סקר

motib4

New member
../images/Emo98.gif סקר ../images/Emo98.gif

קודם כל, שלום לכולם. זוהי הפעם הראשונה שאני כותב כאן. אני חובב טלנובלות (במיוחד "פיורלה"). ובבעלותי האתר הרשמי ל"פיורלה", לורנה פאז, התאומות אולסן ו"הפיתוי". סקר: 1. מהי הטלנובלה האהובה עליכם? 2. מהו הפסקול האהוב עליכם? 3. מיהי השחקנית האהובה עליכם? 4. מיהו השחקן האהוב עליכם?? 5. מי הזוג שיש בו הכי הרבה כימיה? התשובות שלי: 1. הטלנובלה האהובה עליי היא "פיורלה". 2. הפסקול האהוב עליי הוא ללא ספק של "פיורלה". אף פעם לא נמאס לי לשמוע את כל השירים של הסדרה. 3. שחקנית אהובה: לורנה פאז (פטריסיה, "אני בטי המכוערת"), אנג´י ספדה (פיורלה, "פיורלה"). 4. שחקן אהוב: אין. 5. הזוג בעל הכימיה הוא ללא ספק מילי (נטליה אויירו) ואיבו (פקונדו ארנה), ששיחקו יחדיו ב"בובה פראית". מחכה לתשובתכם- מוטי

shirel16

New member
תשובות לסקר

התשובות שלי : 1= הטלנובלה האהובה עליי היא יאגו ואחרי זה קטנטנות 2=הפסקול האהוב עליי : פיורלה 3= השחקנית האהובה : נטליה אוריירו 4= פקונדו ארנה 5=מילי ואיבו

Hurakano

New member
תשובות

1 - יאגו 2 - של יאגו ושל פיורלה 3 - אין 4 - פקונדו אראנה ! 5 - איבו ומילי

$ מעיין $

New member
הממממ ...

1) בובה פראית 2) של להתאהב .. 3) נטליה אוריירו 4) פקונדו ארנה (
) 5) איבו ומילי ... וגם יאגו ומורנה ..

נוני 17

New member
התשובות שלי לסקר!

1) הטלנובלה האהובה עלי היא בובה פראית ,2) הפסקול האהוב עלי של בובה פראית, שחקנית האהובה , נטליה אוריירו,4.ה השחקן האהוב עלי זה ברור פקונדו ארנה,5. מה שכתבת זה נכון בסוף.

mietal

New member
תשובה לסקר !

והתשובות הן ככה: 1. הטלנובלה האהובה היא בובה פראית אח"כ קטנטנות ויאגו 2. של כל העונות של קטנטנות וכמובן שני הדיסקים של נטליה אוריירו 3. השחקנית נטליה אוריירו 4. שחקן : פקונדו ארנה הכוסון. 5. הזוג ללא ספק הם איבו ומילי מהטלנובלה בובה פראית . ( גם פליפה וקמילה נחשבים כזוג הכי יפה מקטנטנות וכמבון אחרי איבו ומילי. )

למעלה