liat94 - העוגה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!

liat94 - העוגה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!../images/Emo9.gif

העוגה עם האינסטנט פודינג לקחה את המקום הראשון וזכתה, כמובטח, לשימוש הראשון בקיצנאייד ענבים החדש שלי!! יצאה
ות - טעימה, יפה וקלילה! רק להגיד שאני עושה עוגה דומה המון זמן כבר, אבל התחתית האפויה עם האינסטנט פודינג שוקולד - לקחה את כל הקופה גם בקלילות וגם בטעם
! אז, ושב, תודה!! ותבשלי טוב טוב לחם ולחמות, הא?
תמר.
 

liat94

New member
וואו מדהימה אני שמחה שנהנית, היא

בהחלט עוגה שקוצרת המון מחמאות, אחרת לא הייתי ממליצה לך עליה.... תהני ממנה יקירתי, וכן, כן אני בהכנות לקראת השבתתתתתתתתתתתתתת נהנית שאת נהנית..... באהבה ומכל הלב מירושלים הקרההההההההההההההההההההה, ליאתי
 
קחי, בדיוק הקלדתי אותו

למישהי בעבודה...! עוגה מעולה וקלה של liat94 ----------------------- לחמם תנור לחום בינוני, 180 +- לשמן תבנית "26 ----------------------- 6 חלבונים 6 חלמונים 2 כפות סוכר 2 סוכר וניל 1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד ----------------------- מקציפים את החלבונים... בשבלב מוסיים, כשהקצף פחות או יותר יציב - מוסיפים 5 חלמונים. חלמון אחד לשמור בצד. מוסיפים סוכר, סוכר וניל ואח"כ את האבקה של האינסטנט פודינג שוקולד. הכל תוך כדי הקצפה, עד שיש עיסה חלקה. זהו. שתי דקות וגמרנו עם העוגה. שופכים לתבנית המשומת, מכניסים לתנור החם - 20 דקות וזהו. ----------------------- שמים את העוגה בצד להתקרר ומכינים קרם: 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 1/2 כוס חלב. מקציפים עד שהקרם סמיך וטוב. שופכים על העוגה שהתקררה ומשטחים יפה-יפה. ----------------------- מכניסים קרם שוקולד: 200 ג' שוקולד + 12 כפות חלב - ממיסים על אש קטנה-קטנה (*במקור - חצי כמות, כלומר 100 גר' שוקולד ו-6 כפות חלב. אני גרגרנית...) כשהשוקולד נמס - מורידים מהאש. מוסיפים 50 גר' מרגרינה. ממיסים. (*50 גר' זה כמות טובה לא משנה אם עשית 100 או 200 גר' שוקולד). כשהקרם חלק מוסיפים לו את החלמון ששמנו בצד ומערבבים מהר, שלא תצא . יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר. עם ההמשך אני בטוחה שתסתדרו. אם יש בעיות - תקראו לי ואני אדגים את הצעדים הבאים... ותודה לליאתי שהביאנו עד הלום!!
 
למעלה