תגובות כאלה מוציאות ממני את
האנטישמי הקטן שבי. בואו נקשור אותם בכיכר העיר ונרגום אותם בוואקומים קטנים עד צאת נשמתם העלובה. "הנה לכם... אנחנו נראה לכם מה זה לנסות לעשות משהו בארץ....שיט... זבל של אנשים...הם אפילו לא מדממים כשהם מתים..." שום דבר אף פעם לא יהיה טוב ? לא פותחים מקומות - לא טוב, חרא של מדינה. כן פותחים - לא טוב, חרא של מדינה. אז הם עושים את זה בירושלים מטעמי מס.מבחינתי (למרות שאני לא סובל את העיר הזאת), זאת חשיבה עסקית חכמה. למה לשלם אם אפשר לקבל בפחות ?? אנשים לא יבואו לשם ? אותו דבר אמרו גם על בית שמש ומשום מה היו שם כ 170 אנשים שבאו כל יום. מי שירצה לעבוד ולעשות משהו מעניין יותר (כולי תקווה) מפרסומות (ללא שום כוונה לפגוע האלה שעובדים עליהן, הם עושים עבודה נהדרת), או פרילנס לבוגר בית ספר לעיצוב אריזות לחיתולי מבוגרים, יבוא לשם. יש אנשים בעולם שמוכנים לעבוד במשכורת מינימום או פחות במקומות כאלה רק כדי לצבור נסיון, אבל אנחנו מפונקים. "אם הם רוצים שאני אעבוד בשבילם (הקפיטליסטים חסרי היכולת ודלי הכישרון האלה) שיבואו ויפתחו סטודיו אצלי בחצר". "יש לי הרגשה שמדובר בעוד DPSI , למרות שהייתי רוצה להאמין אחרת" - מה היה כל כך רע שם ? אז הם נסגרו ואף פעם לא סיימו את הפיצ'ר, נכון. אבל עשו דברים אחרים, סיפקו עבודה וקידמו מקצועית עשרות אנשים (גם כאלה שזה היה המקום הראשון שלהם), שהיום עובדים בכל מקום בארץ. לא מבינים למה באו לדבר עם סטודנטים מבצלאל ??? אולי במקום לתהות תקפצו על ההזדמנות.יכול להיות שיצא לכם מזה משהו. אבל לא....."מי הם בכלל שהם באים להטריד אותנו בארץ החלומות הוורודים שלנו?????? אנחנו הרי לומדים בבצלאל".עם גישה כזאת הבצלאל הבאה שתהיו בו יהיה שוק בצלאל - "אתה רוצה חריף עם הפאלאפל שלך??" אני בטוח גם שרוב אלה שצועקים עכשיו "אוי לא, עוד כאלה שרוצים לעשות משהו במדינה הזאת...לגרש אותם מייד" יהיו בין הראשונים שישלחו קורות חיים. הצעה שלי (ממש לא חייבים להקשיב לה) - תנשמו עמוק, חכו קצת, אל תאמינו לכל מילה שכותבים בעיתון (כדי למכור חייבים לכתוב משהו שמעורר רעש גם היא הוא לא לגמרי נכון), ותנו לאנשים הזדמנות. אולי הם מספיק טפשים כדי לא להקשיב לכם וינסו לעשות פה משהו.