Jumped Chicken

hudimarkus

New member
Jumped Chicken ../images/Emo13.gif

ברצוני להכין היום עוף מוקפץ. העתקתי מהפורום מתכון סבבה, אך התעוררו כמה שאלות: 1. הבשר - אותו בשר כמו של השניצלים? 2. ירקות - לטגן אותם כמו שאני מטגן בצל או שלכל ירק אופן בישול אחר (גמבה למשל)? 3. את הסויה והתבלינים אני מוסיף לירקות או אחרי שאני שם את הבשר? 4. כמה סויה? אני לא יודע מה הטעם של רוטב סויה ככה ש"לפי הטעם" לא אומר לי הרבה...
5. מחבת טפלון תתאים או שחייבים ווק? כפי שניחשתם אני לא כלכך מבין בבישול, אז כשאתם עונים לענות בהתאם לרמת הקורא...
תודה!
 

bali

New member
מנהל
והתשובות

1. הבשר - אותו בשר כמו של השניצלים? - כן בדיוק. חזה עוף לשניצלים. 2. ירקות - לטגן אותם כמו שאני מטגן בצל או שלכל ירק אופן בישול אחר (גמבה למשל)? לטגן את הירקות במעט שמן, כשקודם מטגנים את הירקות הקשים יותר (גזר ופלפלים למשל) ואח"כ מוסיפים את הירקות הרכים יותר - כרוב, נבטים פטריות תירס וכיו"ב. 3. את הסויה והתבלינים אני מוסיף לירקות או אחרי שאני שם את הבשר? את הסויה והתבלינים אכן מוסיפים אחרי שמוסיפים גם את הבשר. 4. כמה סויה? אני לא יודע מה הטעם של רוטב סויה ככה ש"לפי הטעם" לא אומר לי הרבה... תתחיל ב 2-3 כפות ותטעם אם זה מספיק לך או שאתה רוצה יותר. 5. מחבת טפלון תתאים או שחייבים ווק? מחבת טפלון תתאים אם היא מספיק גדולה כדי להכיל את כל הירקות. בד"כ הירקות תופסים הרבה נפח עד שהם מתבשלים ואז הם מצטמצמים קצת כי יוצאים מהם הנוזלים.
 

bali

New member
מנהל
אין בעד מה ../images/Emo13.gif ולבריאות

 
למעלה