Midnight Sun

brose

New member
Midnight Sun

היי חבר'ה, נתקלתי לאחרונה בזה, וקראתי כמובן בשקיקה, אך אתם יודעים זה לא ממש סופי... אני יודעת שזה נגזל ממחשבה של סטפאני מאייר, ולכן היא הענישה את כולנו והחליטה לא להוציא את זה כספר. אשמח לדעת אם יש לזה המשך כלשהו... או גם אם לא, הורדתי גירסא שמשום מה לא ניתנת בשום פנים ואופן להדפסה... ואני מתה להדפיס את זה (רציתי לנסות לתרגם את זה...) אני אשמח אם מישהי יכולה לעזור לי בנושא (אם זה חוקי) חוץ מזה, שמעתי שיש משהו דומה לזה גם עם המחשבות של רוזלי.... צרפו אם יש לכם!

יש לי גרסא להדפסה

אחיו האדיר של מיכאל מצא לי ושלח לי. תשלחי לי את המייל שלך כאן או בפרטי ואעביר לך

קראתי פה פעם שמישהי בפורום מתרגמת את מידנייט-

אז מי יכול לשלוח לי במסרר את ההתרגום פליייז?!! זה דחווווווף

2MayaN2

New member
מורן מתרגמת../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

וכולנו מודים לה

dhara

New member
אני סיימתי לתרגם את מידנייט סאן

מוזמנת לפנות אליי במסר

2MayaN2

New member
לא שמעתי כלום על רוזלי ../images/Emo221.gif

ולצערנו סטאפני לא עושה סימני חיים שהיא תמשיך לכתוב את זה. כמו שפורסם פה היא אמרה שדי נמאס לה מערפדים..עברה לה המוזה. יש גירסה אחת מתורגמת וגם מורן עובדת על אחת

עובדת מאוד לאט למען האמת עכשיו כשחזרתי לעבודה

ודוגרי גם בגלל עדי ו LOTS! אבל עוד מעט נסיים את העונה ואז יהיה מלא זמן

2MayaN2

New member
חחח תעשי את זה לפי הזמן שלך ../images/Emo221.gif

צריך בכלל להגיד לך תודה על ההשקעה

neurotica

New member
בנוגע לרוזלי

אממ, לא בטוחה שלזה התכוונת אבל יש איזה קטע (קטעון) שסטפני פירסמה באתר שלה, שהוא אקסטרא לNM. הוא מנקודת המבט של אדוארד, וזה הקטע שבו רוזלי מתקשרת לספר לו על מה ש"קרה". חוץ מזה, באתר של מאייר יש הרבה קטעים נחמדים כאלה - חלק היו בספרים במקור ונחתכו, וחלק הם אקסטרות. אממ, לא שמתי לב שהזכירו את זה בפורום אז אני יוצאת מנקודת הנחה שלא הכרתם, אז תכירו.
זה למשל של NM.

ואי מגניב , אהבתי ../images/Emo13.gif

קראתי את הקטע שרוזלי מתקשרת לאדוארד והוא ממש יפה . סטאפני גם צריכה לכתוב את NM מהנקודת מבט של אדוארד , כמו שהיא עשתה בMS על T . ~ הולכת לחפש עוד אקסטרות
~

למעלה