L&V

passioneta

New member
L&V

הייתי אתמול ב-L&V בקניון רננים והיה נורא: דגמים מאוד מבוגרים ומכוערים וגם האיכות ירודה (תפירה עקומה וכו,).

הגזמת הפעם !

אני משווקת את דגמי בחנות של L&V בקניון מלחה שבירושלים ולא כל הדגמים שם בחנות הם לטעמי אבל הרבה יצרנים שאת פוגשת בחנויות רגילות של מידות גדולות מופיעים תחת המותג שלהם .אי אפשר להגיד של"נפרוטיטי ,או שילובים שזה אלונה מירון. דגמים מכוערים . אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח . האיכות ? כמו אצל כל מי שתופר בעזה או מייבא מסין . היום לא קונים בגד ל10 שנים .

דניאלה14

New member
למה הגזימה???אני חושבת שהיא צודקת

גם אני הייתי והתאכזבתי קשות !!! הדגמים מכוערים בלשון המעטה, מבוגרים ולא מחמיאים , נראה כאילו הם אספו את כל הדגמים הפחות יפים לחנות הזו!

ruth0561

New member
לא לעשר שנים, אבל שישרוד עשר כביסות

הייתי בעונות לפני שבועיים, כשהם נתנו 200 ש"ח הנחה שזה בעצם 50 אחוז הנחה אם קונים שניים. ומאוד רציתי להתחדש .נגעתי הסתכלתי על התפירה חטפתי חום. הבנתי שאין ברירה אני שוב אתפור לבד. באיכות וגימורים של חייטות משובחת בצבעים שמתאימים לי, בגזרות שישבו עלי בול. השבוע נכנסתי לגולדשטיין בנחלת בנימין וקניתי בד כעת אחת וחצי בלילה מוצ"ש סיימתי לגזור : 3 זוגות מכנסיים (קורדרוי דרוס -חרדל ירוק, גברדין צלעות אפור, וכמו המקטורן) 2 חולצות מקטיפה (כתומה וצהוב חרדל ) מקטורן דק (מבד שיש בו חוט מחליף צבעים ונצנוץ של לורקס) רק הפליז מחכה למשך השבוע- ירוק זית מדהים שיספיק למקטורן מחוייט ארוך וכל זה עלה לי 349 ש"ח !!! אם היית לי מצלמה הייתי מצלמת את החשבונית וגם את הבדים ובסוף גם את הבגדים המוכנים רק שאם אתן בנחלת בנימין- ממש לפני הפינה של גרוזנברג לפני שהמדרחוב מתחיל יש מסעדה צמחונית בצהריים בופה מדהים- היה כל כך טעים ששיחררתי כפתור.

מסכימה איתך על 10 כביסות ......

ותתחדשי על הבגדים שתפרת לך . מה לעשות כשאת צריכה שירותים של בעל מקצוע אחר ,טכנאי איסטלטור חשמלאי כל שהוא עובד אצלך 20 דקות וגובה 250 שקלים עבור הביקור והעבודה , (חומרים אין ) כי זה יתרונו עליך את משלמת נכון .אז כך מי שאין לו ידי זהב כמו שלך חייב לקנות בגדים ואז יש לו כל מיני אופציות מה לקנות , היכן לקנות ,מתי לקנות , .על אופנה איכות ומחיר לא צריך להתפשר אבל לא צריך להגזים. שיהיה לכולנו שבוע נפלא

סקסיית

New member
יקירתי את צודקת.. אבל חלקית

אכן המחיר לבדים הוא זול.. אבל אל תשכחי את שעות העבודה שלך ואת החשמל של המכונה והחוטים והכל... והכי חשוב... את יודעת לתפור. תתחדשי
נ.ב. את עלות המכונה חישבת?

קלריסה

New member
אני מקנאה בך בגדול

מה את אומרת? איזה כיף כשיש יכולת כזאת. כל הכבוד. אשמח לראות צילום של היצירות, אם במקרה יצא לך

orlu

New member
הבעייה של ורדה לילית ידועה בעניין

הזה,,,בעבר מאוד אהבתי את האופנה שלהם כמו כן הם היו נדיבים בגזרות עשירות ובדים משובחים. בתקופת המיתון האחרונה שהייתה הם שמרו על פרופיל נמוך ושינו 180 מעלות את העצובים והבדים,,אם כי לא את המחירים וזה גרם לי אחרי בקורים אין ספור פשוט לנוס החנות..אגב דיי באישור מנהלות החנות. נפרטיטי זו אופנה מדהימה אחת הטובות שיש אבל הן ניבלעות בחנויות הללו המחירים שלהם מוגזמים בגדוללללללללללללל,,,והם על גבול המידות הגדולות. עוד טאץ" קטן חסר שם והם יהיו המנצחים מבחינתי.

אימאא

New member
האם גם לכם מפריעים התגים של

החולצות-שתופרים תג על תג בתפירה דוקרת?

לצת

New member
ודעה שניה ../images/Emo204.gif

אתמול הייתי ב L&V בבילו סנטר וקניתי 2 סריגים.. ואנלא חושבת שאני כל-כך מבוגרת

האמת שראיתי את L&V ברננים

והיו שם כמה דברים שדי מצאו חן בעיני, בייחוד בחלון. אבל אני יודעת כבר מזמן שאני לא רק מבוגרת, אלא זקנה ממש כשמדובר בבגדים... מה שכן - המחירים אסון. והערה קטנה לרות - יש כאלה שאין להן הזמן ללמוד לעצב ולתפור, ואפילו לו ידעו - לא היה להן הפנאי ללכת לקנות את הבדים, לגזור ולתפור. גם על זמן משלמים מחיר. שלא לדבר על נימת ההתנשאות שלך, שלא אהודה עלי, אבל שוין. יום טוב לכולן.

ruth0561

New member
זמן אף פעם לא היה לי

אני משלמת מחיר כבד בזמן שהתפירה לוקחת-משהו תמיד בא על חשבון משהו. אז בתקופות שאני תופרת אני לא צועדת, לא קוראת, מבשלת פחות מושקע. ככה שאין ארוחות חינם- אבל המדד בסופו של יום הוא בעיקר ההנאה. אז יש מי שתהנה ממסאג ויש מי ששלוש שעות חדר כושר עושות לה את זה ויש מי שבישול עושה לה פלאים- אני אוהבת לצלם, ואני אוהבת לתפור, והיכולת לשלב תחביב עם תוצר עושה לי טוב. בואו נזכור שלחטט רגליים ולחפש בגד שיהלום את הפרשי ההקפים שלי בין הירכיים (אגן מאוד ים תיכוני) לחזה- שפלייבוי לא יסכימו לצלם. גוזל שעות רבות- אז מבחינתי לא חשוב היכן הושקע הזמן, חשוב לי שבסוף יהיה לי מה ללבוש.

passioneta

New member
../images/Emo45.gif

אני מזמן מתעלמת מרות, ומההטפות שלה. היא שוכחת שיש אנשים שמשלמים להם הרבה מאוד כסף על הזמן שלהם, וכנראה גם מעולם לא עבדה 60 שעות בשבוע....כמו שאמרת, שוין.

אוי,אני חיייייבת להעיר משהו שצרם לי

אולי ישמע פלצני משהו,אבל מה זה אין לי זמן? מי שרוצה מוצא לעצמו זמן,אני חייתי במושג הזה,עד שהחלטתי שזהו,אין כזה דבר אין לי זמן,אפשר למצא. כמו שרות אמרה,מי שחשוב לה פעם בשבוע מסא'ז,היא תפנה לה על חשבון משהו אחר. זמן=הנאה,לא רק כסף. כסף בא והולך,הנאה עדיף שתישאר.

dalfin

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לחלוטין שזמן = הנאה

ואסור בשום אופן לוותר על הנאות בחיים

אשרת 1972

New member
אני חושבת אחרת

אני הייתי בחנות שלהם בצומת בילו, רכשתי שם בעבר מכנסיים והייתי מרוצה מאוד מן האיכות, רכשתי שם לפני שבועיים שני מכנסיים באיכות מעולה, היו שם גם גקטים מעניינים היו חולצות יפהפיות באיכות נהדרת . נכון כאמור שהיו כמה דגמים זקנים, אבל זה ניתן לאמר גם על חלק מן הדברים בקרייזי, כאמור מנסיוני הדברים באיכות טובה אפילו משל עונות ומתאים לי

ממליצה על חנות L&V בסגולה

יש שם מוכרת מקסימה בשם גלית. שתמיד שמחה לעזור למצוא בסניפים אחרים לידע מתי שיש מבצעים וכו' עידית קונפורטי

למעלה