן MP3 זוועתי (שוב, בגלל המג'יק גייט.) אז אם אתה בונה עליו כנגן MP3, פשוט שכח מזה. אם אתה חושב שזה גימיק נחמד שיש לך 16 מגה במכשיר לשירים ואתה לא צריך מסך צבע וג'אווה, יש בו בערך הכל. במחיר של 1000-1100 שקל אולי הייתי קונה אם באמת זה מה שהייתי רוצה.

2cookie

New member
כאילו דה...

מי הטיפשים שיילכו על ממורי סטיק שהם לא סוני? אה כן, אייסר

The Messiah

New member
יש לך פה טעות אחת קטנה אבל קריטית

שהוא מבוסס על הזד5 ולא על ה7 (את השבע יש לי) והאמת שה5 מכשיר דיי מוגבל וגם יש לו אנטנה חיצונית. יש לו 64 מ"ב לא 16 ובקשר למסך צבע והג'אווה על הצבע אני מוותר ברצון, אני האמת מעדיף טלפון בלי מסך צבעוני מבחינתי זה סתם צעצוע והג'אווה גם נראה לי שאני יסתדר בלי כי אני דיי קמצן ואני מעדיף לא להוריד כל מיני דברים. בקשר לזה שהוא שמן האמת שזה דיי מוצא חן בעיני, אני אוהב מבחינה ויזואלית את הצורה שלו, אבל נראה לי שאני יקנה את האס45 שמציעים בלוחות וזהו שהוא גם מכשיר שאני ממש אוהב (אבל מעדיף את האםאי45)ץ

2cookie

New member
S45

אתה יכול לקנות מנטאקשן
Z5 וZ7 די דומים... חוץ מהאנטנה אני חושב. העיצוב כמעט זהה. ובקשר לזיכרון, נדמה לי שזה היה 16 מגה, וגם ככה אתה תקוע עם 64 כי הכרטיס הזה נדיר כמו שאמרתי. להוריד יש בחינם ומסך צבע זה שיפור מבורך.

The Messiah

New member
תודה על זה שידעת אותי בקשר...

לנטאקשן, אבל אני מוכרח לציין שזה שאמרת שהזד5 וה7 די דומים זה חסר טעם, כי ה5 פחות טוב ביחוד מבחינת תוכנה ככה שהאםזד5 לא מקביל מבחינת המערכת הפעלה ל7 האםזד5 הוא לא גרסה של ה7 עם נגן אלא גרסה של ה5 עם הנגן, זה מגרעה די רצינית ואני אומר את זה בתור בן אדם שהתנסה גם בשימוש בזד7, גם בזד5 וגם באםזד5 ולא, בניגוד למה שנדמה לך האםזד5 בא עם 64 ולא עם 16 ובקשר לאס45 אני באמת לא יודע מה אני יעשה, קצת הסתבכתי עם זה

megahertz

New member
אני לא מוצא את המכשיר בשום מקום...

יש למישהו קישור לדף שלו?

למעלה