Music123

new blood

New member
Music123

אהלן. אני רוצה לעשות הזמנה של משהו מmusic123, אבל זכור לי שפעם מישהו אמר שההזמנות לארץ לא תמיד מגיעות. אני זוכר נכון? זה בטוח להזמין משם? כל מה שאני צריך לדעת לפני ההזמנה... תודה דן

ולדמן

New member
ומוסיף לשאלה-

אני מעוניין לקנות פריאמפ חיצוני לבס של אגילר שאאל"ט לא נמצא בארץ.האם אגילר נכללת ברשימת החברות שאינן שולחות לארץ דרך מיוזיק123?

dor raveh

New member
אין יבואן לאגילר בארץ

אז הם ישלחו את זה לארץ לפי דעתי.. אני הייתי מזמין מהאתר הבא: http://www.bestbassgear.com/ יש לו אחלה מוניטין והמשלוח זול יחסית ומהיר.

yotamn9

New member
אני לא שמעתי על הזמנות שלא מגיעות

אני יודע שיש מוצרים שהם לא שולחים לארץ, כי יש ליבואן בארץ בלעדיות על הייבוא שלהם. אבל זה אתר בטוח והכל. חבר שלי הזמין משם גיטרה פעם, ולא הייתה לו שום בעיה עם זה. הוא אפילו הצליח להתמקח איתם

new blood

New member
ואיך אני יכול לברר אם ליבואן יש בלעדיות?

אני חושב שמרום מייביאים את זה, אבל אני לא יודע אם את המוצר הזה ספציפית יש להם, איך אני מברר אם יש להם בלעדיות על החברה?
ואם אני מזמין משהו שליבואן יש עליו בלעדיות בארץ, ההזמנה פשוט לא תגיע? ואני בכל זאת אשלם? איך זה הולך? תודה

yotamn9

New member
עד כמה שאני יודע הם פשוט לא ימכרו לך את זה

ואתה תמיד יכול לשלוח להם מייל או להתקשר. אני התקשרתי אליהם פעם והם מאוד נחמדים.

sheepeH

New member
Music123 עברו מיזוג עם Musicians Friend

ולכן הם כבר לא שולחים לארץ. [כבר כמעט חודש] כעקרון הם מאוד בטוחים, הייתי קונה המון דברים מהם, שום בעיות. עכשיו כבר אי אפשר.

new blood

New member
אתה רציני?

באסה. איזה חברות נשארו שכן שולחות לארץ (ובטוחות באותה מידה)?

yotamn9

New member
לא יודע אני לא מבין בזה

אבל יש חנויות שמוכרות דרך איביי.

Aviraman

New member
יש, בטח יש

שם גם אנשים פרטיים כביכול שמוכרים שם סחורה יד ראשונה, ולא מעט שמוכרים דברים במצב של יד ראשונה. יש מקום באיביי שנקרא Ebay Express שם זה בעיקר חנויות לפי מה שאני יודע... מקסימום תעשה חיפוש על פי שיטת קנייה buy it now, ואז הוא יימצא לך בעיקר מוצרים יד ראשונה.

למעלה