../images/Emo43.gifשאלת סקר-אוהבים ניגודים../images/Emo35.gif

../images/Emo43.gifשאלת סקר-אוהבים ניגודים../images/Emo35.gif

חמוץ מתוק חם קר ועוד..... אוהבים../images/Emo35.gif אני מתה על ניגוד בטעמים , אתמול אכלתי עוגת שוקולד חמה עם גלידה קרה ופתאם חשבתי לי שזה נגוד ואני אוהבת נגודים מתה על אוכל מתוק אבל יכולה בצדו לשים סחוג..... זו רק אני מופרעת או שמוכר לכם../images/Emo35.gif

Rebeccan

New member
פעם אהבתי סנדביץ ריבה + זיתים ../images/Emo3.gif

מאוד בעד משחקים עם ניגודים טעמים ושילובים רגע, רגע - יש הוכחה ../images/Emo210.gif רוטב תות עם חציל קלוי ../images/Emo99.gif

bluefoot

New member
לגבי התות...

זה אמור להיות ריבת תות ? אם כן זה שילוב מאוד מעניין שיש מצב שאני יעשה אותו בחמישי..!!

Rebeccan

New member
../images/Emo210.gifאוברג'ין א-לה פרס או-בלסמיק Rebeccan

זו לא ריבת תות - אלא מתכון שהוצג כאן בעבר מתכון אוברג'ין א-לה פרס או-בלסמיק Rebeccan מאת: Rebeccanו 24/05/07 | 10:43 מתכון מסודר מתכון אוברג'ין א-לה פרס או-בלסמיק Rebeccan ../images/Emo210.gif מרכיבים 1 חציל קלוי גדול 3-4 תותים 2-3 כפות חומץ בלסמי 1 כפית סוכר (תלוי בתות ) קומץ מלח גס 1 גביע יוגורט טוב (3% או 4.5%, לא לוותר) ../images/Emo210.gif אופן ההכנה קולים את החציל על להבה - אני מניחה רשת על הכיריים חותכים מעל את הקליפה - ומסלקים את הקליפה מכינים רוטב מהתות, בלסמי ומעט סוכר מפזרים מעט יוגורט מעל החציל הקלוי מניחים מעל היוגורט רוטב תות חמוץ-מתוק מפזרים מעל מעט גרגרי מלח גס (או מלח ים) מקשטים בעלה ומגישים טעם מענין וצעיר ../images/Emo50.gif

laleniya

New member
סנדביץ' גבינה צהובה וריבה חמוצה

פרוסת חלה עם חמאה מלוחה ואשכול ענבים סלט חצילים רומני עם שום (פריסמק) וגבינה לבנה 5%

MAGIG

New member
עוגת שוקולד וגלידה? לא אמרת שאת בדיאטה לקראת

החתונה של ג'ולינקה? זו דיאטה זו? אם את מבטיחה לי שיורדים במשקל מזה, אני מתחילה מעכשיו. לגבי הניגודים, הבת שלי הקטנה היא אלופת הניגודים והעניין הוא שזה טעים לה מאוד, לא בשביל הרושם, למשל גליליות טבולות ב"מיץ" של סלט ירקות, מצה עם שוקולד וזיתים והמצאה פרטית שלה - חביתה עם שקדי מרק ופצפוצי שוקולד (תודו שעל זה לא שמעתם אף פעם). אני קצת יותר סולידית ולכן אוהבת ומכינה פרלינים במילוי שמנת מתוקה וצ'לי או פלפל חריף אחר, פנה קוטה עם תותים וחומץ בלסמי. מגי

אבל אבל אבל אמרו לי שכשאוכלים בחתונות זה

לא משמין וכשאוכלים בלילה זה נעלם בחושך, עבדו עלי?

adigreen

New member
פירה חם ולידו שמנת קרה וגם טחינה גולמית

לידה דבש וגם כמה שיני שום שלמות. לנגב עם פיתה את הטחינה וקצת דבש ולנגוס בשום אלעד

חייבת להגיב....

ראיתי את השרשור , אני קוראת פה הרבה אבל לא ממש כותבת.. אתמול הייתי בחתונה ולא האמנתי למראה עייני בקינוח - גלידה סורבה קוקוס ומעל - תקשיבו טוב - גרגירי חומוס (כן,כן) עם רוטב מתוק..... תתפלאו אבל מהר מאוד התור לקינוח הזה היה עמוס ולעומת זאת לעוגת שוקולד טעימה היה תור קטן... אישית ממש לא אהבתי... יום טוב לכולם רעות../images/Emo20.gif

מ צ ד ה

New member
אוהבת ניגודים (כמו העוגה החמה עם

הגלידה הקרה) או ממרח בוטנים ען ריבה. ובלל זה אוהבת את המאכלים האויריינטלים שיש להם הרבה משחקי ניגודים כאלו בטעם.

שניצל עם אבטיח!!!

וכמובן מלאווח עם קוטג'... חם וקר משחק תפקיד אצלי ../images/Emo8.gif

אתי כק

New member
כשהייתי ילדה אמא שלי היתה מכינה לי סנדוויץ

עם גבינה לבנה וריבת תות וגם ספגטי לבן עם סוכר ואבקת קקאו../images/Emo6.gif

YulaShpil

New member
"עיוות רצון הבוחר"

כשחברה שלי ואני היינו בבית ספר, איזה יום אחד למדנו אצלי למבחן, והגיעה שעת ארוחת הערב. בתפריט היו פיתות עם חומוס, אבל היא ביקשה להוסיף גם מלפפון חמוץ ו-קטשופ../images/Emo70.gif התגובה שלי היתה: "חומוס וקטשופ? זה עיוות רצון הבוחר"... ../images/Emo6.gif

Oti

New member
אם מותר להגיד...

אז עלי גפן ממולאים בבשר עם שמנת קרה, מדהים. וכמובן אבטיח מתוק עם גבינה מלוחה.

למעלה