MiNDFiR'S LiVE HouSe & HiP HoP SeT

mindfire

New member
אחייייינווווווו..! מה קורה יא הרפס

חחחחחחחח.. זה שם..! תפתח כבר ניק קבוע.. מה איתך איפה בסופ"ש..?

mindfire

New member
וואי אחי בא לי היום לבארקה לא הייתי

שם איזה חודש+ כבר.. אבל אין לי חולצהההה יפההההההההההה
מחר פורום בדוק חבר שלי חזר מעזה צריך לדאוג לו טוב מחרררר חחחח הרבה טקילות וודקות חחח..

Tranc3menit

New member
אדיייייייייייייי כנס כנססססס

איכ מזה הדבר המכוער הזה? חשבתי שאתה מסוגל ליותר יפה מיזה חח סתם כפרעליך די ג'יי קטן שלי יצא סוף הדרך ואני מסכימה עם האחרים אתה חייב לעשות סט שבועי יאללה רק עכשיו קמתי ואני עפה לעבודה עוד מעט נדבר מואהההההההההה

mindfire

New member
MiNDFiR'S LiVE HouSe & HiP HoP SeT

הנה חבר'ה כמו שהבטחתי הלילה אני מפרסם את זה.. סיימתי להעלות ישששששש איזה יופי.. :) עכשיו.. תגיבו אם מקססתי יפה.. זה מה שאני רוצה לשמוע.. דרך אגב.. יש שם שירים ממש ממש טובים מפוצצי מסיבות כאלה.. 90% מהשירים שם זה מה ששמים אצלינו בפורום ב"ש טובי התקליטניםםםםםםם.. יאללה תהנו אני יעשה עוד אם תרצו.. http://www.speedyshare.com/698174768.html

mindfire

New member
את לא עובדת היום שקרניתתתת..!!

חחח תודה איזה יופי עכשיו אני אתחיל לעשות סטים וזה..

אדיייייי כמה מילים בקשר לסטטט

קודם כל סטטטטטטט מה תניןןןןןןןןןןןןןן אהבתי פלוס קיצר מתחיל ב17:25 קטע יפה עם צפצופים משו the life is again"אז תן תשם שלו הוא יאפההההה 38:20 גם קטע יפההה דאנס קלאב כזהה גם אותו אני רוצה בבקשה

mindfire

New member
הנה אחי..

הראשון העלתי עכשיו 2 הודעות לפני.. חח השיר הישן המחודש.. השני.. paraiba-discordance__maurinho_da_silva_remix - תהנה אחי..

mindfire

New member
צאי דחוףףף מהסרטים שלךךךך..

אני יודע כי אני רואה נ-ס-ת-ר-ו-ת יא סנוביתתתתתתתתתת..

dj ronix

New member
וואלה כבוד כבוד נותן לך אחי

איזה גינגל אחלה דבר אהבתי אחי היתחלתי לשמוע את הסט ... בנתיים נותן לך 100 אחי (חחחחח אני כולה בשיר הראשון) יש מצב לקבל פלי ליסט

mindfire

New member
חחח אם הרבה יבקשו אני אתן..

חחחח הג'ינגל חמוד אההההההההה..? יש את המניאק הזה בווירטואל..

למעלה