יה , את כאן../images/Emo140.gif איזה יופי...
הלימודים לקראת העבודה מתחילים בשבוע הבא , מדובר על 6 שעות שבועיות במשך 10 שבועות ... המשכורת לדבריהם תתחיל מהשעה הראשונה בה אני אעבור הכשרה. לימודי הרפלקסולוגיה - שנה א' ,מתחילים אחרי החגים , פעמיים בשבוע, בשעות בוקר או ערב , 3 שעות כל פגישה וזה נתון להחלטתי באילו שעות ללמוד , במקום העבודה מודעים לכך שנרשמתי ללימודים ומאוד מעודדים את זה , זה לא בא על חשבון העבודה או להיפך... בוודאי שהילד מקנא באחיו הצעיר , זה רק טבעי ... אם קשה לך איתו , תנסי למצוא זמן רק בשבילו לפחות חצי שעה ביום , את תתפלאי כמה הוא יכול בטיול בן חצי שעה לספר לך על הרגשות שלו. אבל תהיי רק שלו , זה מאוד חשוב. אני יודעת שיש הבדל בין ילד אחד לשניים , אבל יש המון סיפוק , את פשוט איכשהו מצליחה להביא את עצמך למצב של תשישות ואני לא יודעת איך זה קורה. אולי צריך שתקחו איזו נערה שתעזור לכם? אני עשיתי את זה כשהבן נולד , לקחתי נערה ושילמתי מעט , גרם לנערה אושר, גרם לתינוק אושר לצאת לטייל עם הנערה והבת שלי ואני ישבנו ושיחקנו לנו או כל מיני... רק לא לתת לאף-אחד להרגיש שהוא נופל מהרגליים, גם לא יקרה כלום אם תשני כשהיא תגיע ותיקח את שניהם לטייל... מה את אומרת? הלכת לישון חלומות מתוקים ME יקרה , ואני שמחה על שעזרתי לך עם הספר. קוראת שאת 'קצת' כועסת על בעלך , מוזמנת להרחיב או להתעלם מהשורה הזו. שלך QT אה , לימודים? הם יגיעו.... אצלי בגיל 40 , ולך כבר יש תואר ראשון , את תקבלי הקלות ויעוף לך הזמן. }{