lenovo x200 - האם הוא עומד בדרישות הבאות?

snakile

New member
lenovo x200 - האם הוא עומד בדרישות הבאות?

זה המחשב: http://memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTIX200NOBs&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=77 אני מתכוון להשתמש בתוכנות הבאות: visual studio, matlab, adobe premiere, adobe photoshop, adobe flash. אני מעוניין דווקא בדגם הזה בגלל המשקל הנמוך שלו, אבל אני לא בטוח שהוא מספיק חזק בשביל התוכנות האלה. מה דעתכם? תודה.

RoyBO

New member
שים לב

1. מדובר ביבואן אפור- האחריות ע"י החנות. 2. מדובר בדגם ישן. 3. מערכת הפעלה ויסטה. 4. רק 2GB זיכרון, יש להרחיב.

snakile

New member
אוקיי...

למה העובדה שהדגם ישן היא בעייתית? האם יש דגם חדש יותר מקביל (קל משקל וחזק)? לגבי מערכת ההפעלה: יש אפשרות לדעתך לבקש ללא מערכת הפעלה בכלל? האם זה יוריד את המחיר? זה מקובל לבקש לקבל מחשב ללא מערכת הפעלה? (יש לי כבר מע' הפעלה). מה לגבי הלנובו הזה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751735 תודה רבה.

RoyBO

New member
X201 חדש יותר ויותר מומלץ

דבר ראשון הניידים מסדרה זו צריכים להגיע עם 3 שנים אחריות שנה אחריות מעיד על יבוא אפור. בניידים מסדרה זו לא ניתן לקבל ללא מערכת הפעלה.

kitt

New member
מעבר לכך מדובר על מעבד SL שהוא סדרה מוחלשת

של הCore2duo ולא בטוח שיעמוד בגבורה בכל הדרישות שלך.

snakile

New member
וגם יותר יקר...

יש לך איזשהן המלצות על מחשב נייד קל משקל כמו זה אבל שגם עונה על הדרישות? למה הכוונה "ניידים מסדרה זו"? איזו סדרה? כל מה שמתחיל ב-lenovo x?

snakile

New member
תודה

מה זה תחנת עגינה? זה מחובר למחשב? זה חלק מהמחשב? האם המשקל שכתוב שם (1.4 ק"ג) כולל את המשקל של הסוללה? לא כתוב שם כמה זמן המחשב צפוי לפעול בלי חיבור לחשמל. אתה יודע במקרה (פחות או יותר)?

RoyBO

New member
תחנת עגינה היא משטח נפרד

שמרכיבים עליו את המחשב ויש לו חיבורים נוספים שאין במחשב וכונן DVD. סוללה 6 תאים אמורה לעבוד במחשב כזה כ-3-4 שעות תלוי בשימושים. אין לי מושג אם המשקל כולל סוללה או שלא, בסדרה זו בדרך כלל המחשב שוקל עם סוללה עד 2 קילו. תשאל את החנות.

snakile

New member
תחנת עגינה

איזה חיבורים? האם תחנת עגינה היא משהו נפרד מהמחשב? כלומר, אני יכול להסתובב עם המחשב גם בלי התחנה? (ואז, כשאני לא צריך כונן DVD המחשב יהיה קל יותר...)

RoyBO

New member
אמרתי לך כבר נפרד מהמחשב.

אתה יכול לחפש שניה בגוגל ולהבין. אתה יכול להסתובב בנפרד עם המחשב זו המטרה שלו.

למעלה