IPhone בעיה דחופה.... אנא עזרתכם!! help

Honey Moon

New member
IPhone בעיה דחופה.... אנא עזרתכם!! help

חבר ביקש ממני להוסיף שירים ל-IPone שלו. החלפנו כרטיסי סים ליום אחד על מנת שאוכל להוסיף לו שירים. הייתה לי בעיה עם ה-ITUNES אז מחקתי אותו מהמחשב והורדתי מחדש. הוא זיהה את ה-IPHONE בשם שלו ואז כשנשאלתי אם אני מעוניינת לעדכן גרסה לחצתי על כן והטלפון התעדכן. כנראה שפה היתה הטעות!!! לאחר העדכון השתנה השם של האייפון שהיה קודם והפך ל-iphone. הופיעה הודעה על המסך שהסים לא מזוהה והתבקשתי להוציא את הטלפון ולהכניס סים מתאים. ניסיתי להוציא את הסים שלי אך זה לא עזר. מאותו רגע מופיע על צג הטלפון סימן של ITunes, מתחתיו ציור של כבל USB למעלה כתוב לי NO SERVICE ואי אפשר בשום צורה לפתוח את הטלפון. כשאני מנסה לפתוח אותו מופיע לי על הצג emergency call ואי אפשר לחייג או לשנות את המסך הזה בשום צורה. מצד ימין מופיע i וכשלוחצים עליו מופיעים מספרי IMEI ו- ICCID מה עשיתי לטלפון?? האם הוא נעול????? יש סיכוי שעם הסים שלו הוא יעבוד??? עזרתכם הדחופה.... בבקשה. אני לא מאמינה שהרסתי לבנאדם את הטלפון.....help

LinkTree

New member
ברור שהסים שלו לא יעבוד

העידכון נעל שוב את האייפון. לא ממש ברור לי איזה אייפון זה - אני מניח שזה אייפוד מהדור הקודם (כלומר לא דור שלישי) מה שצריך לעשות זה לפרוץ שוב את האייפון ורק אז הוא יוכל להשתמש באייפון שלו. http://thepiratebay.org/user/iphonedev/ כאן ניתן למצוא את כל הגרסאות של הפריצה השונות (התוכנה שעוזרת לפרוץ את האייפון) - אגב אחרי העדכון כבר אין עיברית - כי אין עדיין עיברית לגרסה החדשה

Honey Moon

New member
וואו, איזה באסה

לא יודעת בעצמי איזה iphone זה. נראה לי שזה מהדור הקודם (8GB) איך אדע איזו תוכנה להוריד מהתוכנות שמופיעות שם? מכך שכתבת שאין עברית אני מסיקה שכל מה שהיה על הטלפון נמחק?

ענת455

New member
לא נמחק...

פשוט לא יראו עברית במכשיר.. אני ממליץ פשוט לעשות הכל אנגלית-עברית..לדוגמה: משינה-Mashina וכ'ו..

ענת455

New member
ממליצה* ואת יכולה להסביר לחבר הזה ש

שעדכנת את המכשיר וסה"כ זה לטובתו.. בכל עודכן מומלץ מאוד לעדכן את המכשיר...ושיחכה קצת ועוד מעט גם לגרסת העדכון הזו ייצא עברית..

Honey Moon

New member
תודה

פשוט הלכתי לאיבוד עם כל תוכנות הפריצה, מישהו יכול לעזור?

LinkTree

New member
ממש ממש ממש ממש לא נכון ../images/Emo70.gif

לא מומלץ לעדכן מכשירי אייפון עד שזה בטוח לעדכן אותם כבר היו מקרים בעבר שעידכון האייפון הרס את האייפון ולא היה אפשר לעבוד איתו יותר בארץ את טועה ומטעה! חל איסור מלא לעדכן אייפון עד שהקהילה אומרת אחרת

Honey Moon

New member
אז מה עושים?

העדכון כבר נעשה. הטלפון כעת נעול. איך פורצים אותו? קראתי קצת ברשת, יש כל מיני תוכנות וכפי שכתבתי אני קצת אובדת עצות. אשמח אם מישהו יכול לנסות לעזור....

LinkTree

New member
למזלך העידכון הזה לא דופק אייפונים פרוצים

את צריכה להוריד את QuickPwn22.zip ולפרוץ איתו את האייפון של החבר שלך

Honey Moon

New member
תודה על התגובות - האייפון נפרץ ועובד -שאלה

נוספת ברשותכם. כמובן שהכל נמחק.
כעת נעשה ניסיון לשחזר. ישנם מספרים שנשארו על הסים אך האייפון לא "מזהה" את הסים. (הטלפון עובד מעולה חוץ מזה) איך מסנכרנים את הסים עם הטלפון? בגירסה הקודמת שלו היה אייקון של סים ועכשיו אני לא מצליחה למצוא שום דבר שיקשר אותי אל הסים. צריך להוריד משהו? עזרתכם תתקבל בברכה.....

למעלה