M.A.N. SL 200 !!!!

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
M.A.N. SL 200 !!!!

M.A.N. SL 200 !!!!
ב"ה אשמח לקבל תמונות שלו עם הצביעה הישראלית. אך אפשר גם תמונות של חברות זרות לא מגוגל (חיפשתי שם).

aas111

New member
סליחה .אפרט יותר

יש אטובוס כזה
בהר ציון איפה שיש מגרש למכירה מוכניות שם עומדת מכונית
סליחה .אפרט יותר
בתל אביב בשד' הר ציון מאחורי בית משפט לעבודה יש שם שלט ענק שבו צילום של מונית חדש אנגלי שם יש מגרש למכירה מכוניות עומד שם אטובוס כזה

טוארג

New member
מישהו אולי יכול לצלם אותו?

סליחה .אפרט יותר
בתל אביב בשד' הר ציון מאחורי בית משפט לעבודה יש שם שלט ענק שבו צילום של מונית חדש אנגלי שם יש מגרש למכירה מכוניות עומד שם אטובוס כזה
מישהו אולי יכול לצלם אותו?
זה לא כל כך רחוק! זה בתל אביב!

ארזS

New member
האוטובוס הזה

נסביתי בשבילך
דווקא יש
האוטובוס הזה
הוא בדיוק כמו סידרת 3000 שהיתה ב"דן". רק תשימו לב לחלונות. אני לא מבין למה בחו"ל בהרבה מקומות אי אפשר לפתוח את החלונות. זאת הסיבה העיקרית שהמפרקית שהיתה בניסיון ב"דן" הוחזרה מהר מאוד לגרמניה. כי אי אפשר היה לפתוח את החלונות.

משיחה שהיתה לי במפעל מ.א.ן

האוטובוס הזה
הוא בדיוק כמו סידרת 3000 שהיתה ב"דן". רק תשימו לב לחלונות. אני לא מבין למה בחו"ל בהרבה מקומות אי אפשר לפתוח את החלונות. זאת הסיבה העיקרית שהמפרקית שהיתה בניסיון ב"דן" הוחזרה מהר מאוד לגרמניה. כי אי אפשר היה לפתוח את החלונות.
הובהר שעניין החלונות הופנם לחלוטין. במפרקית החדשה (הלבנה) של אגד בירושלים כבר הותקנו שתי יחידות מיזוג בטכנולוגיה חדשה וקומפקטית יותר מתוצרת Sutrak. אגב, מפרקית זו, כך נאמר לי ע"י האחראי על המכירות לישראל במ.א.ן, נמצאת ברשות אגד לתקופת נסיון של שנה.

aas111

New member
למסוף כרמלית

הובהר שעניין החלונות הופנם לחלוטין. במפרקית החדשה (הלבנה) של אגד בירושלים כבר הותקנו שתי יחידות מיזוג בטכנולוגיה חדשה וקומפקטית יותר מתוצרת Sutrak. אגב, מפרקית זו, כך נאמר לי ע"י האחראי על המכירות לישראל במ.א.ן, נמצאת ברשות אגד לתקופת נסיון של שנה.
למסוף כרמלית
פעם הבאת לי תמונהב האם זה דומה לו אבל לא כרטיסן אם יש לך כרטיסן אז תביא לכאן בשביל צחקן

orib44

New member
כן זה הדגם המקורי.

למסוף כרמלית
פעם הבאת לי תמונהב האם זה דומה לו אבל לא כרטיסן אם יש לך כרטיסן אז תביא לכאן בשביל צחקן
כן זה הדגם המקורי.
ואת התמונה אני העליתי בעבר. זוהי כרטיסנית מספר 1004.

aas111

New member
למסוף כרמלית ולאורי

כן זה הדגם המקורי.
ואת התמונה אני העליתי בעבר. זוהי כרטיסנית מספר 1004.
למסוף כרמלית ולאורי
לא צריך לחפש כבר מצאתי אני מקווה שצחקן ישמח לאורי . שיהיה לך שנה טובה .... מצטער שגם אותך שכחתי ותודתי לך על תמונה

צחקן

New member
תן קישור

למסוף כרמלית ולאורי
לא צריך לחפש כבר מצאתי אני מקווה שצחקן ישמח לאורי . שיהיה לך שנה טובה .... מצטער שגם אותך שכחתי ותודתי לך על תמונה
תן קישור
ב"ה לאשכול של אנדי רודלסקו.

orib44

New member
אין בעד מה.

למסוף כרמלית ולאורי
אין בעד מה.
שנה טובה גם לך, ולכל האנשים הטובים בפורום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה