../images/Emo32.gif שאלה לחיפאיות

luliliya

New member
../images/Emo32.gif שאלה לחיפאיות

האם מישהי קיבלה טלפון מהמרכז הפסיכוטראומטי בירושלים דרך טיפת חלב? הם עושים מחקר ובמידת הצורך טיפול על חשבון המדינה בעקבות המלחמה. מישהי יודעת על מה אני מדברת?

atgn

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה על דרכונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שאלה שלא קשורה, אבל אולי מישהי כאן יודעת מניסיון... לקטנה שלנו (שנה ו-4) יש דרכון מגיל 5 חודשים. פעם שמעתי שבגיל הזה צריך ללכת למשרד הפנים כדי להחליף לתמונה עדכנית. אני לא מצליחה למצוא כלום על זה באתר של משרד הפנים...חשבתי שאולי מישהי מכן יודעת על זה משהו..? תודה מראש ../images/Emo160.gif

mom at work

New member
לא ידוע לי על דבר כזה

למיטב ידיעתי, דרכון לילד הוא בתוקף ל-5 שנים, ואח"כ צריך להחליף (בשונה מדרכון למבוגר שהוא בתוקף ל-10 שנים [עם חותמת מתאימה])

luliliya

New member
את צריכה להחליף את הדרכון אחרי 5 שנים שפג תוק

תוקפו.

כן, את צריכה להחליף את התמונה,

מניסיון אישי, ממליצה לך ללכת ולעשות את זה מהר, זה לוקח שבוע עד שהדרכון חוזר אלייך.

michal@gal

Active member
מנהל
צריך להחליף דרכון

ברגע שהתמונה כבר לא דומה לילד. בזמנו היו מוסיפים תמונה עדכנית לדרכון הקיים, אבל הבנתי ששלא מזמן החוק השתנה, ועכשיו מוציאים דרכון חדש. אם אני זוכרת נכון, כל עוד לא עברו 5 שנים מיום הוצאת הדרכון, לא צריך לשלם על הפרוצדורה. הזו.

michal@gal

Active member
מנהל
כבר לא

יצא חוק חדש. בת של חברה שלי נסעה בפסח, והיו צריכים להחליף את הדרכון למרות שהיה פחות מ-5 שנים.

atgn

New member
שיט, ומה קורה אם יש ויזה לארה"ב

על הדרכון ה"ישן"? צריך לעבור את התהליך מהתחלה???

נוסעים עם שני הדרכונים

כדאי גם לבדוק אפשרות להחליךף תמונה בדרכון בלי לעשות חדש (אני צריכה לעשות לאופק- אני אודיע לך ../images/Emo13.gif גם לה יש שם ויזה)

לי ואל

New member
../images/Emo207.gifויזה לארה"ב לתינוקת../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מה הפרוצדורה להוצאת ויזה לתינוקת באם לשתי הוריה כבר יש ויזה לארה"ב? ניתן לעשות זאת מבלי לעמוד בתורים בשגרירות?

זיו25

New member
מתוך אתר השגרירות

פונים מתחת לגיל 14 או בני 80 ומעלה, המתגוררים בתחום האחריות הקונסולרי של השגרירות, צריכים להתקשר למספר 171 (המוקד הטלפוני של רשות הדואר) ולשלם בכרטיס האשראי שלכם עבור שירות איסוף ומסירה. הדואר ישלח שליח כדי לאסוף את טופסי הבקשה המלאים, את הדרכונים התקפים, מסמכים תומכים ואת הקבלה על תשלום האגרה בסך $100. בקשות עבור ילדים חייבות להכיל גם העתקים של הויזות של ההוריהם או הוכחה לקשר של ההורים למדינת ישראל ומכתב מההורים המאשרים את נסיעתו של הילד. אינכם חייבים לתאם ראיון עבור הילדים. רשות הדואר תשלח מסמכים אלה לשגרירות בתל אביב לצורך טיפול.

חמודבה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סטודי סי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כבר שאלתי ומנסה שוב - מישהי מכירה את תוכנית ההרזיה של סטודיו סי?

למעלה