liat94, בוקר טוב!

מבשלת

New member
liat94, בוקר טוב!

אפשר לקבל את המתכון של עוף בפירורי לחם ופרגיות ברוטב מדהים? תודה מראש

liat94

New member
עוף בפירורי לחם בתנור

אני עשיתי עם 4 חלקי עוף היינו 2 זוגות ירכיים שחתכתי לחצי ויצא לי בעצם 4 חתיכות עוף.... לפירורים 7 כפות פירורי לחם 1/2 כף קורנפלור 1 כף קמח 1/4 - 1/2 כפית אבקת שום 1/4 - 1/2 כפית אבקת בצל 1 כפית פפריקה מתוקה... 1/2 כפית פפריקה חריפה (אפשר לא להוסיף) 1/2 כפית פלפל שחור להכניס את הכל לתוך שקית רגילה... לשטוף את חלקי העוף היטב מתחת למים, למשוח את החלקים במעט שמן....ולהכניס לתוך השקית שבה נמצאים הפירורים עם התבלינים... לערבב היטב (הפירורים נדבקים, ואם לא אז מעט עזרה הם הידיים).. להניח בתנור אפייה במשך כ-40 דקות... יוצא ממש ממש קריספי ותענוג לחייך.... בעלי לא השאיר לי אפילו חתיכה אחת מרוב שהוא התלהב מזה
בתאבון יקירתי, ליאתי אמא של דניאל ועידן

liat94

New member
משהו ששכחתי לציין מבשלת.

1 כפית מלח.... סליחה ליאתי אמא של דניאל ועידן.....

liat94

New member
המתכון שלי לפרגיות....

כ-1/4 כוס שמן 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח 1/2 כפית כמון 4 - 5 שיני שום כתושות או קצוצות דק... 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חייב אם הילדים לא אוהבים) 1 כף מיץ לימון (סחוט טרי) 2 - 3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק... לערבב את כל החומרים היטב.... להניח את הפרגיות בפנים... וקדימה למולטי שף... בהצלחה ליאתי אמא של דניאל ועידן נ.ב. לגבי התבלינים הכל עניין של טעםםםםםםםםםםםםםםם את יכולה להפחית או להוסיף... בהצלחה

למעלה