linkin park (לקרוא עד הסוף!)

lost in school

New member
linkin park (לקרוא עד הסוף!)

היום לראשונה בחיי החלטתי לשמוע את הדיסק של LP כדי לראות ממה כולם עושים רעש, ומי חידש את המושג "ממושכר". הלכתי לחבר חביב (לא קשוח) שסיפר לי שהוא שומע אותם, וביקשתי ממנו דיסק שלהם. החבר מיהר לתת לי דיסק שנקרא Hybrid theory ועליו נמצא הלוגו, כמה גריפיטי נחמדים, חייל עם כנפי זבוב ורקע אפור. עד פה הכל בסדר. הכנסתי את הדיסק למערכת ו-יצאנו לדרך! שמעתי את הדיסק במשך כרבע שעה ואז בשיר ה-5 או ה-6 החלטתי לגמור עניין. זאת פשוט לא המוזיקה שלי, אבל תוצאות ומסקנות בכל זאת הבאתי. אז ככה... בעיות: א. הלהקה שרה על בנות (אין בזה רע אני לא שוביניסט אבל מבט קצר אל העבר מגלה שכל להקת מטאל שהתחילה בשירי אהבה או הגיעה לשלב הזה - הסריחה - ) ב. המוזיקה לא מעניינת. כוונה: הגיטרות והבס לא הביאו שום סולו (הכוונה בסולו זה יותר מ-3 תווים שאינם אקורד...) הליווי מורכב מפאוור קורדים בלבד (למי שלא מנגן הכוונה היא לשני צלילים) ואין שום שינוי משיר לשיר, או בקיצור - טרנס עם מילים ג. (לקשוחים בלבד) יש להם דיג´יי ולזמר יש קול שלא יגיע למטאל בחיים. מעבר לזה הם מנסים להתאים את עצמם לפרופיל של ה-MTV שאת זה אני מאוד לא אוהב!!! תגובות: א. חלק מהשירים הכרתי, וממה שאני חושב המצב עדיין יכול להשתפר. ב. בשיר החמישי (crawlling) הייתה להם יציאה שעם קטע סולו אחד היתה יכולה להגיע רחוק. כי המילים נחמדות, אין רק מוזיקה של מחשב ואת הזמר שעושה backing vocals לא שומעים בכלל לסיכום: LP הם לא להקה טובה נכון לעכשיו אבל הם גם לא פופ שמוכרים לקשוחים. הם פשוט יציאה של איזה כמה פוזרים חביבים שנהיו להיט (עד שבא לו איזה פריק מפחיד ועצבני שקבע שהם ממושכרים) הצליחה די טוב ציון: 4

a_duck

New member
אמ...בעיקרון התיחסתי לזה ברצינות...

עד שראיתי את השורה "עד שבא לו איזה פריק מפחיד ועצבני שקבע שהם ממושכרים" אני מקווה שהוא כתב את זה בציניות... בכל מקרה...להקה מסריחה...ולהגיד שזה לא פופ זה אידיוטי...

Upon The Ashes

New member
בלה בלה

לא מנסים למכור אותם לקשוחים כי קשוחים אמיתיים כמוני וכמו ברווז לורד קשוח ואחרים לא יקנו דבר כזה בחיים :) זה סתם פופ עם גיטרות, הסאונד של זה לא הופך את זה ל"לא פופ" וגם הסאונד נורא פופי נקי מידי אפילו (הא?) וכזה קצבי פוצי מוצי מעצבן

tool2002

New member
טוב אז ככה

בעקרון אני אוהב מאוד מטאל,ורוק,אפילו שאין אפשרות לדעתי להכליל אותם למטאל. המוסיקה שלהם חביבה מינוס,לסולן שלהם יש קול של ילד מתלהב,ופרצוף של שמוק.יש לי בעיה מסויימת שכל פעם שאני רואה קליפ שלהם נותן לי חשק לתקוע לו נוד למקרופון(תחושה מוזרה). אבל ........עם כל זה,הם להקה שהצליחה ובגדול,חבל שאנשים בארצינו לא מבינים במוסיקה ומתלהבים לשמוע להקות של ילדים מתלהבים. בכל אופן עם פגעתי במשהו אני מתנצל,אל תקחו את זה אישית,יש לי סלידה עצבנית ממוסיקה ממוסחרת. TOOL

Necrophil

New member
היי זה דווקא רעיון לא רע אשכרה

להביא אותה בניתוח מעמיק של להקה שאני סותמת את האוזניים כל פעם ששמים אותה בגלגל"צ... ניתוח טוב אגב. זה השיר הזה, נו, העלק כבד, שכחתי את המילים... (משהו כזה "מבאס" על אמונה או משהו כזה?..) בכל אופן מה זה השם הזה "לינקין פארק" (כלומר, מאיפה הוא הפולץ?)?!?! זה החידה הכי גדולה לגבי.

את שומעת גוט´ אינדסטריאל..

ויש לך בעיה עם השם "לינקין פארק"? :) והמבין יבין.. :)

elad2040

New member
כולם פה מקנאים

כי החברה של לינקין פארק מזיינים כמו שפנים!

Dreamsphere

New member
מי שלא קלט LP הם להקת בנים לא

להקת METAL או NEW METAL איך שקוראים לזה

tool2002

New member
לסיכום קטן...

כמו שתמיד אני אומר לכל אחד יש את הלהקה המועדפת עליו,ואני חושב שאין סיבה להשמיץ אף להקה. אני אישית לא אוהב את לינקין פארק ולא בגלל שאני מקנא בהם שהם מזיינים כמו שפנים,או בגלל שהם הצליחו או בגלל כל סיבה שהיא. הסיבה העיקרית היא סגנון המוסיקה.(זיונים יש לי מספיק,יופי,זה עניין של טעם,וכן גם הצלחה). בכל אופן עם כל זאת שאני לא אוהב אותם אני גאה להגיד שאני די ג´יי דיי מפורסם באזור ת"א למוסיקת רוק ומטאל,הרבה מהקהל שמגיע למועדונים מגיע בגלל שהתחיל לשמוע בהתחלה את לינקין פארק ולימפ ביזקיט,והיום רובו שומע מוסיקה איכותית יותר(ושוב עניין של טעם אישי). אז כל מי שלא אוהב ישמור זאת לעצמו,מי שאוהב ישמור זאת לעצמו גם כן. תעשו חיים חבר´ה,ושבת שלום לכוווווולם. TOOL.

lost in school

New member
למי שלא הבין אותי...

לא! אני לא חושב שהדיסק של LP יסתובב בערכת שלי פעם נוספת. ואין לי בעיה עם קשוחים בכלל, אבל כמו ש-tool אמר: כל מי שהיום קשוח, לפני שנה, שנתיים או יותר היה מאושר כשהוא היה שומע שגרין-דיי הוציאו קליפ חדש או כשבלינק כתבו את adam song. אז נכון, היום (אני לפחות) המוזיקה הזאת לא מעניינת אותנו, ואף אחד מהקשוחים לא ישמע אותה (גם כי אז הוא לא יהיה קשוח כ"כ וגם כי הוא באמת לא אוהב את זה...) אבל אחרי הכל: אסור לשכוח שפעם גם אנחנו אהבנו דברים כאלה!

למעלה