שינוי במקום המפגש

calisto

New member
חברותף מה קורה עם המפגש בסוף?

והאם יש עוד סיכוי להשיג טרמפ מחיפה?

../images/Emo96.gif שינוי במקום המפגש ../images/Emo96.gif

לצערינו ולצערה - אורין חולה ולא תוכל לארח את המפגש בשבת הקרובה. המפגש יתקיים בביתי ברעננה על מנת לא לסגת לחלוטין לת"א, לנוחות גולשות הצפון. אם יש רעיונות אחרים - אני לא מקובעת על כלום....
שולחת החלמה מהירה וקלה לאורין ושתתחזק ותוכל בקרוב לארח אותנו....

רשימת אלו שאישרו הגעה:

אלת ירח, האנקי דורי , נועה בנוש, אורלי ל., טל קר, אוגוסטוס, אנוכי, ירון ג., מלי, ענבל, סיסתה, בוג´י (אולי), וואסאבי. מן הסתם שכחתי מישהן. אורי גינת וירון מ. כנראה יגיעו גם הם. אורין unfortunately לא. רשימת ה"מה מביאים" נמצאת בשירשור המקורי. אנא שרשרו מי מגיעה בנוסף לרשומות כאן כדי שנדע ונתכונן. המפגש יוצא לדרך

Yarik N

New member
אוקיי, חולה, אבל למה לא כותבת פה?

אני מתגעגע לאורין, לפחות תביעי דעה מידי פעם!!!!

.inbal

New member
אני אבוא מפרדס חנה ומי שרוצה טרמפ

מחדרה לאורך כביש 4, מוזמנת. מרק בצל זה בסדר או שכבר תפסו את הנישה של המרק? אני יכולה גם להביא פירות . אם יש משהו שחסר, אז תשלחו לי הודעה ואשתדל.

ספיר ק

New member
אני, אני מגיעה.

אוף טופיק, ההעדרויות שלי מהפורום הזה ומהאינטרנט בכלל הן כי בשעה טובה מצאתי עבודה, ואני עדיין לומדת לסדר מחדש את לוח הזמנים שלי (ולישון לפני ארבע בבוקר...)

deep ocean

New member
אני אבוא!!!!!!!!

לרעננה כמובן שאוכל לבוא
אורין-תרגישי טוב! באיזה שעה? ואני יכולה לבוא ספגטי מאד טעים ברוטב עגבניות עם כל מיני תבלינים! מיכל

soulbird

New member
אם הפגישה בפנינת השרון

אז אולי גם אני אגיע (בלי נדר)

deep ocean

New member
ואיך שכחתי לציין?

בפסטה עם הרוטב עגבניות יש גמבה! זה עושה את כל הטעם!

Boojie

New member
לרעננה אני בטוח לא אוכל לבוא.

כבר היו לי יותר מדי נסיעות בין עירוניות החודש - הרבה מעבר לכמה שאני מרשה לעצמי בדרך כלל. מה גם שאני לא אוכל לגייס את ה"נהג" שלי בשביל זה, כי בשבתות הוא עסוק. מצטערת.

בתור הרצליאנית

אני בטח לא מתלוננת על שינוי מקום המפגש
מישהי צריכה טרמפ מהרצליה?

מי אמר אני ולא קיבל?

הממ רגע נסיון שני: מי אמרה אני ולא קיבלה? טל, אני אשלח לך את הטלפון שלי. צרי איתי קשר בענין ההגעה.

למעלה