My Mine-Hypnotic Tango 89

DGL242

New member
הוא מצקצק כי זה תקליט, למה 128

ולא 192, אתה לא המקור? קשה לי לדבר על MP3 במושגים של סאונד, כי זה חרטה. למודרן טאקינג יש המון בעיות עכשיו אני מדבר על התקליט עצמו, בעיקר בעיה של גבוהים הם פשוט לא נמצאים (כנראה למי שהכין את המיקס היה הרבה צהוב באוזניים.....איכס). כשיש מיקס מוכן ממש חרא (הכוונה לתקליט) ואין אפשרות להשיג הפרדה של ערוצים לא ניתן לעשות הרבה, במקרה הזה נפגע ערוץ השירה התדרים שלו השתנו כתוצאה "מהרמה" של התדרים הגבוהים ואז מה שקורה אתה שומע בשירה שצסססס סססס למשל בהברה S, לא ניתן לעשות כלום זה מה יש. אם המיקס היה טוב לא היה צורך להוסיף גבוהים בצורה כזו קיצונית.

sandbird4

New member
אני המקור אבל אתה יודע מה יקרה אם

אני אנסה לעלות קובץ גדול נכון? אז התפשרתי על 128. אגב אני שואל על האיכות כי קבלתי PRE-AMP חיצוני ואני מנסה אותו האם האיכות שלו טובה, וכמובן איך לכוון אותו כמו שצריך. אני אעלה יותר מאוחר משהו קצר וב-320 בשביל שתוכל לבדוק את האיכות.

DGL242

New member
ה-Pre Amp מגביר את העוצמה של

הפטיפון ולא משנה את הסאונד. גם ב-320 אין שום אינדיקציה לסאונד טוב או לא טוב, הכוונה לרמה מיקצועית, ברמות של MP3 192 מספיק בהחלט, ב-320 נוצר עיוות בסאונד.

sandbird4

New member
צודק אבל ה-PREAMP הזה גם

מחובר ישירות ב-USB ולא עובר דרך הכרטיס קול. אני אקליט משהו ואשמור ב-192.

DGL242

New member
דרך אגב עד 10 מגה אפשר להעלות,

זה לוקח זמן אבל זה עובד

sandbird4

New member
אוף!!!!

אני לא מצליח כל כך לשלוט על הוליום שלו והוא מעביר את הקול בעוצמה חזקה מידי שעושה עיוותים ל-SOUND. טוב... אני צריך עוד ללמוד לעבוד איתו.

DGL242

New member
אין לך שום אפשרות לשלוט בווליום, את

ה חייב לעבור דרך גורם נוסף כמו מיקסר או טייפ Deck. אני ויובר היינו בסרט הזה.

sandbird4

New member
אז מה זה שווה?

יש לי את אותה פונקיונליות במיקסר. בסך הכל רציתי לעקוף את השימוש במיקסר ולחבר ישירות את הפטיפון למחשב במקום דרך המיקסר.

UberFreak

New member
אתה מדבר על PREAMP מיוחד לפטיפון?

מה שנקרא PHONO STAGE? הם עושים הרבה יותר מסתם הגברה, כל הסאונד משתנה אם מגבירים אות של פטיפון עם קדם-מגבר שלא מיועד לזה.

sandbird4

New member
זה קדם מגבר לפטיפון

אבל בנתיים אני קצת מתקשה לגרום לו לעבוד כמו שצריך

sandbird4

New member
וכן, שמתי לב שמנסים להגביר את

היציאה מפטיפון שלא דרך המיקסר או קדם מגבר שמיועד לזה אז ה-SOUND מתחרבן.

sandbird4

New member
UBER, אני חייב להגיד לך ש....

איך לכל הרוחות אתה עושה את זה?!?!?!? איזה SOUND מדהים יש לקבצים שאתם מעלים!!! באיזה תוכנה אתה משתמש כדי לשפץ את ההקלטה?

UberFreak

New member
האיכות היא בעיקר מההקלטה עצמה

השקעתי הרבה בציוד טוב להעברה, החל מפטיפון, ראש, קדם-מגבר וכרטיס דגימה למחשב. התוכנה שאני משתמש בה לעריכה ולניקוי (ידני לחלוטין, אני מחפש כל "פאק" עם זכוכית מגדלת.. עבודה שחורה אבל שווה את המאמץ) היא SOUND FORGE 6. לביצוע NOISE REDUCTION אם צריך, EQ ושאר ירקות, אני משתמש ב-PLUGINS של חברת WAVES. משתמשים בהם בהרבה אולפנים רציניים, הם עולים אלפי $$$. את ההקלטה אני מבצע ל- 24bit/96khz ועובד על זה. רק בסוף מתבצעת המרה ל- 16bit/44.1khz עם פלאג של WAVES שמשמש להכנת CD MASTER. ודרך אגב, אני חושב שכל מה שהועלה עד עכשיו זה נסיונות ישנים מאד שלי. האיכות השתפרה פלאים מאז.. רשימת ציוד, אם זה אומר לך משהו: פטיפון: Thorens TD125mkII (עבר כיול מקצועי) ראש: Ortofon Super OM30 , ראש חלופי: Shure V15 type 2 קדם מגבר: Creek OBH-8SE כרטיס דגימה: M-Audio Audiophile 2496 אולי אני אעלה משהו מהדברים האחרונים שעשיתי במהלך סופה"ש.. נראה.

sandbird4

New member
יפה + שאלה

איך אתה עושה את הבאס שיהיה לו כזה צליל מלא חיים? איזה PLUGINS אתה משתמש בהם?

UberFreak

New member
שום פלאג, זה מההקלטה.

אני משתדל לא לגעת בסאונד אלא אם התקליט ממש סתום.

sandbird4

New member
אגב לא מצויין על העטיפה שמדובר ב

EXTENDED. אם אני לא טועה אז בגירסה הקנדית של הסינגל הזה מופיעה הגירסה הרגילה במקום ה-EXTENDED שבגירסת UK. אני לא בטוח כי לי יש את המהדורה שדורון כתב עליה ואת הסינגל הרגיל.

DGL242

New member
אכן בקנדי מופיעה הגרסה הקצרה. זו

הגרסת Extended אין לה שם אחר, זה לא ה-LP, אחרת איך קוראים לה ?

sandbird4

New member
אני מסכים ב-100 אחוז - רק כתבתי ש

שעל העטיפה לא מצויין כלום לגבי זה.

UberFreak

New member
את הדבר המגעיל הזה העלת??

היית צריך למחוק אותו מזמן.. כבר עשיתי חדש (צריך רק למצוא אותו בערמת הדיסקים הבלתי נגמרת
)

למעלה