it´s raining

litaloosh

New member
it´s raining

another ditch in the road, keep moving another stop sign, you keep moving on and the years go by so fast wonder how i ever made it through אני לא יודעת מה איתכם אבל אני על סף התמוטטות עצבים ואני צעד אחד מלהישבר! אני לא יודעת למה אבל נמאס לי מהחיים האלה כבר. זה כאילו שאחרי 15 שנים (בדיוק מחר) עברתי יותר מידי וסבלתי יותר מדי! אם יש עוד מישהו שמרגיש כמוני ושאולי רוצה לדבר איתי אני ממש ישמח אני ממש צריכה עידוד עכשיו!

liran b

New member
ליטל.....

אני לא יודע למה החיים שלך בזבל....אבל כמו שאמרו לי זו רק תקופה וזה יעבור ואני בטוח בזה... חוץ מזה אם בא לך לדבר איתי ואני מקוווה שאני יוכל לעזור לך אז יש לי אי מייל [email protected] שלחי לי לשם מכתב.... או אם יש לך איי סי קיו אז שלחי לשם את המס.. ואני מקווה שאני יוכל לעזור לך

במיוחד בשבילך ליטל

מסע החיים.... בזמן מסע החיים..... יהיו החלטות שתהיי חייבת לקבל.... ההצעות יהיו קשות,ופתרונות קצת מפחידים... יהיו כמה מצבים שתצטרכי פשוט להמשיך הלאה..... לתפוס אומץ ולקחת כיוון.... לעבר אופק חדש.... אז תארזי את הבעיות שלך.... ופשוט התקדמי צעד צעד קדימה....... השינוי יהיה קשה..... אבל תחשבי על ההתרגשות כשתגלי שאת חזקה...... יהיו הרפתקאות שלא חשבת שתעברי.... וחלומות ומשאלות שמחכים לך שתגשימי אותם.... את תמצאי חברים חדשים..... ותלמדי שיש לחיים הרבה מה להציע........ ושיש הרבה דרכים לגדול.... את אולי תלכי למקומות שלא דמיינת..... ותעשי דברים שלא חשבת.... ואתה תמצאי את החום ואת האהבה... אצל מישהו או מישהי מיוחדים.... שיעזורו לך להישאר מרוכזת... מישהו שיקשיב ויהיה איתך לאורך כל הדרך.... את תמצאי נחמה אצל מישהו שייתן לך תמיכה... ושיתמוך בכל החלטותייך.. תמיד תחשבי קדימה..... ותחיי את החיים יום אחר יום..... המחר טוב יותר.. וקרוב מאוד..... אל תסתכלי אף פעם אחורה......
לזכור את העבר לחיות את ההווה ולהאמין בעתיד..... כשדלת אחת נסגרת או כשכואב תמיד תיזכרי אחרי זה נפתחת דלת חדשה להתחלה חדשה.... אל תתייאשי מתוקה יהיה טוב זה לא סצם משפט זה משהו שבאמת קורה.... ואני פה בשבילך מתי שרק תירצי שלך....חוקרת

**Blue-Lagoon**

New member
../images/Emo32.gif

איך קוראים לשיר הזה?! אני מכירה אותו ולא זוכרת איזה שיר זה

למעלה