ME11 הכל בסדר?

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
ME11 הכל בסדר?../images/Emo141.gif

פתאום נעלמת , אולי קרה משהו , אני לא יודעת...!? בבקשה תכתבי , אני מאוד אשמח לדעת מה קורה איתך ואני באמת מודאגת. אם קשה לך לכתוב בפורום את יכולה לשלוח מסר , אני מבטיחה להשיב ברגע שאהיה מול המחשב. בוקר טוב ויום נעים לך . חיבוק QT

ME 11

New member
QT10../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

QT10 , מצטערת לא יצא לי כל כך לגלש . הכלבלב מרגיש מצויין !!!
רפלקסולוגיה זה נהדר ומאד מעניין . אני הלכתי לפני כמה שנים להרצאה במכללת מדיסין בת"א על רפלקסולוגיה ושיאצו והיה מאד מאלף . את בטח יודעת שלפי כך הרגל אפשר לעלות על תכונות אופי , מצוקות שונות וגם כל בעיות רפואיות . האזורים בכף הרגל משקפים את אברי הגוף שלנו ומה שמדהים זה שזה גם ביחס של גודל ומיקום . למשל הלב – צד שמאל של הרגל וכד' . מדהים !!! QT יש לי שאלה ואני שואלת ברצינות ( אני לא מסתלבטת ) . יש סיכוי שאת מטפלת בפסיכולוג שלכם יותר ממה שהוא מטפל בכם ? בחיי שאני לא צוחקת עכשיו …
QT ביום שישי עשיתי פדיחות – הלכתי לקנות את הספר מיניות האישה ולא היה בחנות על המדף ו…. התביישתי להזמין מהמוכרת … איזה בושות …
אני אנסה להזמין דרך האינטרנט . כבר הזמנתי פעם את המדריך לאוהבים . לא רע בכלל . חשבתי על מה שכתבת לי על הבית ועל 10 הצעדים .אני אנסה ליישם !!! אני לא יודעת למה אני מתביישת לספר לבעלי …זה פשוט ככה . התרגלתי פשוט לשמר את זה לעצמי. שיהיה לך שבוע נהדר !

qt1

New member
../images/Emo23.gif ME ......

את יודעת שלא ידעתי? בחודש הבא אני אמורה להיות נוכחת בהרצאת מבוא , לימדת אותי לא מעט דברים בהודעה הזו- הסרת את הספקות שהיו בי לגבי העניין שלי ברפלקסולוגיה . לגבי הפסיכולוג LOL ... זה סרט אה? אומרים שכל פסיכולוג מקבל הרבה מהמטופלים שלו ובסה"כ הם בני אדם ויש להם צרות משלהם (יש לו הרבה צרות לבחורצ'יק... ) וברצינות , הוא לא שואל שאלות ,הוא פשוט מספר על עצמו , אם הוא היה שואל איך להתנהג במצבים מסוימים - התשובה היתה "כן" זה כמו בלוגים , אנחנו 'בלוג אנושי' שלו.
. רעיון טוב להזמין את הספר דרך האינטרנט , אני הזמנתי בסטימצקי ומשום מה עדיין לא הגיע , אולי בצומת ספרים יש את זה? כדאי לך כבר להזמין אחד גם לאחותך , קראתי את כל הספר , זה ספר שצריך לקרוא ביחד עם בן זוג אם יש אחד כזה ואם את לבד , זה גם מעולה , אבל זה ספר לימוד , לי הוא תרם המון וסימנתי לי לאיזה פרקים אני צריכה לחזור כדי להגיד I DID IT יש שם גם סיפורים על נשים שעברו סדנא , כל אישה והסיפור שלה ,דווקא מעניין מאוד. אני מקווה להתחיל את הספר אינטליגנציה ריגשית בקרוב , הוא היה אצל גיסי וחזר אלינו לפני יומיים. אני לא יודעת הרבה על הקשר שלך עם בעלך , חבל לי שאת מתביישת לספר לו דברים , אם התרגלת וזה לא מפריע בתחומים אחרים - זה כנראה בסדר נכון? מה שלום הילדים? (הבן שלי שוב ברח לרופא השיניים
) נשיקות QT

ME 11

New member
QT10 ../images/Emo24.gif

QT10 אהלן ומה שלומך , לא יצא לי כל כך לכתב ... אני נורא מתרגשת בשבילך שאת מתחילה ללמד רפלקסולגיב אוטוטו נראה לי שמאד תהני
הבן שלך ברח עוד פעם מהרופא ??? מסכן , הוא מפחד
. אני לא מצליחה למצא את הספר באינטרט אבל אני אמצא אותו בטח בחנות אחרת . אני רוצה להביא לאחותי . לא נראה לי שזה יעזר היא צריכה עזרה יותר רצינית מזה. הלואי.
אני מרגישה כך כך עיפה
QT תשמרי על עצמך ונדבר שוב בקרוב !!!

qt1

New member
היי ME 11 , ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אמרו לך פעם שיש בך מעין 'אנרגיות חיוביות' שאת יודעת להעביר לאחרים? אני מוצאת את עצמי מחייכת הרבה מאוד פעמים כשאני כותבת לך , גם כשמדובר על דברים לא קלים , הם נראים מינוריים כשהם נכתבים אליך. נראה לי שאת אדם מאוד אופטימי ושאת מעבירה את זה בהודעות שלך איכשהו , אם אני טועה - את מוזמנת לתקן אותי...
גם אני מאוד מתרגשת בגלל הלימודים וגם בגלל עוד שינויים שחלים עכשיו בחיי , הלכתי היום לרופא המשפחה כדי לבקש כדורי שינה! נראה לי שיהיה לי קשה לתפקד אם לא אשן בלילה , הוא רשם לי ולריאן - אני לא מתמצאת בכדורי שינה , אבדוק באינטרנט מה הנזק שהכדורים מסבים מלבד התלות אשר עלולה להתפתח. כן , הבן שלי באמת ברח מרופא השיניים , הוא לא בורח הוא פשוט הולך משם , אני לא מכריחה אותו ומסבירה לו שאני מבינה את החרדה שלו , האמת היא שפישלתי איתו , הוא הסכים ללכת לרופא השיניים לפני כחודש , עבר הרדמה מקומית למרות שרעד ושיקשק... החזקתי לו את היד , הוא עבר עקירה , אח"כ עבר ניקוי אבן ולא עמדתי בהבטחתי לקחת אותו לטיול בת"א
!!! עכשיו את מבינה למה הוא פשוט יצא משם בלי טיפול? לא עמדתי בהבטחתי וגם בעלי לא כך ש... צודק!!! והיום סוף סוףףףףףףף בעלי לקח אותו ואת אחותו למרכז ברכבת , אין מאושר ממנו , איך הוא יתנהג ביום שני בעקבות הטריפ הזה , נחיה ונראה. אבל אני חושבת שעכשיו את מבינה את הקשרים בין הדברים , אני הבנתי מיד , לא מושלמת , אבל מאוד משתדלת לקיים הבטחות. העייפות שלך מדאיגה , גשי לבדיקת דם באיזה בוקר , מקסימום יתנו לך ברזל? בקשר לאחותך , מציעה לך להתקשר לחנויות ספרים באזור מגוריך ולהזמין דרך הטלפון , אגב, יש לי תחושה שהספר יכול להיות בספריה העירונית באגף העיון , אולי שווה לך לדפדף בו לפני שאת רוכשת? להתראות , מקווה שכולם אצלך בסדר... שלך QT

qt1

New member
מצאתי בשבילך את הספר באתר של

סטימצקי אם לא תצליחי , פשוט כתבי סטימצקי , נטקס יתן לך את דף הבית שלהם , כתבי לוני ברבך ותקבלי את הספר ,הם מאוד רצו שאזמין אבל תודה ל...... כבר יש לי אותו. נשיקות QT

ME 11

New member
../images/Emo140.gifqt10 ,תודה !!!

QT10, בדיוק התכונתי לעבר אתר אתר של חברות שמוכרות ספרים דרך האינטרנט ... בבוקר בדקתי בבוקנט והם מעולים אבל לא מצאתי את הספר הזה שם . קניתי מהם כמה ספרים כבר כולל את המדריך לאוהבים והשרות ומהירות התגובה שלהם באמת טובים . השכבתי את הילדים וסוף סוף יש לי קצת זמן לעצמי . אני יודעת שלא יצא לי כמה ימים לגלש אבל זה ממש לא קשור אלייך ...ולא נעלבתי ממך בכלל !!! כמה שאני שמחה בשבילך עבודה לימודים שרק יהיה לך טוב !!! הלימודים שלך מתחילים שבוע הבא ? כמה שעות בשבוע ? החלום שלי זה ללמד רפואה משלימה אבל עכשיו ממש אי אפשר . זה הרבה כסף ואני צריכה לעזר לפרנס את שני הקטנים שלי ... מקווה שיהיו עוד בעתיד אני מאד מאד מאד אוהבת ילדים . בעלי רוצה 4 . אני לא מתכוונת להביא יותר מ3 ...עם כל הכבוד לגברים הם לא עוברים 9 חודשים לא פשוטים ... הם לא עוברים ,צירים , תפרים .. שינויים הורמונליים ... הם רואים ייצור מתוק וזהו !!! אני חושבת שגבר בחיים לא יבין מה זה לידה . ואני גם חושבת שגברלא מסוגל לעבר את זה
. אני יודעת שיכול להיות שיראו את ההודעה שלי וגברים יעשו ממני אמבוש ...
הלואי והיה לי כח לכתב לך קצת יותר ולספר יותר אבל אני מרגישה כל כך עייפה ...
ההבדל בן ילד אחד לשניים הוא עצום ... נראה ליגדול קצת מקנא !!!
QT אני אנסה לכתב שוב בקרוב ויהיה לך לילה טוב !!!! ואל תכעסי על הילד בגלל הרופא שיניים . זה טיבעי ! הוא רק ילד ...

qt1

New member
יה , את כאן../images/Emo140.gif איזה יופי...

הלימודים לקראת העבודה מתחילים בשבוע הבא , מדובר על 6 שעות שבועיות במשך 10 שבועות ... המשכורת לדבריהם תתחיל מהשעה הראשונה בה אני אעבור הכשרה. לימודי הרפלקסולוגיה - שנה א' ,מתחילים אחרי החגים , פעמיים בשבוע, בשעות בוקר או ערב , 3 שעות כל פגישה וזה נתון להחלטתי באילו שעות ללמוד , במקום העבודה מודעים לכך שנרשמתי ללימודים ומאוד מעודדים את זה , זה לא בא על חשבון העבודה או להיפך... בוודאי שהילד מקנא באחיו הצעיר , זה רק טבעי ... אם קשה לך איתו , תנסי למצוא זמן רק בשבילו לפחות חצי שעה ביום , את תתפלאי כמה הוא יכול בטיול בן חצי שעה לספר לך על הרגשות שלו. אבל תהיי רק שלו , זה מאוד חשוב. אני יודעת שיש הבדל בין ילד אחד לשניים , אבל יש המון סיפוק , את פשוט איכשהו מצליחה להביא את עצמך למצב של תשישות ואני לא יודעת איך זה קורה. אולי צריך שתקחו איזו נערה שתעזור לכם? אני עשיתי את זה כשהבן נולד , לקחתי נערה ושילמתי מעט , גרם לנערה אושר, גרם לתינוק אושר לצאת לטייל עם הנערה והבת שלי ואני ישבנו ושיחקנו לנו או כל מיני... רק לא לתת לאף-אחד להרגיש שהוא נופל מהרגליים, גם לא יקרה כלום אם תשני כשהיא תגיע ותיקח את שניהם לטייל... מה את אומרת? הלכת לישון חלומות מתוקים ME יקרה , ואני שמחה על שעזרתי לך עם הספר. קוראת שאת 'קצת' כועסת על בעלך , מוזמנת להרחיב או להתעלם מהשורה הזו. שלך QT אה , לימודים? הם יגיעו.... אצלי בגיל 40 , ולך כבר יש תואר ראשון , את תקבלי הקלות ויעוף לך הזמן. }{

ME 11

New member
qt10 ../images/Emo185.gif../images/Emo118.gif

שלחתי לך מסר כי כתבתי שם משהו שאני לא רוצה שכולם יראו . ביי ME

qt1

New member
בא לי אבטיח../images/Emo176.gif

כל השלושה האחרונים שקניתי היו 'על הפנים'...גם לקחת אותם ברגל , גם להעלות אותם 3 קומות וגם להוריד לזבל אחרי שמתקרר... נו שויין. השבתי למסר שלך , שיהיה לך סופשבוע מקסים ואל תשכחי לפנות זמן!!!לפנות זמן איכות לעצמך ולבן זוגך. נשיקות...
(איזה דביק אה? LOL ) QT

למעלה