IMPRESSIVE, MOST IMPRESSIVE-חדשות!!

AceMagician

New member
IMPRESSIVE, MOST IMPRESSIVE-חדשות!!

חדשות לגבי סדרת הLA, לגבי SW בתלת-מימד וחדשות לגבי סדרת ההמשך של CLONE WARS; לגבי סדרת הLIVA ACTION- לפי המפיק ריק מק'אלום, לוקאס החל לעבוד על הקונספט הבסיסי שלה, החלו ריאיונות עם כותבים ומתקיימות הרבה פגישות עם הרבה אנשים הקשורים להפקת הסדרה. לפי מק'אלום, הסדרה תרקום עור וגידים עוד בערך כ18 חודשים... הסדרה תתרחש בין פרקים 3 ו-4, עם המון דמויות חדשות. אותן 20 שנה בהן גודל לוק. מק'אלום אומר לחשוב "bounty hunter", זה כל מה שהוא יכול להגיד לנו. לגבי SW בתלת-מימד- הוא אומר שזה מתקדם בצורה די מהירה - ההפיכה של סרטי מלחמת הכוכבים לסרטי תלת-מימד. הוא אומר בנוסף שהכל זו פונקציה של בתי קולנוע שמסוגלים להקרין סרטי תלת-מימד. לפי דבריו, בארה"ב קיימים כ1,500 כאלה, ועד שהמספר יגדל בכשניים או שלושה אלפים זה פשוט לא שווה את זה. הוא מניח שזה יקרה בערך ב2007. דעו שבארץ קיימים בתי קולנוע ממין זה. בקשר לסדרת ההמשך של CLONE WARS - הוא אומר שכעת הם עובדים על סדרה מצויירת במסגרת CLONE WARS, אך היא לא תהיה מוכנה אלא בעוד שנה. מקווה שזה נתן לכם קצת אור בקצה המנהרה
המאמר המקורי: http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=14365 -JA NE^_^" גיא

Darth Tomer

New member
יופי :)

יודעים שהעסק לא מת. בקשר לסרטים בתלת מימד, מה הכוונה, לראות אותם כמו הסרטים עם המשקפיים האלו?

advanced soul

New member
חדשות טובות....

תלת מימדי זה רעיון מאוד יפה. אבל סידרת טלוויזיה - ניראה שיהיה משעמם. הייתי מעדיף שבמקום זה היה משפץ דיגיטלית את הטרילוגיה הישנה

Obi Dan Kenobi

New member
!!!It's.. ALIVE

הא! מ"כ עוד לא מתה! היא מתעוררת לחיים חדשים! ידעתי שיש תקווה! אני אישית מחכה לשתי הסדרות החדשות. חבל שיהיו דמויות חדשות, מעניין אותי לדעת עוד על הדמויות הישנות. הרמז על "צייד ראשים" בעצם אומר לנו כי נגלה מה קרה לבובה פאט במהלך 19 השנים הללו (וזאת בגלל השמועה בעבר כי לוקאס יעסיק מחדש את דניאל לוגאן, שחקנו של בובה מ-AOTC). הסדרה המצויירת.. אחח.. אני מקווה שהיא תהיה טובה יותר מ"מלחמת המשובטים", למרות שזה יהיה קשה להשגה. עוד דבר שהיה יכול להיות נחמד, זה אם היו הופכים את כל סרטי הסדרה לאנימצייה בסגנון "מלחמת המשובטים". לא צריך את השחקנים האמיתיים, כפי ששמנו לב בסדרה המצויירת. ובכלל, אפשר לחתוך את הסאונד מהסרט המקורי, ולהדביק על הסרטון המצוייר.

AceMagician

New member
אחי אתה סות(ט)ר את (ל)עצמך...

איך יהיה שם את בובה פט אם הבטיחו לנו דמויות חדשות ושלא יהיו דמויות שאנחנו כבר מכירים?

Torian

New member
סדרה של מלחמת הכוכבים זה קצת דפוק..

זה יהיה כמו סטר טרק... ויאבד מה"קסם" שלו... אני חושב שזה צעד שגוי מצד לוקאס

Y. Welis

New member
לדעתי העתיד הוא בטלוויזיה

ראה את הסדרות שיש היום - 24, 'אבודים'; איזו מקוריות יש בהן, תיחכום וגם איכות צפיה - אם יש לך מסך גדול ומערכת סראונד. אם הסיפור יהיה טוב ומרתק, זה יהיה משהו מיוחד, ואולי גם יהיה סרט.

למעלה