hudimarkus
New member
Jumped Chicken ../images/Emo13.gif
ברצוני להכין היום עוף מוקפץ. העתקתי מהפורום מתכון סבבה, אך התעוררו כמה שאלות: 1. הבשר - אותו בשר כמו של השניצלים? 2. ירקות - לטגן אותם כמו שאני מטגן בצל או שלכל ירק אופן בישול אחר (גמבה למשל)? 3. את הסויה והתבלינים אני מוסיף לירקות או אחרי שאני שם את הבשר? 4. כמה סויה? אני לא יודע מה הטעם של רוטב סויה ככה ש"לפי הטעם" לא אומר לי הרבה...
5. מחבת טפלון תתאים או שחייבים ווק? כפי שניחשתם אני לא כלכך מבין בבישול, אז כשאתם עונים לענות בהתאם לרמת הקורא...
תודה!
ברצוני להכין היום עוף מוקפץ. העתקתי מהפורום מתכון סבבה, אך התעוררו כמה שאלות: 1. הבשר - אותו בשר כמו של השניצלים? 2. ירקות - לטגן אותם כמו שאני מטגן בצל או שלכל ירק אופן בישול אחר (גמבה למשל)? 3. את הסויה והתבלינים אני מוסיף לירקות או אחרי שאני שם את הבשר? 4. כמה סויה? אני לא יודע מה הטעם של רוטב סויה ככה ש"לפי הטעם" לא אומר לי הרבה...