Let Me Entertaine You

אמ..

שיר השבוע של עברי: איש יקר שיר השבוע לא של עברי: סודותיי- דיןדין אביב. אלבום שבועי: CD המלצה שבועית: לא להתייאש גם כשקשה.

november rains

New member
תנסה למצוא את שלי עכשיווווו

שיר השבוע של עברי-בוא אל המים שיר השבוע לא של עברי-שלי-אלג'יר אלבום שבועי-עם הזמן. תמונה שבועית המלצה שבועית-תעשו שיעורים במתמטיקה ואז תדעו את החומר. ותעשו קבוצת תמיכה כשאתם לומדים למתמטיקה כי זה ממש עוזר.

MaaYanGa

New member
אני, באיחור קל

שיר השבוע של עברי: מלטף ומשקר שיר השבוע לא של עברי:בדרך למילווקי/איגי וקסמן אלבום שבועי: מלטף ומשקר תמונה שבועית:הוא כזה מכוער פה..
המלצה שבועית: תאכלו פיטנס, זה טעים. שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? מקווה מאוד שב-100, לא בטוח

מעיייין

New member
סבתא מעצבנת! ../images/Emo46.gif

שיר השבוע של עברי לאונרדו. שיר השבוע לא של עברי שנינו שווים (אביב גפן) אלבום שבועי פצעים ונשיקות--> מוניקה סקס תמונה שבועית מרוק העצמאות
המלצה שבועית לא להקיא
שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? אף אחת..

אמ.. אז ככה.. ../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של עברי- מרי לנצח שיר השבוע לא של עברי- איתי/ של קרן אחת.. פלס או משו כזה.. אלבום שבועי- אמ.. לא יודעת.. אין השבוע.. תמונת השבוע- סוף סוף יש תמונות מרוק העצמאות---> קבלו את הליכלוך בבוקר =] המלצת השבוע- כשאתם מעתיקים במבחן בפיזיקה עם פלאפון תבדקו קודם שהוא על שקט (מנסיון..!! =/)

**

שכחתי את שאלת השבוע! באיזה מההופעות הקרובות תיהיו נוכחים- במאה אני לא יהיה כי קבעו לי מסיבת סיום בתראיך הזה (=באסה!!) מקווה להיות באחת מההופעות האחרות..

מעיייין

New member
אם היו פקקים,

זה אולי היה יותר נקי. כי אנשים היו שומרים ת'בקבוק. מה אני יכולה לעשות להם עם פקק

למעלה