אני ואחד בן 16

../images/Emo99.gifאני ואחד בן 16

אני בחורה סקסית ומאוד אינטיליגנטית , אני בת 18 וזקוקה עד תיסכול לעצה מכל אחד... לפני כחודש , הפעם הראשונה שניכנסתי לצ´אט, והתחלתי בשיחה מאוד נעימה עם ילדון בן 16 כשגיליתי שאני בעצם מכירה אותו... ילד מקסים... לא הזדהתי מהסיבה שסיקרן אותי לדעת מה הוא חושב עליי. פיתחנו שיחה עליי כשבעצם הוא חושב שהוא מדבר עם מישהי אחרת ובמשך הזמן התאהבנו... גיליתי לו מי אני והוא ממש שמח, אך נילחץ מהמידע... הוא מתבייש לדבר איתי פנים מול פנים או בטלפון. אני ממש מאוהבת בו ואין לי מושג מה לעשות. הוא אמר לי שהינו מעוניין להיות איתי וכשאני אומרת לו שגם אני מעוניינת בו הוא פשוט נדחק . אני ממש לא יודעת מה לעשות וזקוקה לעצה במהרה... תודה לכם, לכל מי שיענה...

mememe4

New member
נטלי , חמודה...

האמת שזה לא נשמע לי חוקי... לשלוח עליך ניידת?
מי שאומר שגיל לא חשוב באהבה , צודק. אם טוב לך איתו - תזרמי. רק קחי בחשבון שעלול להיות פער בין השלב בו את נמצאת בחיים לבין השלב שהוא נמצא, וזה יכול להוות בעיה. בכל מקרה , שיהיה רק טוב. :) מיכל

../images/Emo7.gif כואב לי...

אני ממש מיואשת והרוסה.... תעזרו לי, זה רק מחמיר... ניתקתי איתו את הקשר, כי רק ככה הוא מתקרב, אבל זה ילדותי כל כל. אני ממש רוצה אותו.

NISANILDATOV

New member
מה זאת אומרת ככה הוא מתקרב?

אם ניסית כבר כמה פעמים ליצור איתו קשר ולהיפגש יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה... תקחי את זה בחשבון ואולי בסוף תרדי מהעניין...

yatzpan1

New member
בן 16?????????

מה את גנובה חסר בחורים??????. הוא קטן בן 16 כולה את בת 18 עוד מעט מתגייסת הוא רק תלמיד בכיתה י צאי מזה זה יכול להוות בעיה חמורה אם את הולכת עם בן 16 סימן שאת נואשת לבחור תני לזמן לעשות את שלו תזהרי לא להאהב בו כי יהיה לך בעיה לצאת מזה אח"כ עצה שלי-תפרשי ממנו!!!!!! ואם את נראית טוב הייתי שמח להכיר אותך אני בן 19 לא 16

תודה מתוק

הבעיה היא שכל הגברים שיצאתי איתם הם בגילאי 30+ ומאוד רציתי לנסות לצאת עם ילד, לחזור "לילדות"... אני לא יודעת אם התאהבתי בו כבר, אבל אני מאוד רוצה אותו... קשה לי להיות בלי גבר ליידי, אני יודעת שהוא קטן, אבל הוא מקסים. היכן אתה גר???

ELADSC

New member
את מסוג

הבחורות שאני נזהר מלצאת איתם ,דקה אחת רבים והם ישר בורחות , מחפשות ביטחון בגבר בין 30 + ,את רוצה לחזור לילדות תעשי את זה בענין של פלירט בשביל הכיף , להסביר לו את זה ולא לפגוע לו ברגשות שאני היתי בין 18 יצאתי עם משהיא בת 27 למשך חצי שנה, זה היה נורה כיף , אבל ידעתי שזה לא מוביל למשהוא רציני, זה היה נח הינו מבלים הרבה במסעדות , עושים פה ושם את יודעת מה , בלי מחויבות רצינית, זה לא אומר שהלכתי לבחורות אחרות , אבל לא היה את הלחץ של מחויבות דרך אגב אני בן 23 , אבל כמו שאמרתי את לא הסגנון שלי

אני../images/Emo47.gif

ואם אני רוצה איתו משהו רציני??? ואיך הגעת לסקנה שאני לא הסיגנון שלך.??? אפילו סקס הוא לא רוצה, הוא טוען שרק אם אנחנו ניהיה חברים וניהיה הרבה זמן יחד , הוא ישכב איתי. אתה קולט... ילדים.

yadiday

New member
הוא צודק !

(הוא בטח ביישן) גם אני כשהייתי בגילו - הציעה לי מישהי בגילי הצעה דומה - ורצתה ישר לקפוץ לסוף הקשר. מובן שדחיתי אותה בעדינות. הצעתי - תני לו מרחב - אל "תתעלקי" עליו אני.

זה נעשה...

כנראה זאת אכן הסיבה לכך שהוא "בורח" , הביישנות, אבל אני לא בחורה סבלנית ומאוד מפונקת ועד היום כל מה שרציתי קיבלתי ולכן קיבלתי את זה בצורה קשה, העניין של הדחייה. אני ניתקתי איתו את הקשר, אני לא מוכנה ליסבול וכשלא טוב לי אני לוקחת את הרגליים והולכת. אני מקווה שעכשיו הוא מרגיש חופשי ולא לחוץ. ובכלל אני לא מבינה את עניין הלחץ הזה שאתם, הבנים, חשים בתחילת קשר.

למעלה