נסביתי בשבילךM.A.N. SL 200 !!!!
ב"ה אשמח לקבל תמונות שלו עם הצביעה הישראלית. אך אפשר גם תמונות של חברות זרות לא מגוגל (חיפשתי שם).
יש אטובוס כזהנסביתי בשבילך
דווקא יש
סליחה .אפרט יותריש אטובוס כזה
בהר ציון איפה שיש מגרש למכירה מוכניות שם עומדת מכונית
מישהו אולי יכול לצלם אותו?סליחה .אפרט יותר
בתל אביב בשד' הר ציון מאחורי בית משפט לעבודה יש שם שלט ענק שבו צילום של מונית חדש אנגלי שם יש מגרש למכירה מכוניות עומד שם אטובוס כזה
האוטובוס הזהנסביתי בשבילך
דווקא יש
משיחה שהיתה לי במפעל מ.א.ןהאוטובוס הזה
הוא בדיוק כמו סידרת 3000 שהיתה ב"דן". רק תשימו לב לחלונות. אני לא מבין למה בחו"ל בהרבה מקומות אי אפשר לפתוח את החלונות. זאת הסיבה העיקרית שהמפרקית שהיתה בניסיון ב"דן" הוחזרה מהר מאוד לגרמניה. כי אי אפשר היה לפתוח את החלונות.
למסוף כרמליתמשיחה שהיתה לי במפעל מ.א.ן
הובהר שעניין החלונות הופנם לחלוטין. במפרקית החדשה (הלבנה) של אגד בירושלים כבר הותקנו שתי יחידות מיזוג בטכנולוגיה חדשה וקומפקטית יותר מתוצרת Sutrak. אגב, מפרקית זו, כך נאמר לי ע"י האחראי על המכירות לישראל במ.א.ן, נמצאת ברשות אגד לתקופת נסיון של שנה.
כן זה הדגם המקורי.למסוף כרמלית
פעם הבאת לי תמונהב האם זה דומה לו אבל לא כרטיסן אם יש לך כרטיסן אז תביא לכאן בשביל צחקן
אופס, 1005.כן זה הדגם המקורי.
ואת התמונה אני העליתי בעבר. זוהי כרטיסנית מספר 1004.
למסוף כרמלית ולאוריכן זה הדגם המקורי.
ואת התמונה אני העליתי בעבר. זוהי כרטיסנית מספר 1004.
תן קישורלמסוף כרמלית ולאורי
לא צריך לחפש כבר מצאתי אני מקווה שצחקן ישמח לאורי . שיהיה לך שנה טובה .... מצטער שגם אותך שכחתי ותודתי לך על תמונה
בבקשהתן קישור
ב"ה לאשכול של אנדי רודלסקו.
אין בעד מה.למסוף כרמלית ולאורי
לא צריך לחפש כבר מצאתי אני מקווה שצחקן ישמח לאורי . שיהיה לך שנה טובה .... מצטער שגם אותך שכחתי ותודתי לך על תמונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.