JVP - הוליווד בישראל (DPSI 2?)

ayalgo

New member
JVP - הוליווד בישראל (DPSI 2?)

פורסם ב "24שעות" - מוסף ידיעות אחרונות ב- 27.02.06 http://www.ooopppsss.com/jvp/

humeni

New member
זה בסדר,לגב ווינרמן יש את

קורות החיים של כל מי שצריך שיהיה לה,אבל בתיקווה שישמר המצב הקיים (כי הוא די מספק)היא תאלץ באמת לפנות לסטודנטים מבצלאל למרות היכרות די קרובה עם הנוגעים בדבר,אני די סקפטית בנוגע לשאפתנות יתר ודברים שמתחילים בגדול ונופלים מהר. רוב העובדות שם ממש לא מדויקות,והניסוח די דבילי זה גם יותר מתחם של כמה חברות קטנות ביחד ולא אחת גדולה אין מה לדאוג "פיקסאר" לא יהיה שמה...מקסימום כזה כמו המקומות האלה בהודו וסין שמוציאים "קולנוע איכותי" אבל מספקים פרנסה מאוד מספקת

night mare

New member
חמוד. שיעברו חזרה לציוויליזציה.

אפילו אנשים שגרים בתל-אביב יחשבו כמה פעמים לפני שיקחו עבודה בירושלים, שלא לדבר על אנימטורים הוליוודיים.

humeni

New member
חשבו על זה החולירות

זה שמה כי זה אזור פיתוח א,או לא יודעת איך קוראים לזה... זאת אומרת שהמדינה מסבסדת חלק מזה ולא משלמים מיסים,משהו בסגנון לא יודעת בדיוק את הקומבינה,מה שאני יודעת ממי שכן עובד במתחם שמה,זה שלערית ירושלים יש מענק שכירות די מכובד לאנשים שעובדים שם..זה מעבר לחצי מסכום שכירות,זה כעקרון אחד המניעים או התמריצים לעבור לשם.הם יודעים שאף תל אביבי שפוי שמצליח להחזיק דירה לא יעבור לירושלים

mx47

New member
../images/Emo4.gif

יש לי הרגשה שמדובר בעוד DPSI , למרות שהייתי רוצה להאמין אחרת

domnin

New member
from the article I understand

that the studio will be located in the German Colony, which is one of the amazing places in Jerusalem. Anyway, its full with nice jewish guys so give it a chance

SCaToPHaG

New member
לגבי ירושלים

למיטב ידיעתי ה-J ב-JVP סטנדס פור ג'רוזלם. הם מתעסקים לא מעט ביוזמנות בעיר הקודש; למשל מועדון "המעבדה" והשקעה בכל מיני חברות הייטק בעיר.

humeni

New member
המעבדה זה המקום הזה של

הגאז?אם כן,זה שלהם... זה בעמק רפאים נראה לי... וכשאמרתי חולירות,התכוונתי בציניות,לא מתוך השמצה אם לא היה לי איזה שהו אמון בעניין ,לא היתי מסדרת פרוטקציות האמת היא שאם כבר,אז הפרויקטים הקטנים העצמאים שם הרבה יותר מעניינים מאשר חברות ענק שאפתניות...

ruzzO

New member
אל תהיו חארות

תנו צ'אנס. אולי יצא מזה משהוא

טל33

New member
תגובות כאלה מוציאות ממני את

האנטישמי הקטן שבי. בואו נקשור אותם בכיכר העיר ונרגום אותם בוואקומים קטנים עד צאת נשמתם העלובה. "הנה לכם... אנחנו נראה לכם מה זה לנסות לעשות משהו בארץ....שיט... זבל של אנשים...הם אפילו לא מדממים כשהם מתים..." שום דבר אף פעם לא יהיה טוב ? לא פותחים מקומות - לא טוב, חרא של מדינה. כן פותחים - לא טוב, חרא של מדינה. אז הם עושים את זה בירושלים מטעמי מס.מבחינתי (למרות שאני לא סובל את העיר הזאת), זאת חשיבה עסקית חכמה. למה לשלם אם אפשר לקבל בפחות ?? אנשים לא יבואו לשם ? אותו דבר אמרו גם על בית שמש ומשום מה היו שם כ 170 אנשים שבאו כל יום. מי שירצה לעבוד ולעשות משהו מעניין יותר (כולי תקווה) מפרסומות (ללא שום כוונה לפגוע האלה שעובדים עליהן, הם עושים עבודה נהדרת), או פרילנס לבוגר בית ספר לעיצוב אריזות לחיתולי מבוגרים, יבוא לשם. יש אנשים בעולם שמוכנים לעבוד במשכורת מינימום או פחות במקומות כאלה רק כדי לצבור נסיון, אבל אנחנו מפונקים. "אם הם רוצים שאני אעבוד בשבילם (הקפיטליסטים חסרי היכולת ודלי הכישרון האלה) שיבואו ויפתחו סטודיו אצלי בחצר". "יש לי הרגשה שמדובר בעוד DPSI , למרות שהייתי רוצה להאמין אחרת" - מה היה כל כך רע שם ? אז הם נסגרו ואף פעם לא סיימו את הפיצ'ר, נכון. אבל עשו דברים אחרים, סיפקו עבודה וקידמו מקצועית עשרות אנשים (גם כאלה שזה היה המקום הראשון שלהם), שהיום עובדים בכל מקום בארץ. לא מבינים למה באו לדבר עם סטודנטים מבצלאל ??? אולי במקום לתהות תקפצו על ההזדמנות.יכול להיות שיצא לכם מזה משהו. אבל לא....."מי הם בכלל שהם באים להטריד אותנו בארץ החלומות הוורודים שלנו?????? אנחנו הרי לומדים בבצלאל".עם גישה כזאת הבצלאל הבאה שתהיו בו יהיה שוק בצלאל - "אתה רוצה חריף עם הפאלאפל שלך??" אני בטוח גם שרוב אלה שצועקים עכשיו "אוי לא, עוד כאלה שרוצים לעשות משהו במדינה הזאת...לגרש אותם מייד" יהיו בין הראשונים שישלחו קורות חיים. הצעה שלי (ממש לא חייבים להקשיב לה) - תנשמו עמוק, חכו קצת, אל תאמינו לכל מילה שכותבים בעיתון (כדי למכור חייבים לכתוב משהו שמעורר רעש גם היא הוא לא לגמרי נכון), ותנו לאנשים הזדמנות. אולי הם מספיק טפשים כדי לא להקשיב לכם וינסו לעשות פה משהו.

domnin

New member
dont you know that whining

is a national sport in Israel some people make a career out of it May the new project prosper and produce the first Israeli-made feature god bless or something

ophler

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ מזה יש כמה אנשים שלומדים אנימציה וגרים (כן, כן, ממש גרים) בירושלים. אז אם תהיה להם עבודה בתחום הם אולי ימשיכו לגור שם. (שלא לדבר על אלה שכבר סיימו לימודים ועובדים בתחום וגרים בירושלים). אני לא יודע אם הם מאנמצים מהלב (יש לי הימור שכן) אבל תנו להם צ'אנס. יש עוד כמה מקומות מחוץ למדינת ת"א. (חבל שהם לא פותחים בחיפה. מה אני אעבור לירושלים?).

domnin

New member
as a rear specimen who

was raised in Jerusalem I can tel you that it is an amazing city has much much more caracter and spirit than TLV (to my opinion). but maybe I'm just sentimental about it

ic

New member
../images/Emo45.gif הוצאת לי את המילים מהפה

יוזמה מבורכת, כן ירבו.

mx47

New member
../images/Emo46.gif מה יש ?

כבר אי אפשר להוציא מילה מהפה ? כן הייתי רוצה להאמין אחרת!!! אבל מה, נסיון העבר לימד כי היו הרבה חברות ורובן נסגרו!!! כן, הייתי רוצה להאמין שהפעם זה יצליח! כן, הייתי רוצה להאמין שהיוזמה תביא פרנסה לאנשים בארץ! כן, הייתי רוצה להאמין שהחברה תצליח לבסס את נושא האנימציה בארץ! אבל בין האמונה לבין המציאות, המרחק הוא עצום... וד"א אני לא אשלח קורות חיים כי אני לא צריך. עבודה כבר יש לי בתחום.

למעלה