בוקר טוב לכולם, מחפשת מתכון של דודו חמוד

SabbabiT

New member
../images/Emo98.gif בוקר טוב לכולם, מחפשת מתכון של דודו חמוד

לעוגיות מוצמדות ריבה בבקשה.
דודו אם יצא לך לראות את ההודעה, לצערי אף פעם לא יוצא לי לראות אותך ב"לייב" בפורום
, בגלל הפרשיי השעות כנראה, רק רוצה לציין שבכל פעם שאני נכנסת לאלבום הוירטואלי שלך אני נותרת פעורת פה תרתיי משמע, גם מהיופי והמושלמות של הכל כולל הכל, וגם בציפיה שאולי איזה עוגה/עוגיה תקפוץ ישר לתוך פי...--->>> LARGER THAN LIFE
 

ninga 3

New member
../images/Emo140.gifבוהוריים טובים לך, עוגיות של דודו אין לי

אך את של הרוזנת היחפה יש לי והם מאוד טובות.... עוגיות לינדזר / הרוזנת היחפה... 100 גר’ חמאה כוס סוכר כפית תמצית ווניל *לבחוש הייטב במיקסר ולהוסיף: 31/2 כוסות קמח 1/4 כפית מלח גס - לנפות יחד ולהוסיף לקערת המיקסר. לקמח מישטח עבודה, ולהעביר את הבצק, לקמח ולהדק, לעטוף עם ניילון נצמד, ולהשהות במקרר למשך חצי שעה.. אח”כ, מרדדים את הבצק על משטח מקומח, בעובי 1/2 ס”מ, קורצים עיגולים, ועל כל עיגול שני קורצים עיגול קטנטן נוסף במרכזו, וכך אופים בחום ביינוני 180 מ’ כ-10-15 דקות - ומצננים. על העוגיות עם החור מפזרים אבקת סוכר, על העוגיות השלמות מורחים ריבת פטל [אפשר אחרת] ומדביקים, כשהחור ואבקת הסוכר למעלה.....בתיאבון...!!! תהני...מקווה שעזרתי.
 
בבקשה- מתכון לעוגיות ריבה מוצמדות

עוגיות פרח ריבה של סיוי 100 גרם אבקת סוכר (שקית קטנה) 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות 300 גרם קמח 1 כפית שטוחה אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 1 ביצה למילוי: ריבה ללא פרי (תות, מעורבת או לפי הטעם) שמים את כל המצרכים במעבד מזון עם להב פלדה, להתחיל בפולסים, לתת עוד עירבול עד שנוצר כדור וזהו! (בבצק צריכים להיראות מעין פתיתי חמאה קטנים, עיבוד יתר פוגע בפריכות). לשים כשעה במקרר. לרדד, לקרוץ עיגולים או פרחים לקרוץ חור קטן במרכז (אפשר באמצעות פקק של בקבוק). לאפות ב-190 מעלות כ-12 דקות. לצנן לגמרי, לקחת עוגיה שלמה ולשים כפית ריבה במרכז בריבה ולהצמיד (ללחוץ קצת) מעליה עוגיה עם חור, אפשר לפזר אבקת סוכר. ניתן להכין גם עם כל ממרח שאוהבים ממרח חלבה/ ממרח פרג/ ממרח שוקולד.
 

SabbabiT

New member
תודה, דודו אני כבר לא יודעת איך להודות לך

כי על מטר המחמאות שהרעפתי עליך והכל עם ים על הלב אמיתי, ואפילו לא הגבת אז אני כבר לא יודעת איך להחמיא לך
התעצבתי לליבי. בכל מקרה מודה על המתכון והתמונות הנפלאות.
 

SabbabiT

New member
תודה, דודו אני כבר לא יודעת איך להודות לך

כי על מטר המחמאות שהרעפתי עליך והכל עם ים על הלב אמיתי, ואפילו לא הגבת אז אני כבר לא יודעת איך להחמיא לך
התעצבתי לליבי. בכל מקרה מודה על המתכון והתמונות הנפלאות.
 

נירהמ1

New member
דודינקה - חושבת שהמתכון כבר במאמרים

והיה והוא שם אוסיף קישור לכל התמונות המרהיבות. אם הוא לא שם הוא ייתווסף אחר כבוד.
רבה.
 
הלו הלו יש פה אנשים עם לב חלש

אי אפשר להפציע ככה באמצע היום עם הדברים האלה בייחוד כשמסתובבים פה אנשים שמנסים להיפטר מהתוצאות של זלילת יתר ממחריביי הירכיים האלה
 

pirge

New member
דודו, נהנית מהתוצרים וגם מהתגובות ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

 
למעלה