Let Me Entertaine You

Let Me Entertaine You ../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של עברי שיר השבוע לא של עברי אלבום שבועי תמונה שבועית המלצה שבועית שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים?
סופ"ש מלהיב ושבוע קולי.

maymayush

New member
רובי וויליאמס...../images/Emo99.gif

זמר לועזי הכי אהוב עליי. שיר השבוע של עברי- 'על קו המים' בביצוע האלקטרוני יותר. שיר השבוע לא של עברי- 'אל תדאג' של אביב גפן, ובביצוע של אביב גפן! אלבום שבועי- סימפל פלאן. לא זוכרת את שם האלבום. המלצה שבועית- כשאתם קונים למישהו מתנה תשתדלו לברר אם יש לו/הוא צריך או רוצה את מה שאתם קונים. שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? אף אחד
לא מרשים לי... אומרים שלהופעה הולכים פעם בחצי שנה בערך, ולא כל חודש... רוצה להופעה!!! אבל אולי אני אצליח לארגן חברים ללכת להופעת המאה ואז לא תהיה להם ברירה אלא להרשות לי... נקווה. סופ"ש מעולה גם לך.

../images/Emo28.gif.

שיר השבוע של עברי- למרבה ההפתעה, "זה טוב". שיר השבוע לא של עברי- ברייט אייז - Landlocked Blues אלבום שבועי- אין ממש תמונה שבועית- אם ניר
היה שולח לי את הציור של הדובי, זאת הייתה התמונה.
המלצה- איף, מה. שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? אני בפגרה עד יוני, כנראה.

dabnir15

New member
זה יצא ליצן :( ולא דובי

אבל את תקבלי אותו - שניפגש (מתי ???????)

SRonush

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של עברי- יותר טוב כלום. שיר השבוע לא של עברי- זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן, נעים בחוץ- יוני בלוך. אלבום שבועי- אולי זה אני, יוני בלוך. תמונה שבועית- המלצה שבועית- להתאמץ להגיע למטרה, וללכת עם זה עד הסוף. בסוף זה באמת עוזר.
שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? ההופעה ה-100 של זלא"ד

dabnir15

New member
../images/Emo28.gif

שיר השבוע של עברי> אף אחד משנינו/ג'קט שיר השבוע לא של עברי> איתי- קרן פלס , ים- דין כרמל אלבום שבועי> מלטף ומשקר- עברי תמונה שבועית>
המלצה שבועית> יש לי הרבה: אל תלכו חצי תל אביב ברגל, אל תקומו על רגל שמאל, אל תתבאסו מכל דבר, ומספיק. שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? השבוע בגמר ליגת האולפות- בננה בי'ץ (17.5) עם אופירי ומור.

../images/Emo39.gif

שיר השבוע של עברי-כשהכל יעבור :) שיר השבוע לא של עברי-כל החברה-מוניקה סקס..שיר עצוב... אלבום שבועי-אין.. המלצה שבועית-ללמוד לבגרויות! :( (למי שיש...) באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? ההופעה בבארי והופעת המאה...אמא לא יכלה להגיד לי לא כי היא באה גם! :))

האגוש

New member
../images/Emo166.gifלא עבר כבר יום העצמאות? ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של עברי "ג'קט"
שיר השבוע לא של עברי "הרגע"-שילה פרבר, או "נמס בגשם" של יהודה פוליקר.
אלבום שבועי "הילד שבך"-יהודה פוליקר.
תמונה שבועית
המלצה שבועית כשאתם מנסים לפתוח דלת, ומושכים ומושכים, והיא לא נפתחת, תנסו לדחוף
. [תחסכו לעצמכם פאדיחות]
שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? כנראה שהופעת ה-100.

../images/Emo28.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של עברי "ג'קט
שיר השבוע לא של עברי "איתי" של קרן פלס ו-"להיות" של בנות נחמה. לבום שבועי אין לי שמץ. תמונה שבועית הנה
המלצה שבועית כנסו לצ'אט. מגניב שם עם כולם
שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים?הופעת 100!! יאש! ף-D

maymayush

New member
יופי של המלצה

כנסו לצ'אט... בא לי לדבר עם אנשים... ובחתימה שלך יש את המספרים מאבודים. וזה מגניב. ומה יש לי היום התחלתי לקרוא את החתימות של כולם... טוב אני כנראה משתגעת מחסך באנשים אז כנסו לצ'אט!

B a 7 a K

New member
../images/Emo14.gif

שיר השבוע של עברי: "פז'ו צבאית". שיר השבוע לא של עברי: כל הדיסק של שילה.
ואם חייבים אחר, אז "רק לנו". אלבום שבועי: שילה פרבר- "מתוק שחור".
תמונה שבועית:
המלצה שבועית: שילה, שילה, שילה- וכמה שיותר.

Arielcohen

New member
יאאא

שיר השבוע של עברי אדוני שיר השבוע לא של עברי "שיר אהבה פשוט" אלבום שבועי אין לי... תמונה שבועית ------------> המלצה שבועית מממ... לחרוש? שאלה שבועית: באיזה מההופעות הקרובות תהיו נוכחים? מקווה שבהופעת ה100... עוד לא יודע

GREEN woMAN

New member
פףף../images/Emo46.gif

עברי
אישה לוויתן מהLIVE CD לא עברי
Landlocked Blues - Bright Eyes תמונה שבועית
פףף אני כ"כ עייפה פה. המלצה שבועית
דפנה! דברי איתי כבר
שאלת השבוע
כנראה בהופעת המאה.. לא סגורה על זה

למעלה