Microsoft.Web.UI.UpdatePanelTrigger

בטיטi

New member
Microsoft.Web.UI.UpdatePanelTrigger

אני מעוניין להוסיף ל UpdatePanel טריגר עבור לחיצה על כפתור, אבל הבעיה היא שהכפתור לא נמצא ב Page שבו מוגדר ה UpdatePanel, אלא הוא נמצא בתוך UserControl שעל הדף. גם אם אני כותב במפורש את ה ID שהכפתור מקבל לאחר רינדור הדף, זה לא עובד (השגיאה המתקבלת היא ששם הקונטרול אינו מוכר) :
<atlas:ControlEventTrigger ControlID="Header1_LinkButton1" EventName="Click" />​
כיצד ניתן לפתור בעיה זו ? (ניסיתי גם להוסיף טריגר בצודה דינאמית, לא הצלחתי מכיוון שלא ידעתי כיצד בדיוק, גוגל ו Live לא מספקים מידע..)

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

תנסה לחשוף את הכפתור כמאפיין (גם באנגלית: Property) עם EnsureChildControls ולתת את השם המלא אליו בתוך ControlID - למשל myUserControlID.myButtonID. ייתכן וכי יש עם זה בעיה היות ו-Atlas July CTP באמת לא יודע לעבוד עם פקדים מקוננים בתוך Containerים ישר ככה. במרבית המקומות ב-Atlas שיש מקום לפרט ControlID גם נותנים אירוע בשם ResolveID שנותן לנתב את החיפוש לפקד עצמו ספציפית בתוך פקדים אחרים. מחיפוש מהיר, לא מצאתי אחד כזה בשום מקום וגם יצא לי לעבוד עם שמות מלאים (לדוגמה זה שהצגתי קודם) אז עושה רושם שזה יפעל. בכל מקרה, נושא ה-Resolveים השתנה מאוד לטובה ב-MIcrosoft AJAX Libary.

למעלה