MP3 ובלוטוס

One Echoe

New member
MP3 ובלוטוס

שלום ידידיי היקרים, כבר כמה חודשים אני מעוניין לקנות נגן MP3. לאחר הרבה (מאוד) לבטים, שכללו בעיקר התלבטות האם כדאי להשקיע בנגן איכותי או בטלפון נייד שכולל גם נגן איכותי,י החלטתי שאני קונה את הZUNE או את הNANO. בכל מקרה, לפני שאני מבצע את הרכישה אני חייב להבין משהו: כעיקרון אני מעוניין לשמוע מוזיקה באופן אלחוטי, כלומר לקנות אוזניות בלוטוס סטריאופוניות- השאלה שלי היא האם יש נגן MP3 שכולל בלוטוס? או שאם אני קונה אוזניות בלוטוס שכאלה (למשל, אלה) הן באות עם מתאם שמתאים לנגנים? אשמח לעזרה תודה

One Echoe

New member
תיארתי לעצמי

שאין לנגנים בדר"כ בלוטוס'. ולפיכך השאלה היותר רלוונטית שלי, למי שיודע, היא על אוזניות הבלוטוס שאני גם כן רוצה לקנות: האם הן מגיעות עם מתאם כלשהו שיתאים לנגנים? כי אם לא האמת שאין לי טעם לקנות אותן, עכשיו כשהגעתי למסקנה שאני משקיע על נגן ולא על טלפון...

One Echoe

New member
יאללה בכיף, הנה הדרישות שלי

כל המלצה תתקבל בברכה תמיכה בקובצי: וידאו, תמונות, מסמכי טקסט, מסמכי אופיס דגש חזק מאוד על קבצי מוזיקה. וידאו, טקסט, ואופיס... יהיו נחמדים כתוספת גודל מסך (באינץ') : 1.0, 1.8, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 5.0, אחר לא הכי רלוונטי נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : 1, 2, 4, 8, 16, 30, 32, 40, 60, 80, 160 4-8 כרטיס זיכרון: ללא אפשרות הרחבה, SD, mini SD, MC SD תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון, משחקים. FM ואולי משחקים תמיכה בעברית: מלאה, שמות השירים, הפוכה, ללא מלאה מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת, AA, AAA בטרייה פנימית נטענת (זה אחד הדברים הכי חשובים לי) סוג זיכרון: פלאש, דיסק קשיח עדיף פלאש מטרת הנגן: ריצה, נסיעה, שמיעה בבית ריצה ונסיעה שליטה בנגן: כפותורים , כפתורי מגע, גלגלת מגע, מסך מגע לא הכי אכפת לי איכות שמע: סבירה, גבוהה גבוהה פורמטי מוזיקה: MP3, OGG, WMA, FLAC, WAV, APE, ACC MP3 וWMA - הכי חשוב חיבור לרשת: bluetooth, Wi-FI, ללא בלוטוס!!!!! ו-WIFI אם אפשר (למרות שלא הכי חשוב) סידור בנגן: תגיות, תיקיות תגיות עדיף ולבסוף, דברים שלכם חשוב שיהיה בנגן שלא יהיה גדול..

or121210

New member
תקציב?

אתה רוצה וידיאו או לא?(זה קריטי לגודל המסך ולגודל הפיזי של הנגן) אין כמעט נגנים ע הרחבת SD, ומעטים עוד יותר הנגנים BLUETOOTH (בשביל להבין, אתה רוצה בלוטוס' בשביל אוזניות, או בשביל גלישה?)

One Echoe

New member
תשובות

וידאו - אין צורך. מוכן לוותר על זה כליל על מנת להינות מנגן עם יתרונות אחרים. תקציב - בוא נגיד שאני יכול להשקיע אפילו עד 2000 ש"ח אבל בהתחשב בצרכים שלי (ללא וידאו), עד 1000-1500 ש"ח. בלוטוס - כמו שכתבתי כבר כמה פעמים, זה עבור אוזניות. אשמח אם תענה לי על השאלה שבהודעה הקודמת שלי לגבי הרחבות, אם יש בנגן מספיק מקום גם זה מיותר. (כמו שכתבתי, בין 4-8 GB מספק אותי)

tweeg

New member
אממ

אני יודע שלy2 p2 של סמסונג יש בbt אבל הוא מאוד יקר בארץ אין לו עיברית לדעתי יש את הסאנסה קונקט,הוא לא נמכר בארץ בכלל גם לא חושב שיש לו עיברית אני לא יודע אם אוזניות bt אמורות לבוא עם משדר מpl 3.5 כיוון שהם מיועדות בעיקר לפאלפונים שלרובם יש bt אבל אני לא חושב שבעייתי למצוא משדר כזה,ולדעתי אם הוא במחיר שפוי זה אופיציה טובה יותר מלקנות את כל הנגן ע"פ דרישה אחת

One Echoe

New member
לצערי נראה לי שאני אוותר על מוזיקה אלחוטית

עדיף כבר לקנות אוזניות רגילות...

מושו 21

New member
.......................

מלבד התמיכה בעברית ורדיו שאין בו, ואם חשוב לך בלוטות' - יש נגן חדש של סוני שעומד בכל הדרישות שלך - Sony NWZ-A828 סוללה של 36 שעות מוזיקה, 9 שעות וידאו (נתוני יצרן), מסך 2.4". לגבי מחיר אני לא זוכר ואין עדיין פרסום מחירים ברשת - אבל אאל"ט 1000. בינתיים אני יודע שנמכר באופיס דיפו לא יודע על מקומות אחרים. עוד קצת מידע - http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...10151&langId=-1&productId=8198552921665368512

One Echoe

New member
תודה~!

האמת ששוטטתי קצת ואני חושב לקנות את הI7. תאמין לי מרוב דגמים אני כבר לא יודע, אני פשוט אבחר משהו ומה שיהיה יהיה

מנגר 4

New member
אם יש לך גישה לדיוטי פרי זה הכי זול שם ../images/Emo3.gif

אם לא אז המחירים דיי דומים בכל החנויות

יאיר B

New member
יופי של בחירה.

בארץ, איאוידו כדאי בבאג (הם היבואנים גם). הערה לגבי הזון והנאנו - לשניהם אין עברית. ל-I7 יש ישרה.

One Echoe

New member
תודה

אוקיי אני אלך לבאג, שאלה קטנה לגבי זה שהנגן מסדר בTAG: מה זה אומר בת'כלס? יאני שזה מסודר כמו במדיה פלייר? שאני מסדר לפי אמן\אלבום\שנה וכו'?

One Echoe

New member
תודה.

וסחטיין על החתימה

למעלה